E

Yüzbaşı
04 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
5 yıl
TERTEMİZ COLT CZ3
https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-mitsubishi-colt-1-3-invite/sahibinden-mitsubishi-colt-1-3-invite-2010-model/9891311

Aile genisledigi için mecburi 5 kapiya gecmek zorunda kaldım.Alana simdiden hayırlı olsun.
E
6 yıl
BU ÜLKEDE NEDEN COLT GİBİ BI ARAÇ TUTMAZ
Baslikta belirttigim gibi neden tutmaz ki.Daha once 4 kez sifir araç almış biri olarak söylüyorum.Aracta hiz sabitleme,sorunsuz yari otomatik şanzıman,genis ic hacim, yari otomatik klima,4 airbag ve benim icin en onemlisi motor gücü ve sorunsuzluğu.Rampada 5 kişi varken bile en ufak zorlanma olmamasi.Colt gibi örnekler çoğaltılabilir.Sizce neden bu f/p araclar tutmaz.
E
8 yıl
5.20D Vs 407 KAZA
Kaza düğün konvoyuna oldu.öndeki 4 araç birbirine girdi,herhangi yaralı ölü yok.en arkadan hızla gelen 407 öndeki 5.20 ye o Ford à à da en öndeki davulcuları taşıyan kamyonete.beni şaşırtan durum ise BMW nin ne önden nede arkadan hasar almaması.buyrun fotolar


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
8 yıl
TERTEMİZ CİTROEN C4
E
8 yıl
BENDE SATAMIYORUM YARDIM
Herkes ağız birliği yapmışcasına 43 ten yukarı veren yok.fiyat 45,500 dü delirttiler. neresinde boya var,değişen varmı kaput tavan boyalımı Vs.bu kadar zormu araç satmak.nasıl satılır akıl verin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-focus-3-259182720/detay
E
8 yıl
TEMİZ FOCUS 3
E
12 yıl
AĞIR HASARLI ARACI HATASIZ SATMAYA ÇALIŞIYO
Bahsettiğim araç bu arkadaşlar aracı görmeye 2 gün önce gittim 59k ya el sıkıştık araç sıfır gibi duruyo gerçekten boyada yoktu.bugun nakiti aldım gittim giderken samsun vw servisinden bi tanıdığım var ona sorgulatim dedim plakadan sorgulattım araç hiç servise gitmemiş.sonra şase no yu verdim o da ne istanbulda sele kapılmış ağır hasarlı garanti dışı adam ordu-saraycık belediye başkanı bide adama körü körüne güvensek yandık.siteye şikayet ettim umarım kimsenin başı yanmaz..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kirmizi-2011-model-golf-1-6-tdi-tiptroniv-vites-sunrooflu-full-f-95871777/detay
E
13 yıl
111. yılda park sensörü yok? ACİL YARDIM
Astra topigine yazdım ama cvp veren olmadı o yuzden buraya konu acma geregı duydum kusura bakmayın..bugun bi akrabamın arkadaşında bulunan 2010 model 111. yıl astra ya bakmaya gittim.araç baya bi hoşuma gitti ancak kücük birkaç ayrıntıya takıldım.araçta park sensoru yok ve grafik ekranı 3 satır hatta 4 hava yastıgı vardı. geri kalan özellikler eksiksiz 111. yılda boyle bi parti geldimi yoksa işin icinde farklı birşeymi var aydınlatırsanız sevinirim adam benden haber beklıyor.
E
13 yıl
111. yılda park sensörü yok?
bugun bi akrabamın arkadaşında bulunan 2010 model 111. yıl astra ya bakmaya gittim.araç baya bi hoşuma gitti ancak kücük birkaç ayrıntıya takıldım.araçta park sensoru yok ve grafik ekranı 3 satır geri kalan özellikler eksiksiz.111. yılda boyle bi parti geldimi yoksa işin icinde farklı birşeymi var aydınlatırsanız sevinirim.
E
13 yıl
PERT OLAN ARACIN KREDİSİ NASIL KAPANIR?
yaklasık 1 ay önce kaza yaptım ve aracım pert oldu.uzun pazarlıklar sonucu kasko şirketiyle fiyat konusunda mutabakat a vardık.kasko şirketi bankadan temiz kağıdını ve birkac evrağı tarafımıza ulaştır ödemeni öyle yapacagız dedi.bankaya borcum yaklasık 11 bın tl ve suanda bu kadar nakitim yok.ne yapmam lazım kı aracın uzerinden rehini kaldırayım. bu işlerden anlayan arkadasların yardımını beklıyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.