C

Teğmen
15 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
359192 Gün Cezalı
356367 gün 16 s. 2 dk.
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
HESABIMI NASIL SİLEBİLİRİM
Hesap silme linki bulamadım.İlla banlatmak mı gerekiyor kendimizi? Bir yardımcı olun.
C
8 yıl
Bilgisayardan anlamayıp bilgisayar mühendisliği okursam bu alanda gelişebilir miyim?
Bilgisayardan anlamayıp bilgisayar mühendisliği okursam kendimi bilgisayar alanında geliştirebilir miyim?
C
8 yıl
BAU Apply Projesi Nedir?
Bilgilendirirseniz sevinirim.
C
8 yıl
TAM BURSLU OKUMAK
Tam Burslu okumanın ne gibi faydası var? Duyduğuma göre yol parasını bile üniversite karşılıyormuş.Doğruluk payı ne kadardır? Bilgilendirirseniz sevinirim.
C
8 yıl
YABANCI ÜLKEDE OKUMAK
Arkadaşlar
tercihlerim arasında Kıbrıs ve Saraybosna var.Ama benim yabancı dil bilgim ilkokul terk.Şimdi oradaki hocalar ve öğrenciler yabancı dil mi konuşuyor?
2.sorum ise Tam Burslu ne demek?Duyduğum kadarıyla yol parasına kadar üniversite karşılıyormuş.Ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim.
C
8 yıl
NASIL RÜTBE ATLATIRIM?
şu rütbeler nasıl atlatılıyor? Bildiğim kadarıyla mesaj sayısıyla doğru orantılıymış.Mesaj sayım da arttı ama hâlâ Er'im..
C
8 yıl
FORUMDAKİLER REEL Mİ?
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır üyeyim dh'ye..
Gördüğüm kişilerin %90'ı Tıpçı, yüksek mühendisler..
İlk 400 'ler filan..
Bu kişiler troll mü? Ya da gerçekten de sayıları bu kadar fazla mı?
C
8 yıl
GERONTOLOJİ BÖLÜMÜ NASIL?
Arkadaşlar Gerontoloji Bölümünü yazmak istiyorum tercihlerim arasında,yeni açılan bir bölüm sadece Akdeniz Üniversitesinde var bu bölüm.
Bilgi sahibi olanlar bi bakabilir mi?
C
8 yıl
FİZİK HANGİ SORU BANKASI ALAYIM?
Arkadaşlar malum fiziği paragraflaştırdılar son bikaç senedir..Yorum tarzı soran fizik YGS-LYS soru bankası önerir misiniz?
C
8 yıl
En Fazla Kaç K\u0027ye Çekerim?
Selamün Aleyküm Arkadaşlar;
Bu sene YGS'de 100k yaptım.Tabii beklemediğim bir sonuçtu.Hedefim ÇÜ Mimarlık'tı.Ama 36500 malûm kendileri.LYS' yle yaparım dedim,fazlasıyla abuk subuk yanlışlar yaptım.MAT:30 Fizik:13 Kimya:21 Biyoloji :22 Geometri:17 bekliyorum aşağı yukarı.Bunlarla 60-65k yapar mıyım? Bu sene olmazsa Mühendislik yazacağım.Çünkü mezunum.Yerleşmem lâzım.Ama 2. sorum da yerleşince OBP'm ne kadar kırılır?Çok etkisi olur mu sıralamalara?Bu defa Diş Hekimliği için hazırlanacağım.Konu,soru,zaman problemim yok denecek kadar az.Tek problemim heyecanım ,devamında gelen panik ataklığım ve onun devamında gelen sakarlığım...Bunları da atlatırsam yapacağıma inanıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.