S

Yüzbaşı
18 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
141 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Sistem Start yapmıyor
Msi z790 edge ddr4 anakart ve 13600k işlemci satın aldım. Ram overclock denemeleri yaparken sistem aşılmadı ram hatası verdi orada takılı kaldı. Bende clear cmos tuşuna bastım. Sistem bir daha asla start yapmadı. Tepki vermiyor. Bios gitti diye düşündüm. Flash bios üzerinden yeni bios attım. Bios atılırken sistem komple çalışıyor herhangi bir sorunu yok. Ancak bios atma işlemi bittikten sonra sistem kapanıyor ve yine asla çalışmıyor. Yardımcı olabilecek biri var mı?
S
3 yıl
Xbox Wireless Adapter Çalışmıyor
< Resime gitmek için tıklayın >
Ne denediysem başaramadım çalıştırmayı. Eski tip xbox wireless adapter. Sorun bu şekilde gözüküyor. Sürücüyü güncelleştir dediğimde de sürücüyü bulamıyor. Yardımcı olabilecek arkadaşları konuya bekliyorum
S
4 yıl
Call Of Duty Modern Warfare Packet Loss Sorunu
Arkadaşlar Call Of Duty Modern Warfare oyununda Packet Loss sorunu yaşıyorum. Cep telefonumu modem olarak kullandığım zaman ise bu paket kaybı sorunu olmuyor oyunu rahat bir şekilde oynuyorum. Paket kaybı sorunu yüzünden oyun yükleme ekranında sonsuz döngüye giriyor. İnternetten port yönlendirme üzerine yazılar okudum. Yaptım ama değişen bişey olmadı. Bilgim olmadığı için acaba yanlış mı yapıyorum bilgim yok. Resimleri buraya atıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
bu aldığım paket kaybı resmi. oyun burada yüklenmiyor sürekli bu ekranda bekletiyor
< Resime gitmek için tıklayın >
bu nette gördüğüm şekilde kendi çabamla port yönlendirme
< Resime gitmek için tıklayın >
bu da olması gereken port yönlendirme
S
5 yıl
MSI X470 Gaming Plus Bios Update Sorunu
Herkese iyi forumlar,
Başlıkta yazdığım anakartı kullanmaktayım. 11/03/2019 tarihinde AMD nin 3.nesil CPU ları için bios dosyası yüklendiğini gördüm. Bende hemen indirip kurayım dedim malum yeni nesil CPU alırsak hazır olur düşüncesi ile. Ancak flash disk e attığım dosyayı bir türlü m-flash ta açıp göremedim. Dosyayı usb belleğe atıyorum. M-flash ı açınca dosya gözükmüyor. FAT32 ve NTFS olarak iki türlü de denedim. Başka bir usb bellek ile de denedim. İki farklı USB belleğe atıp herhangi birinde gözükür diye ikisini birden takıpta denedim. Ama sorun bir türlü çözülmedi. Bir yerde OC var iken sorun çıkar diye okudum. OC kapatıp denedim yine aynı sorunla karşılaştım. Özetle aklıma gelen her yolu denedim. Bu sorunu yaşayan ya da çözümü bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
S
6 yıl
Ryzen 2600x Yardım (Sorun çözüldü)
Ryzen 2600x sistem topladım. Çok fazla sorum var. Gönüllü olarak yardımcı olacak arkadaşlarla discord ya da whatsapp üzerinden yardım talep ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Edit: Sorun çözülmüştür. Yardımcı olan olmak isteyen herkese teşekkür ederim.
S
7 yıl
Fifa 17 Kasma
Arkadaşlar fifa 17 de de maçın içinde durduk yere kasma donma sorunları oluyor. Bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. 6700k işlemci ve gtx1070 ekran kartı var.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.