C

Teğmen
07 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
167 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
3 yıl
Mac Adresi Değiştirme Riskli mi?
Her ne kadar bazı kişiler MAC adresi dışarıya çıkmaz dese de, MAC adresi ile banlayan oyunlar ve siteler var. Bazı yazılımlar MAC adresini farklı gösterebiliyor. Benim bu işlerden pek anlamayan birisi olarak merak ettiğim şey şu: Programı açtık hazırda 20 tane MAC adresi sundu bize. Dünya üzerinde bu programı kullanan bir sürü kişi vardır doğal olarak. Aynı anda MAC adresi aynı olan insanlardan birisi bir siber suç işlese diğerleri de risk taşır mı? Bazılarınıza sorum çok saçma gelebilir ancak insan pek anlamayınca aklına geliyor böyle şeyler.
C
6 yıl
Klavye harf atlıyor
Klavye iki gündür hızlı yazdığım zaman harf atlıyor. Ne demek istediğimi daha net anlatmak için yukarıdaki cümleyi hızlı yazıcam aşağıya.

Lavyeiki güür hızı yazığım zama harf atlıor.

Gördüğünüz üzere arada eksik çok harf var. Yavaş yavaş yazarsam sorun olmuyor. Klavye ayarlarında filtre tuşları kapattım ancak faydası olmadı. Her zaman aynı harfler olsa klavye bozuk diycem ama karışık olarak atlıyor. Sizce neden olabilir?
C
8 yıl
magzter üyeliği - 2021 yılı için günden fiyat yıllık ₺371.37 olmuş
Bir dönem forumda arkadaşlar netflix üyeliğini birleşip almışlardı. Aynı konu magzter isimli dergi okuma uygulamasında da var ancak fark ettim ki forumda bununla ilgili hiç konu açılmamış. Hem bu bana göre sıcak olan fırsattan haber vermek hem de almak isteyenlerle ortak alabilmek için bu konuyu açıyorum. Okuyabileceğiniz dergilerin listesi:

https://www.magzter.com/magztergold/publications

Yıllık üyelik 144.76 TL ve 5 kişi ortak kullanabiliyor. Forumdan almak isteyen iki arkadaş vardı. Hala düşünüyorlarsa iki kişi daha katıldığı zaman rakamı 5'e bölüp bir kaç dergi fiyatına tüm sene bir sürü dergiyi okuyabiliriz.
C
8 yıl
magzter\u0027ı bilen var mı?
Sıcak mı bilmiyorum ama Magzter isimli uygulama bir çok dergiyi güncel olarak okuma fırsatı veriyor. Yıllık üyelik 144 TL civarında ve tüm dünyadan 3750'den fazla dergi okuyabileceğimiz yazıyor sitede. İngilizcem öyle çok çok iyi değil ancak anladığım kadarıyla bir üyelik netflix gibi 4 kişi tarafından paylaşılabiliyor. Aylık 12 TL dörde bölünüyor yani. Şimdi sizce benim anlamadığım, atladığım bir nokta var mı? Eğer yoksa gayet sıcak değil mi aylık 3 TL'ye bir sürü dergiyi okuyabilmek.

Bu arada dergilerin listesini linkten görebilirsiniz

http://www.magzter.com/magztergold/magazines

Almak isteyen olursa 4 kişi beraber alabiliriz diye düşünüyorum.
C
8 yıl
huawei p8 lite için yardım lazım
Huawei P8 Lite kullananlardan bie yardım rica edicem. Belki Android için genel bir durumdur bilmiyorum. Kişilere girip de yukarda kişiler yazan yere hafif basarak aşağı çekince bir kişinin bilgileri ve bir karekod gösteriyor. Burda çıkan kişiyi değiştiremiyorum ya da kaldıramıyorum. Nasıl oraya geldi onu da bilmiyorum.
C
9 yıl
görüntü kalitesi baz alınarak tavsiye lütfen
arkadaşlar bir tanıdık için video kamera bakıyorum. görüntü kalitesi iyi olsun yeter dedi kendisi. yani öyle ekstra özellikler istemiyor. sağlam görüntü alabileceğimiz en uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz?
C
11 yıl
LG Smart TV frekans sorunu
Arkadaşlar LG Smart TV'de 12729 frekansı dikey olarak aratıldığı zaman sinyal alıyor ancak kanal bulamıyor. Kanal bulamamasına rağmen listeye o frekanslardaki kanalları bazen listeye ekliyor ancak yayın gelmiyor. Kanalın bilgi barında (örneğin: beyaz tv) 10600 V 0 değerleri görünüyor. Şu anda LG Smart TV kullanan ve Türksat üzerinden bu frekansı alamayan başka birisi var mı? Sorunu çözdüyseniz yardımcı olabilir misiniz?
C
11 yıl
iphone 4 hoparlör sorunu
arkadaşlar dün gece normal bıraktığım telefon sabah uyandığımda ses açık olmasına rağmen sessizde çalışıyordu. mesaj, arama vb hiç farketmiyor ses açık ancak sadece titreşim var. kulaklık taktığım zaman sesi alıyorum. kulaklığı çıkarınca ses yok. ara ara geliyor, gidiyor sabitlik yok yani. ve bu gel git hiç bir değişiklik yapmadan oluyor.
C
11 yıl
benderimki.com
Anketlerden para kazanma üzerine bir sistem. Üye olup denemek isterseniz:

