T

Binbaşı
25 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
LOL\u0027de Kaç Saat Geçirmişsin
TR Serverı da gelmiş

www.wastedonlol.com
T
10 yıl
LOL\u0027de Kaç Saat Geçirmişsin
TR Serverı da gelmiş

www.wastedonlol.com
T
10 yıl
(Çözüldü)Sanırım Oyun İntel Ekran Kartında Çalışıyor
Merhaba notebookumda cod mf3 gibi oyunları mid ayarlarda oynayabilirken lol gibi yüksek gereksinimleri olmayan bi oyunu 1e1ken 25 fpsde 5v5 gang olunca 3-4 fpsde anca oynayabiliyorum. Oyun başlarken sağ tıkla nvidia ekran kartını seçiyorum fakat yine aynı oluyor. Ekran kartım gt 520mx, yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Sorun büyük olasılıkla Windows 8'den kaynaklanıyormuş, Windows 7 yüklediğimden beri 30 fpsnin altını çok nadir gördüm.
T
11 yıl
BIOS Şifresi (Bulana paypaldan 10 lira göndereceğim)
Merhaba, bios şifresini kaldırmak istedim ve şifreyi boş yapıp entera bastım şifre göstergesinde clear yazdı ben de oldu heralde deyip kapattım. Bilgisayarı açtığımda bios şifresi istedi fakat eskisini girince kabul etmedi. Notebook olduğu için içini açmam zor oldu fakat sonunda açtım ve CMOS pilini çıkarttım yarım saat bekledim fakat takıp açtığımda yeniden şifre istedi. Servise goturdugumde arkasında seri numarası yazmadığı için kabul etmediler ben de faturayı bulamadım. Yardimci olursanız sevinirim. Telefondan yazdığım için yazı biraz bozuk olabilir.

Edit: İlgi çekmesi için sorunu çözen kişiye paypaldan para göndereceğimi ekledim başlığa.
T
12 yıl
Zyxel G570s bozuldu
Merhaba interneti alt komşumla ortak kullanıyorum modem onda ve ben de zyxel g570si access point olarak kullanıyordum. Dün internet gitti ve ben de apde sorun var sanıp biraz uğraştım bi kaç kere arkasındaki OTIST düğmesine bastım ama açıkçası ne işe yarıyor bilgim yok. Şimdi alt komşumdaki modeme bağlanabiliyorum ama ap çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Belirtmemişim, apden sağlanan ağ görünmüyor artık
T
12 yıl
Google Fince Oldu
Merhaba,

Google.com İngilizce olması gerekirken Fince oluyor. Bütün browserlarda denedim fakat hepsinde Fince açılıyor. İlk başlarda co.uk ve com.tr ile idare etmeye çalıştım ama adres çubuğundan arama yaptığımda fince sonuçlar çıktığı için canımı sıkıyor. Nasıl tekrar İngilizceye çeviririm yardımcı olursanız sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
T
12 yıl
iPhone Apple Logosunda Takılıyor
Mehraba, eve dönerken iPhoneumu yere düşürdüm daha sonra yerden aldığımda çalışıyordu kilit tuşuna basınca kilit ekranı geldi ben de sorun yok diye cebime koydum.
Eve geldiğimde farkettim ki telefonum kapalı, açmaya çalıştım Apple logosunda takılı kaldı. Bilgisayara bağlayıp recovery mode'a soktum ve fabrika ayarlarına döndürdüm fakat telefon tekrar açıldığında yine Apple logosunda kaldı. Donanım hatası mı yazılım hatası mı bilemedim buraya yazdım yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler
T
12 yıl
Lugat2000
Merhaba, eskiden kullandığım lugat2000 adlı bir sözlük vardı XP'de ve 7'de kullanmıştım. Geçenlerde aklıma geldi tekrar yüklemek istedim fakat indirdikten sonra setup.exe'ye bastığımda hiçbir şey olmuyor. Sorunu anlayamadığım için bir çok yerden tekrar indirdim fakat hepsinde aynı şey oldu. Bu programı kullanıp böyle bir hata yaşayıp sorunu çözen biri varsa yardım edebilir mi?

http://www.lodos.com/satis/index.php?urun=lugat.php

Teşekkürler.
T
12 yıl
Notebook WiFi Modemin kapanmasına neden oluyor
Merhaba, yeni bir notebook aldım (samsun np300e5a)
Alt kat komşumla internetimi paylaşıyorum ve modem onun evinde. Eski notebookumda 4/5 çeken internet bunda 2/5 çekiyor ama sorun aslında tam olarak bu değil.

Notebooku Wifi çeken yerlerden kaldırıp çekmeyen bir yere koyduğumda wifi'da sorun oluşuyor, diğer hiçbir aygıt da bağlanamıyor(telefon,psp). Kablolu internetten modemin router sayfasına girip wifi access pointe restart atmam gerekiyor ki bu da yeterli olmuyor şifreyi tekrar eskisi gibi yazıyorum sonra restart atıyorum çünkü başka şekilde geri gelmiyor.

Hub ile notebooka kablolu internet çekmeyi veya harici bir wireless modem almayı düşünüyorum şimdi, bunlara başvurmadan önce yapabileceğim başka bir çözüm yolu var mıdır?

Teşekkürler
T
12 yıl
Untethered 5.1 (Fake çıktı)
http://ishatter.net/

Sitesinde untethered jailbreak yaptıklarını söylüyorlar, indirilebiliyor da. Deneyen var mı? Ben pek güvenemedim açıkçası...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.