A

Çavuş
05 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
26.000 - 27.000 TL Bandında Araç?
Merhabalar arkadaşlar.

Yaklaşık 1-2 aydır araba almak düşüncem var ve 26-27 bin lira civarı bir bütçe ayırdım kendime (kredi )

Aklımdaki araç 2006-2008 model arası Honda City 1.4.. 100.000 km altında yaklaşık 60-80 bin km civarlarında birkaç araç buldum. Temiz kazası vuruğu kırığı olmayan, en fazla 1-2 avuç içi kadar lokal boyası olan bir iki araç var bu fiyat aralığında.. Malumunuz bu araç piyasası biraz hareketsiz. Çok fazla al sat olan araç değil.

Honda city için ne dersiniz? Sizce almalı mıyım? Değer mi değmez mi sıkıntı çıkarır mı? 3-4 sene sonra satmak istesem ne olur vs? Tipine çok fazla takılmazsak araç hoşuma gidiyor açıkçası geniş, rahat ama pek fazla donanımı da yok.. Bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum :)

Ya da bırakıp bu fiyat aralığında yine 100 bin km altı bazı Opel Astra - Corsa modelleri var.
Hatchback araç çok fazla sevmiyorum o yüzden peugeot 206 - 207 tarzı araçlara bakmıyorum ama Astra'lara sıcak bakabilirim gibi geliyor. Yoksa bunları mı düşünmek mantıklı olur?

Ne yapayım, nedir öneriniz? Başka araç tavsiyeleri var mıdır? Fikirleriniz varsa alabilirim :)
A
11 yıl
Yeni başlayan birisiyim. Canon EOS 650D düşünüyorum?
Merhabalar DH insanları. Yeni başlayan birisiyim, makine almak istiyorum. Hemen durumumu özetleyeyim.

Irak'tayım ve bu ay sonuna doğru dönüş var. Dönerken buradan Canon EOS 650D fotoğraf makinesi almak istiyorum. (fiyatlara bakma fırsatım olmadı ama TR'den daha ucuz olduğu kesin)

Öncelikle yurtdışından getirmemi tavsiye eder misiniz? Zira garanti durumu Türkiye'de geçerli olmayacak. (Canon'un lensleri sadece uluslararası garantili diye biliyorum, yanlışsam düzeltin lütfen). Yani buradaki bir avm'de elektronik mağazalarından almayı düşünüyorum. Sorun çıkar mı çıkmaz mı? Biraz da şans işi ama tedirgin oluyor insan yine de. Ne diyorsunuz bu hususta?

Yapacaklarım ise genelde daha çok insan fotoğrafları çekmek, portre fotoğraflar, gittiğim gezdiğim yerleri fotoğraflamak, zoom kullanacağım fotolar çekmek (ki çok severim zoom yapmayı) ve video (bakın bu önemli benim için). Makro çekim falan öyle çok düşünmüyorum. Ara sıra böcek, çiçek çekerim en fazla. Pek önemli değil yani.

Canon 650D isteme sebeplerime gelince:
Giriş seviyesi için iyi bir makine olduğunu düşünüyorum. Dokunmatik ve dönebilen ekranı olması tercih sebebim. Ve tabi ki video çekimi sırasında autofocus özelliği olması.

Sorularıma gelince:

- Direk üzerinde 18-55 mm kit lens ile mi alayım? Yoksa 18-135 mm stm lens mi alayım? Gönlüm 18-135 mm'den yana. Çünkü hem zoom için daha iyi hem de video sırasında AF yaparken sessiz olması. 18-55 mm lens video sırasında AF yaparken belirgin bir ses çıkarıyor ve bu videoda bariz duyuluyor diye bir şey okumuştum. Doğru mudur? Öneriniz nedir?

- Ya da bana "Kardeş bu ikisini boşver Tamron 17-50 mm lens al. Her türlü işini görür" mü dersiniz? Tamron alırsam video çekerken AF sırasında ses çıkarır mı fazla? Yoksa hem 18-135 mm stm lens alıp Türkiye'ye dönünce bir ara Tamron mu alayım?

- Bunlar dışında bana "Hafız, sen niye illa bu makineye kafayı taktın? Bak şu makine ve şu lensler de var bir de bunları düşün" diyeceğiniz aşağı yukarı aynı fiyatlarda önerileriniz varsa nelerdir?

Bi el atıp yardım ediverin şu kardeşinize, hadi be
A
15 yıl
Cem Garipoğlu bir hafta içinde yakalanacak!
"Sabah gazetesine konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 6 aydır aranan katil zanlısı Cem Garipoğlu’nu yakalamak için kurdukları özel ekiplerin çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Çapkın, Garipoğlu’nun "etrafındaki çemberin iyice daraldığını" söyledi.

Cem Garipoğlu’nun maddi kaynaklarıyla bağlantısının kesildiğini ifade eden Çapkın, zanlının parasının tükendiğini kaydetti.

Çapkın, şöyle konuştu: "Çemberin son halkasına geldik sayılır. Tüm bağlantılarını, operasyonlarla deşifre ettik. Teslim olması ya da yakalanması an meselesi. En geç bir hafta içinde mutlu sona ulaşacağız, Garipoğlu'nu adalete teslim edeceğiz" dedi. "

http://www.ntvmsnbc.com/id/24999088/


Haydi bakalım inşallah...
A
17 yıl
KO Görüntü sorunu
SA arkadaşlar bende 2 bilgisayar var ve 2sinde de koya girince itemler bembeyaz gözüküyor ve charların kafası gözükmüyor.Bunun sorununu bilen ark bi el atarsa çok sevinirim herkeze ii kasmalar bu arada bilgisayarların ekran karttları 128 6600 geforce diğeride 256 7600 heralde ekran kartından bi sorun olmaz...
A
17 yıl
KO Görüntğ sorunu
SA arkadaşlar bende 2 bilgisayar var ve 2sinde de koya girince itemler bembeyaz gözüküyor ve charların kafası gözükmüyor.Bunun sorununu bilen ark bi el atarsa çok sevinirim herkeze ii kasmalar bu arada bilgisayarların ekran karttları 128 6600 geforce diğeride 256 7600 heralde ekran kartından bi sorun olmaz...
A
17 yıl
Ankaradan Satılık 63 LwL Mage
Server :Edana
Irk:karus
Nick:xMATRAx



Alıcının ankaradan olması gerekmektedir...Tüm kağıtları tamdır.her şeyi ile birlikte verilecektir...


almak isteyenler için mail adresimden konuşabiliriz...(webmaster@xmatrax.com) veya (xM4TR4x@hotmail.com)
A
18 yıl
Ankara\u0027dan Satılık Mage
Ankara'dan 63 lwl mage satılıktır almak isteyenler msn adresimi eklesinler msn den konusalım...
Msn adresim:::(webmaster@xmatrax.com)

Server:Edana
Nick:xMATRAx
Tüm itemlerle verilecektir...
A
18 yıl
ANKARA\u0027DAN SATILIK 63 LwL MaGe
Ankara'dan 63 lwl mage satılıktır almak isteyenler msn adresimi eklesinler msn deb konusalım...
Msn adresim:::(webmaster@xmatrax.com)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.