R

Er
29 Ocak 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
358573 Gün Cezalı
356363 gün 4 s. 23 dk.
Gönderiler Hakkında
R
6 yıl
Faturalar Düzenli Bir Şekilde Ödenmesine Rağmen Cihaz Almak İçin Puan Artmıyor
Hattım babamın üstüne ve şu ana kadar tam 7 fatura ödendi ve bu faturalar hiç gecikmeden ödendi ve çoğu 100 liralık faturalardı. Kaç puan biriktiğini kontrol ettirdiğimizde 0 puan gözüktüğünü öğrendik. Diğer operatörler 6 ayda cihaz veriyor biz neredeyse 8.aydayız hala 0 sıfır puandayız. İşin ilginç yanı abim bazı nedenlerden dolayı faturalarını 1 yıl geç ödemesine rağmen bırak puan artmayı cihaz vermişlerdi. Aynı durumu yaşayan var mı?
R
6 yıl
Vodafone Fatura Az Geliyor
Vodafone'dan internet bağlatalı 4.fatura geldi normal de modem ücreti ile birlikte 70 tl gelmesi gerekirsen 30-40 tl arasında fatura geliyor şu ana kadar en yüksek 37 geldi. Şu sözleşmede ilk aylar için bir indirim söz konusu değil yani. İleride bir sıkıntı çıkmaz değil mi bununla ilgili. Tarife 24 mbps hız 75 GB Akn Akn dolduktan sonra 8 mbps e düşmesi lazım ama doldurduğum halde düşmüyor. Dediğim gibi 65+5 gelmesi gereken fatura 4 ayda en fazla 37 geldi ileride bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
R
6 yıl
Komedi Dizisi Önerisi
Dram içermeyen bir komedi dizisi önerisi istiyorum. Aile komedisi olabilir, gençlik komedisi olabilir, animasyon komedisi olabilir. Farklı bir konuda olabilir yeter ki komedi olsun güldürsün.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.