B

Yüzbaşı
09 Mart 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
120 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Tamirden sonra direksiyon sertleşmesi ve çabuk ısınma sorunu
Merhaba, ford fiesta 2006 aracımızda direksiyonu döndürürken çatırtı kütürtü tarzında ses geliyordu. Ustaya götürdüm. 1 gün kalsın burada, kaza yaparsın böyle dedi. Arabayı bıraktım, sonraki gün akşam aldım. Yaklaşık 5 km sürdükten sonra hala bir ses olduğunu fark ettim. Aslında bindiğimde de fark etmiştim ama yerden dolayı çıkıyor sanmıştım, ustayı aradım, hava vardır, bu normal, eğer geçmezse getir dedi. Bugün 2. gün ve 100 km yol yaptım, direksiyonu çevirdikçe ayaklarımın altında titreşim hissediyorum, ilk şikayet böyle değildi. Ayrıca araba eskisine göre çabuk ısınıyor. Durduğu yerde tam sağ ve tam sol yapınca çok nadir de olsa araba sönebiliyor.

Sapasağlam arabada böyle sorunlar çıktı, canım çok sıkılıyor. Bunların sebebi nedir, yarın ustaya götüreceğim tekrar ama bir şeyler öğrenmek istiyorum.
B
2 yıl
17k civarı laptop önerisi
B
2 yıl
Fiesta 2006 comfort teyp önerisi
Merhaba aracım için multimedya teyp önerisi arıyorum. Orijinalinde ne aux var ne bluetooth. Bu yüzden ucuz ve kaliteli teyp önerilerine açığım.
B
2 yıl
100 bin liraya kadar araba önerisi
Merhaba kız arkadaşımla ilk arabamızı alacağız. 100 bin lira bütçemiz var. Otomatik istiyorduk ama masraf çıkarma ihtimali ve yakıt vs. gibi nedenlerden dolayı manuel alacağız gibi duruyor. Kriterimiz az yakması ve masraf çıkarma ihtimali en az modellerden olması. Aklımızda olan arabalar: getz, fiesta 2008 kasa, 2012 2013 yaris 1.0.

Arbaadan pek anladığımız söylenemez, bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi forumlar.
B
2 yıl
100 bin liraya kadar otomatik araba önerisi
Merhaba, kız arkadaşımla ilk arabamızı alacağız ve otomatik olmasını istiyoruz. Bütçemiz 100 bin lira. Az yakan ve çok sorun çıkarmayan bir model olması önceliğimiz. 100 bin lira evet az bir para maalesef ama bütçemiz bu kadar. Aklımızda fiesta ve getz var ama arabadan pek anladığımız söylenemez. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
B
3 yıl
Turknet Sürekli Kopma Sorunu
merhaba, 1 günlük türknet kullanıcısıyım ve internetimde sürekli kopmalar oluyor. Daha önceki internet sağlayıcısında hiç kopma olmuyordu. Saatte en az 5 kez 1 dakikalık kopma oluyor. Modem olarak zyxel vmg3625-t50b kullanıyorum. İnternette SNR ayarı gibi konulardan bahsedilmiş ama bu modem arayüzünü anlatan video bulamadım. Ne yapmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.
B
3 yıl
Çukurova Tıp için sorularınızı yanıtlıyorum.
Dönem 4 öğrencisiyim, sorularınızı başlık altında sorabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplarım.
B
3 yıl
YKS açıklandığında bildirim gönderen telegram botu
Merhaba, uzun zamandır forumda değilim. Buradaki arkadaşlara işim düştü. 2 3 yıl önce sonuçlar açıklanınca bildirim gönderen bir telegram botundan bahsediliyordu. Bu botu bilen var mı arkadaşlar?

Ben bu botu bir sitede anlık değişim olduğunda bana bildirim göndersin diye istiyorum. Sanırım o bot da bu mantıkla ösym sitesi değişimini bildirerek sonucun açıklandığını haber ediyordu, emin değilim. Bilen varsa söylerse sevinirim.
B
4 yıl
A101 Epson L3110 Yazıcı 999 TL - 8 Ekim
https://www.a101.com.tr/aldin-aldin-gelecek-hafta-brosuru/Daha önce konusu açılmış olabilir, açılmışsa özür dilerim. Benim de yazıcı ihtiyacım var, bu yazıcıyı önerir misiniz? Haftalık 50-100 sayfa çıkarmak için ideal midir? ve daha ucuz, kaliteli önerileriniz var mı?
B
4 yıl
öğrenci için yazıcı tavsiyesi arıyorum
slaytlar ve bazı ders kitaplarından bölümler çıkarmak için kulanacağım bir yazıcı arıyorum. Sorun çıkarmayacak, dayanıklı ve en önemlisi ucuz bir yazıcı arıyorum. Bütçeyi en fazla 1000 liraya kadar zorlayabiliirm. Lazer, toner, kartuş gibi konularda maalesef pek bilgim yok ve pek karar veremedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.