C

Onbaşı
29 Mayıs 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
107 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
gmail hesabı ve silinme
Merhabalar arkadaşlar sorunum g-mail ile

Bir kız arkadaşım vardı almanya'^dan kız bana küstü ve 2 haftadır ondan mesaj gelmiyor g-mail hesap sorgulamadan bakıyourm hesap yok diyor
diyorum bu kız hesabını sildi fakat onun gmail adresine yoladığım mesajlar gidiyor bu nasıl oluyor ayrıca onun adresiyle hesap oluşturmaya çalıştım izin vermedi yoksa beni silmedide engeledi mi ? Durumu biri izzah edebilir mi .
C
4 yıl
ZRY borsa hesabımda paramın - lere düşmesi
merhaba ben 20 yaşındayım denemek için hisse alıp satım bir 3tl lik hisse cok deildi . 2 aydır falan bakmıyorum hesabımda param -7 tl gibi gözüküyor yani borçlanıyorum bu ne demek oluyor bunu nasıl engeller veya kapatırım.
C
5 yıl
KYK burs başvurusu kaçırmışım YARDIM
Arkadaşlar merhaba bu aralar çok yoğundum proje yol ders vs derken zaman uçup gitti kyk burs başvurularıda dün gece bitmiş yeni haberim oldu bu bursa ihtiyacım vardı lakin kaçırdım. Bu başvuruyu kurumu arayarak onaylatabilir miyim yine ?
C
5 yıl
Kast ajansından gelen teklif
Merhabalar arkadaşlar ben öylesine Rol model istanbul kast ajansına 3 tane fotomu yoladım zaten çağırmazlar aliminyum diye bir de baktım 2-3 gün sonra GSM operatörü reklamı için 6kişilik rol alan 9 kişilik sunuma dahil olan dan 9 kişilik sunuma dahil olan kısmından seçilmişim . Ve 5700 tl ücret vereceklerini söylüyorlar fakat 200 tl de kayıt parası mı ne öyle birşey söylediler. Tipsiz biri değilim boyum 1.73 fitness yapıyorum ama emin olamadım ve güvenemedim açıkçası bu işleri bilen biriniz varsa önerisi nedir . ?
C
5 yıl
Uzaktan Kumandalı Tekne vida,telsiz,kumanda sorunu
Merhabalar 5 sene once almis oldugum uzaktan kumandali teknenin telsizi kırılmış vr kumandasi kayıp.
Nasıl onarabilirim.
Telsiz kismi nasil takilir ve uzaktan kumandali arabanin kini taksam olurmu neye telsizle kumandayi neye gore seciyoruz.
Teknenin ic kismina bakmak icin acmak istedim ama 3 farkli tornavidayla denememe ragmen acilmadi donuyor ama ilerlemiyor sanirim kor vidaymis bu nasil açılıyor tekneye zarar vermek istemiyorum .
C
5 yıl
Eczacılık Okumak Nasıl
Merhabalr tıp hayaliyle 3.seneme kaldım fakat buyuk ihtimal tıp yine gelmeyecek 35-40k gibi bir siralama bekliyorum
Eczacilik yazmayi dusunuyorum bolumde okuyan arkadaslar biraz bilgilendirebilir mi .
Bolum maliyetli mi?zorlugu nasil?
C
5 yıl
Eyted yayinlari karma tyt denemeleri
https://www.kitapisler.com/Eyted-TYT-7-li-Deneme-Seti_49813.html#0
Arkadaslar guzele benziyor alinabilir.
Karma olmasi ilgimi cekti.
C
5 yıl
MEGA app da yüklü videoları hızlandırma
Merhaba arkadaşlar mega app daki ders videolarini bs player ile hızlandırıyorum X2 hizda ama görüntü ve ses arasında kayma oluyor bunu nasıl engeleyebilirim bu sorunun çözümü nedir? Uzman arkadaşlardan yardım.
C
6 yıl
2019 TYT-AYT Derece İçin Çalışma Kampı
Merhabalar arkadaşlar bu sene 3.senemdeyim dershaneye gidiyorum yoksa bu çileyi ben zor çekerdim yapım gereği biraz depresifim tıp için artık son şansım başka şansım yok benle birlikte sınava kadar çalışacak arkadaşlar arıyorum.

Grup Hedefi:Herkes günde 8 saat haftada 56 saat çalışacak

Hedefi yüksek olan ve çalışıcak arkadaşları gruba bekliyorum .

Edit:Grup telegram grubudur
Edit 2: 19 Eylül de dershane başladıktan sonra çalışmaya başladım ufak ufak artık çalışma duzenimi yavaştan kurdum 6-7 saatin altına düşmemeye başladım ama 8 saate yeni yeni ulaşmaya basladim artık dileğim düşürmemek ve bu tempoyu korumak
Edit3:Arkadaşlar foruma çok girmiyorum o yüzden mesajlara geç bakabilirim
C
6 yıl
Aile ve Mezun Senesi
Mezuna kalan kardeşlerim ailem çok laf çakıyor ve evdd sürekli kavga oluyor .Bu durumdan kurtulmak için çözüm önerilerinizi bekliyorum 3.senem olacak bu sene
Siz nasıl idare etiniz ?@Hep LYS Kasan Adam @Uruk-Hai
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.