V

Teğmen
19 Mart 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
357855 Gün Cezalı
356362 gün 20 s. 59 dk.
Gönderiler Hakkında
V
6 yıl
Koç Ekonomi
Okuyan kimse yok mu?
V
7 yıl
40 soru mat 2 ne demek?
Bu 40 sorunun icinde mat 1 yoktur insallah
V
7 yıl
Tmciler fen ve sosyalden sorumlu olmayacak mı
Biliyorum net bir açıklama yok fakat yeni gelecek sistemde durum böyle olacak gibi. Düşünceleriniz neler?
V
7 yıl
Yeni sistemin bu yıl gelme ihtimali?
Dusunceleriniz neler
V
7 yıl
TM1 460+ puan alan arkadaşlar
Sıralamalarını yazabilirler mi?
V
7 yıl
TM1 460+ puan alan arkadaşlar
Sıralamanızı yazabilir misiniz?
V
7 yıl
TM ilk 500 için zor kaynak önerisi
Bu sene sırf hayalimdeki üniversiteyi kazanmak ve birkaç nedenden dolayı hak ettiğimi alamadığım için mezuna kalıyorum. Bu sene tercih yapan başarılı arkadaşlardan her dersten minimum 2 kaynak önerisi bekliyorum. Ygs fen kısmı da dahil. Fen kaynakları orta düzey olursa daha iyi olur. Bir de br önerir misiniz?
V
7 yıl
Bilkent/Bogaziçi/Koç
Bu 3 universitenin hangisi daha iyidir daha avantajlidir? Egitim olarak elbette hepsinin egitimi cok iyi fakat genel olarak hangisi en iyisidir? Erasmus, cap, is imkanlari,yurt imkanlari,hazirligi vs her sey dahil. Dunyanin en iyi unileri arasinda da suanda Turkiye'de bilkent 1. bunu neye gore belirliyorlar? Bu 3 uni hakkinda bilgisi olan arkadaslari bekliyorum.
V
7 yıl
Mezuna kalmak, yorumlariniza ihtiyacim var
Ygs 5 10k geldi. Hedefim boun isletmeydi. Fakat bu sinav sonrasinda butun moralim alt ust oldu resmen. Cozdugum denemelerde 70+olan netlerim cok nadirdir 70 altina dustugum (Derece -Apotemi) saymiyorum. Sinavda resmen bi tutulma ve heyecan geldi ki bu ygsde olmayan biseydi. Baktiginiz zaman 71 isaretledim bu kotu degil ama forumdan cevaplara baktigimda sok oldum. O kadar kolay sorularda o heyecanla dikkat ve islem hatasi yapmisim ki netim 50 kusurlere kadar duscek. Ygs nankordur Lys de hakkinizi alirsiniz derlerdi benim icin tam tersi oldu resmen. Simdi sorum su edebiyatla hâlâ bilkent isletme icin bir sansim var fakat kotu ihtimali de dusunmek lazim. Bilkent isletme tutmazsa mezuna kalmayi dusunuyorum ciddiyim. Bos yorum yapcaklar gelmesin fazlasiyla uzgunum zaten. Yorumlarinizi bekliyorum sagolun simdiden.
V
7 yıl
4 adet soru bakabilcek arkadas var mi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.