http://www.benderimki.com/yeni_uye_bireysel.aspx?id=980256iajR7gepFtqdkNWg==

Nasıl Kazanırım?
Anket platformumuzun nasıl çalıştığını iki başlık altında toplayabiliriz:

Üyelik başvurusu yapılması
Anketlerin e-posta aracılığı ile takip edilmesi


1. Üyelik başvurusu yapılması

Ben derim ki... platformunun sunduğu fırsatlardan faydalanmak için üyelik şarttır. Üyelik başvuru formu doldurulurken sizden bir takım bilgiler istenecektir. Bu bilgiler, yalnızca bireyi gerçek kişi olarak tanımlayabilmek ve üyelik sonrası sistemin kendi içinde işleyişi için kullanılacaktır. Her kişi siteye yalnızca bir kere kayıt olabileceği için bu bilgilerin doğru verilmesi oldukça önemlidir.

Üyelik başvuru formunu gönderdikten sonra, aktivasyon işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir. Aktivasyonun tamamlanması için izlenmesi gereken adımlar şunlardır:

Kayıt esnasında kullandığınız eposta adresine aktivasyon linki gönderilecektir.
Aktivasyon linkine tıkladığınızda, sitemizde size özel bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfada, kayıt esnasında verdiğiniz telefon numaranızı görebilirsiniz.
Telefonunuza, aktivasyon SMS'i göndermeniz gerekmektedir. Bu SMS ücretsizdir.
Gelen SMS içindeki kodu, yine bu sayfada girmeniz gerekmektedir.
Aktivasyonu tamamladıktan sonra siteye giriş yapmanız ve profilinizdeki kişisel bilgileri güncellemeniz oldukça önemlidir. Çünkü anketlere katılacak kişiler profil bilgilerine göre belirlenmektedir.

Üye ol

2. Anketlerin e-posta aracılığı ile takip edilmesi

Anketlere katılım ancak e-posta ile gönderilen, kişiye özel link aracılığıyla mümkün olmaktadır. Bu nedenle, kayıt esnasında verdiğiniz e-posta adresini zaman zaman kontrol etmelisiniz. Profil bilgilerinize uygun bir anket sisteme girildiğinde, otomatik olarak e-posta aracılığı ile bilgilendirileceksiniz. E-postada verilen link ile siteye yönlendirilecek ve giriş yapmanız gerekecektir. Üyelerin güvenliğini sağlamak ve sahte epostalardan korumak amacıyla açılan sayfada seçtiğiniz güvenlik resmi gösterilmektedir. Yalnızca güvenlik resmi doğru olduğunda, kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmelisiniz. Aksi takdirde sayfa hemen kapatılmalı ve durum bize iletilmelidir. Siteye başarılı bir şekilde giriş yaptığınızda anket sorularını yanıtlar ve gönderebilirsiniz.

Ankete katılanların bir bölümü telefonla aranarak verdikleri cevaplar kontrol edilecektir. Katılımcının verdiği cevapların tutarsız olduğu tespit edildiği takdirde ilgili ankete katılımı iptal edilecektir ve bu ankete ilişkin herhangi bir kazanımı olmayacaktır.

Cevapların kontrol edilme aşaması da tamamlandıktan sonra araştırmaya katılan kişiler araştırma için belirlenmiş olan miktarda Akçe kazanacaktır.
C
11 yıl
a500 jelly bean güncelleme hakkında
Arkadaşlar bildiğiniz gibi acer a500 için jelly bean guncellemesi verilmeyeceğini açıkladı. Acer güncelleme vermemiş olsa bile bizim rom yoluyla yada varsa farklı bir yolla bu güncelleme yapma şansımız var mi? Daha yeni aldık sayılır cihazı ama güncelleme yapamıyoruz her sürüm için yeni cihaz mi alacağız bu nasıl bir sacmaliktir böyle.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.