V

Binbaşı
26 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
150 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
4 yıl
Laptop Yeni Ram Sorunu
Sony Vaio PCG-71211m laptopuma ram takviyesi yapmak için 2 adet kingston 4GB ram satın aldım.
Ama ramlari takınca windows açılmıyor. Ya windows açılırken mavi ekrana düşüyor yada en baştan açılmaya çalışıyor.
Windows u sıfırdan kurmak istediğimden aynı şeyler oluyor. Bios da 8GB ram olarak görünüyor.
Ram ları tek tek de taksam aynı sorunu yaşıyorum.

Laptop da takılı olan ramlar.
< Resime gitmek için tıklayın >

Yeni aldığım ramlar.
< Resime gitmek için tıklayın >
V
4 yıl
Server a Dosya Gezgininden Erişemiyorum
İş yerinde NAS326 server mevcut. Herkes servera giriş yapabiliyor ama 1 pc de dosya gezgini üzerinden \\nas326 yazınca giriş yapamıyorum.
Chrome üzerinden //nas326 yazınca server ın arayüzüne girebiliyorum.
Dosya gezginin den isehttp://ftp://nas326 yazınca dosyaları görebiliyorum. Bu şekilde erişmek işime yaramıyor.

Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim.
V
4 yıl
Manifolt daki Civatayı Nasıl Çıkarırım
Resimde görüldüğü üzere manifolt un altındaki parçada kırık civatayı (saplama) çıkaramıyorum. WD-40 ve fren hidroliği sıktım ama nafile çıkmıyor. Parçayı tornacıya götürmek için sökeyim dedim ama egzoz ile birleştiği yerdeki civatalar kaynamış.

Linkteki ters kılavuz ucu ile sökebilir miyim.
Sizin başka öneriniz var mı?
https://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/mannesmann-529-5-s-ters-kilavuz-takimi-5-parca-489681355

< Resime gitmek için tıklayın >
V
6 yıl
USB 3.1 TO HDMI Sorunu
Arkadaşlar laptop Asus N580VD ve usb 3.1 girişi mevcut. 2. büyük monitör kullanmak için usb 3.1 to hdmi çeviri satın aldım ama hdmi çıkışından görüntü alamadım. Çeviricinin usb çıkışında sorun yok çalışıyor. Sizce görüntü almak için ne yapabilirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
V
7 yıl
Bu Oyununun İsmi Nedir?
Otobüsde iken birisi oynarken gördüm. Resimdeki oyunun ismini bilen varsa yardımcı olabilir mi.
Ayrıca verdiğim youtube linkinde de 50. saniyeden itibaren nasıl oynandığını görebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=Ny_9qjuAkjs

< Resime gitmek için tıklayın >
V
11 yıl
Media Player Yazılım Yükleme Sorunu
http://www.ebluetimes.com/en/ProductView.asp?ID=205&SortID=195
Elimde bu üründen mevcut. Benzer özelliklerdeki cihazın yazılımını reset düğmesine basılı tutarak yükledim. Ama uyumsuz olduğu için eski yazılımı yüklemek istiyorum ama reset düğmesine basılı tutarak cihazı açıyorum. Ama bir türlü yazılım yükleme menüsü gelmiyor. Cihaz normal olarak açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim veya yazlım yüklemek için başka yöntem varmı.
V
11 yıl
Egreat M34A HTTP Download Yardım
Egreat M34A ile http den premium üyelik ile download yapmak istiyorum, ama program bulamadım. Önceleri Download Manager v3.0.7 diye program kullanıyordum, programı aradım ama bulamaım (en son versiyonlarını bile). Elinde download manager programı olan varsa rapid de felan yükleyip paylabilir mi.
Bir de Pyload diye program var, ama nasıl kurulduğunu anlamadım.
V
11 yıl
2 Cihaza FTP İle Nasıl Bağlanırım
Evimde dreambox uydu ve egreat media player var. Bunlar aynı ağa bağlılar. Evdeyken ikisinede FTP ile erişebiliyorum. Ama dışarıdan da erişmek istiyorum. Dreambox a dışarıdan erişim sağlıyorum. Modem de 21 portunu dreambox un ip numarasına yönlerdim. Egreat a da erişmek istiyorum. Bu işlemi nasıl yaparım.
V
13 yıl
Hdd nin İçini Görmek İstiyorum.
Depolama için kullandığım hdd mi düşürmek sonucunda okuma kafası doğru dürüst çalışmaz hale geldi. İlk başlarda taktığım zaman bir süre bekledikten sonra hdd nin içindeki dosyaları felan görebiliyordum. Ama şimdi windows hdd yi görmüyor. Pc yi açtığım zaman hdd çalışma sesi çıkarıyor ve bir süre sonra sanki kendini kapatmış gibi ses çıkarıyor. Hdd ye dokunduğum zaman hiç bir titreme yapmıyor. Bütün bu işlemler windows altında yapılmakta. Hdd nin içini görmek için başka program varmı veya nasıl görebilirim. Sadece bana lazım olan klasörlerin ve dosyaların ismi.
V
13 yıl
E-Devlet Şifresi Bulunduğu PTT
E-devlet şifresi almak istiyorum, ama çevremdeki ptt şubelerinde bitmiş durumda. Bağcılarda oturuyorum ve Bağcılar, Şirinevler, Bakırköy ptt şubelerinde bitmiş durumda. 1 hafta içinde gelecek deniyor ama benim o kadar zamanım yok. Yurtdışına çıkacağım ve bir dahaki gelişim de uzun sürer. Bağcılar a yakın çevrede misal Sefaköy, Ataköy, Halkalı , Güngören tarafında elinde bulunan ptt şubeleri varmı ve yoğunluk ne durumda. Yakın zamanda alan varmı.

Benim öğrenmek istediğim. Yurtdışında buradaki Türk firması için çalışmaktayım ve SSK mı yatırıyorlarmı. E-devlet şifresi olan birisine ssk numaramı versem öğrenebilirmi. SSK numaramı birine vermemin bana zararı dokunurmu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.