D

Teğmen
27 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
5 yıl
Fenercell şifresi
Arkadaşlar fenercell shoptan forma alacağım ve sadece fenercellilere satış yapıyorlar. Şifre gerekli.
D
6 yıl
Antalya Fethiye Datça Marmaris Akyaka otel önerisi ve nereleri görmeliyim?
Arkadaşlar Isparta Salda gölünde başlayarak Eğirdir gölü oradan antalta alanya sahilden yavaş yavaş izmire kadar aracımla çıkacağım. Otel tavsiyesi restaurant tavsiyesi şurayı kesin görmelisin gibi tavsiyelere açığım. Bi de yakıt özellikle tatil yerlerinde aynı mı? Nereden almalıyım?
D
6 yıl
Telefon çalıyo fakat çağrı gelmiyor
Arkadaşlar üç haftadır arkadaşlarımdan gelen tepki çalıyo neden açmıyorsun. Bir iki değil yaklaşık 10-15kişi aynı tepkiyi veriyor. Yanımdayken çalıyor. Telefon p20lite. Sorun nerden kaynaklanıyordur. Bilgisi olan arkadaşlar cevap atabilir mi?
D
7 yıl
Vodafone tl kesti.
Arkadaşlar sizde de oldu mu böyle birşey. Telefonun mobil veri kapalı. Wifi açik. Baktığımda tl kesmiş. Kestiği ücret önemli değil de neden kestiğini anlamaya çalışıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 yıl
Mart 2016 5 günluk kibris bileti aldim napacaz ?
Evet başlikta belirttiğim gibi 5 günlük ucuz bilet buldum aldim kibris icin üstadlar kalacak yer minimum harcama nasil yapilir?
İnşallah anlatabilmişimdir
D
9 yıl
Bİr aöf lisans bir de örgün lisans
Arkadaşlar bu sene aöfye kayıt yaptıracam. Ve bu sene için sınava girip örgün lisans kazanacağım okuyabilir miyim iki lisans programı?

öğrencilik her zaman lazım
D
9 yıl
Video indirme programi
Arkadaşlar video indirme programı lazım. Bi adam gibi program bulamadım.
D
9 yıl
twitterda kimseyi takip edemiyorum
Arkadaşlar twitterda takip et butonuna basinca şu anda bu kullaniciyi takip edemezsiniz daha sonra tekrar deneyin gibi bi uyati veriyor. Bunun sebebini bile var mi ?
D
10 yıl
rusyada en hesaplı operatör hangisi?
Arkadaşlar rusyaya gideceğim türkiye ile en uygun hangi operatörle görüşebilirim. Rusyadan hat almak daha mantıklı gibi geliyorda oradan hangi operatörün hangi tarifesi olur acaba ?
D
10 yıl
NP350V5C-S0KTR cihazı kullanan var mı?
Arkadaşlar NP350V5C-S0KTR cihazı almayı düşünüyorum. Ekran kartı amd hd7670m nasıldır? Makinayı kullanan var mı? Oyunlardaki performansı nasıl pes 2013 bf4 gibi oyunlarda ayarları hangi seviyede oynatıyor. ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.