S

Yüzbaşı
16 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Zor olmayan bir üçgen sorusu
S
7 yıl
EINSTEIN SORUSUNA SON NOKTAYI KOYUYORUM
< Resime gitmek için tıklayın >

Edit: cevap fizik yasaları tüm referans sistemlerine göre aynıdır olacaktı.
Diğer çeldirici şıkta ise yine görelilikle alakalı fakat yanlış bir bilgi. Işığın hızı kaynağın hareketine göre değişir diyordu fakat ışığın hızı her yerde aynıdır ve c'dir.
S
7 yıl
Mat2 Metin vs Çap
Evet lys1 denemesi alıcam, sonuç derece ve 345 bitti. Son hafta çıkmış sorularla beraber bir yayın daha bitirmeyi planlıyorum hangisini önerirsiniz?
S
7 yıl
LYS Fizik Deneme?
Lys fizik için önerebileceğiniz zor veya kaliteli bir deneme var mı? Elimde Fem denge fizik denemeleri var bitmek üzere onun dışında hangi yayını önerirsiniz?
S
7 yıl
Lys vektörler ve uzay analitiği nasıl halledilir?
Bu iki konuyu hangi hocadan izleyeyim? Tek bu ikisi kaldı denemelerde sürekli boş bırakıyorum
S
7 yıl
Forumdaki netlere bakıp moralinizi bozmayın
Ygsden önce de vardı bunlar konu açıp net karşılaştırıyodular , herkes 130 üstü 140 üstüydü ben o zamanlar 110-120 arası yaptığımdan bayağı moralim bozulmuştu(hedefim ilk 10 bindi) .Ygs'ye girdik, sonuçlar açıklandı ve sonucum 3 bin geldi, apotemi denemelerinden 130-140 yapanlar ise forumda sıralama çekme konuları açmaya başladılar.

Ha şimdi birkaç kişi gelicek "niye yalan söyliyelim, ygsde şanssızlık yaşadık" diycek ama ben hakikaten anlamıyorum bu kadar kişi birden mi şanssızlık yaşadı yani? Ve lys matematik denemelerinde +75 yapan tayfanın da gerçek lys sonuçlarını görmek için sabırsızlanıyorum.
S
7 yıl
Geometriye çare
Ygs1 3k, aynı sıralamayı lysde de korumak istiyorum. Mat ve fkb konularım bitti. Denemelerde matematik kısmı 44+
Fkb 25+ geliyor ama geometride 20yi zor geçiyorum (eksik konum olmamasına rağmen). Son 30 gün günde 2-3 saatimi geometriye ayırayım diyorum, bu sürede tavsiye edebileceğiniz bir çalışma şekli var mıdır, netlerimi nasıl 25 üzerine sabitlerim?
Şu anda kullandığım soru bankaları: birey B gelişim ve karekök lys sb
S
7 yıl
Lys Denge Denemeleri
Bir kitapçıda bütün derslerin denge denemelerini buldum hangilerini alıp çözeyim? Geçen sene denge çözen mezunlar hangi branşları almamı önerirsiniz?
S
7 yıl
İlk bin hedefleyenler
Günde kaç saat çalışabiliyorsunuz? Deneme netleriniz nasıl?
S
7 yıl
Umut öncül lys denemesi alanlar
Sorular nasıl acaba satın alanlar bilgilendirebilir mi? Yine beyaz kağıt üzerine renkli kalemle mi anlatmış soruları?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.