H

Kurmay Yarbay
11 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme (?)
395 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
Trafik Cezasini Ogrenme
Merhaba Bir aralar ruhsat seriyi numarası araç sahibinin TC kimlik numarası ile trafik cezası sorgulayabiliyordum gib ten. Ama artık sanırım kapatılmış ki bulamıyorum araç sahibinin e-Devlet şifresi yok çünkü e-Devletten bakamıyorum başka bir yolu var mı bildiğiniz bu şekilde öğrenebileceğim araç sahibinin TC kimlik numarası aracın ruhsat numarası gibi bilgiler ile
H
5 yıl
Lg SJ9 alacagim, dur yapma su var onun yerine?
Merhaba arkadaslar 1700 liraya lg sj9 alacagim. O paraya su var ne yapiyorsun, sj9 mu kaldi diyeceginiz bir sey var mi? Cok arastirma yapmadim acikcasi cok anlamiyorum?

Tesekkurler
H
5 yıl
Zubizu Volkswagen 4 Yas Uzeri Indirim Bitti Mi?
Zubizu’da goremiyorum. 4 yas uzeri bakimda indirim kampanyayi sonlandirdilar mi?
H
6 yıl
Ağustos Ayı Araç Satış Rakamları Aciklandi
Ne zaman çıkar rakamlar meydana? Geçen seneyle karşılaştırılmasını merak ediyorum. Temmuzda %30 luk düşüş vardı sanırım.

http://www.odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/2233/BasinBulteni%204%20Eylül%202018.pdf
H
6 yıl
Yüksek Lisans Harcını Yatırmazsam İleride Borç Çıkar mı?
Merhaba. Askerlik erteletmesi icin Kastamonu universitesine kayit olmustum. Simdi heralde bir kac ay icinde 2. taksit odemesi gelecek. Bedelli ciktigi icin odemek istemiyorum. Bu harcı ödemeyince kaydım siliniyor mu yoksa hacize falan gelir mi bu elemanlar, borç çıkarırlar mı başıma bir fikri olan var mı?
H
6 yıl
Kullanım ve Beklemede Süresi Sorunu (PİL)
Arkadaşlar selam, telefonun ekranı kapalıyken "beklemede" kısmına süre işliyor fakat iş şurda sarpa sarıyor; ekran kilidini açıp normal kullanmaya başlayınca hem beklemede kısmına hem de kullanım kısmına dakika sayıyor. Yani ikiside işliyor ve pil sanki çabuk bitiyor. Telefon dün geldi. Iphone x.

Çözüm için yaptıklarım;

* Ağ ayarlarını sıfırladım.
* Telefon ayarlarını sıfırladım.
* Telefonu sildim tekrar yükledim.
* Itunes son sürümünü indirip ordan temiz kurulum yaptım, baktım olmadı sonra geri yükledim yedeklemelerimi.

Ne yapmam lazım?
H
6 yıl
Apple Iphone iade hakkinda
Arkadaslar online storedan aldigim telefonu iade edecegim. Fakat ekrandaki o gelen jelatini attim. Kutu jelatinini de attim. Iade almama gibi durumlari olur mu? Daha once iade edenlerden fikir alabilir miyim?
H
7 yıl
Emniyet Seridi Ihlali Cezasi Yakin Zamanda Odeyen Var mi
Biraz once emniyet serit ihlalinden polis tarafindan ceza yazildi. Internette abzurt rakamlar donuyor. Para cezasi nedir tam olarak bilen yardimci olursa sevinirim
H
7 yıl
Lansman Yarin Degil mi?
Forum bir gun onceden simultane burdan izleyebilirsiniz diye bildirim gonderip ust konu yapardi hep. Bir gun kaldi hala net bir sey yok gibi. Apple tarafi gunu saati kesin belirledi mi kaynak var mi acaba ?
H
7 yıl
Dersane Olaylari Ne Oldu?
Kardeslerim hepinize merhaba. Allah hepinize kolaylik versin sizin donemlerinizden 8-9 sene once gectim ogretmenlik bitirdim ve meslegimdeyim. Umarim sizler de istediginiz yerlere girersiniz. Sizler gibi bu sene sinava hazirlanan bir kardesime burs verecegim. Bizim zamanimizda dersaneler vardi okuldan cikip dersaneye giderdik simdi o olaylar baya degismis sanirim. Biri bana anlatabilir mi nasil oldugunu, okulun kaydini atiyorum final lisesine mi aliyoruz orasi da tamamen teog a ozel egitim mi veriyor nasil oluyor. Bir de cok pahali mi nasil fiyatlar? Istanbuldayim son olarak nereyi onerirsiniz? Bana yardimci olursaniz cok sevinirim.

Tesekkur ediyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.