S

Yüzbaşı
16 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
WD 4.3TB 7200RPM ENTERPRISE CLASS 3.5\" HDD / 939₺
WD 4.3TB 7200RPM ENTERPRISE CLASS 3.5" HDD WD450VF4YZ

  • Ürünümüz Eylül 2020 üretimi olup GERÇEK SIFIR üründür.
  • Kesinlikle refurbished, sıfırlanmış, ikinci el ürün değildir. Piyasada çok sayıda sıfırlanmış sıfır olmayan ürün olduğu için bu detaya mutlaka dikkat edilmelidir.
  • En üst segment olan enterprise serisi bir üründür, data center storage sistemlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, uzun ömürlü en kaliteli hard disk serisidir.
  • Aynı zamanda 7200RPM Dönüş hızı sayesinde piyasada ki 5400RPM, 5900RPM disklerden çok daha seri ve performanslıdır.


  • Elimizde yüksek adetli stok mevcut olup, doğrudan stoktan satış yapılmaktadır.

https://www.hepsiburada.com/wd-4-3tb-7200rpm-enterprise-class-3-5-hdd-wd450vf4yz-p-HBCV00000ID9GW?magaza=Laptopparca
S
12 yıl
Ürün Çekim Ekipmanları YARDIM
Arkadaşlar merhaba,

İşyerimize E-ticaret sitesi kurulacak ve ürünlerimiz site üzerinden satış yapılacaktır. Bu projem için maddi destek alma aşamasındayım ve ürün çekimi için gerekli araç ve ekipmanlar hakkında bilgi toplamam gerekiyor. BU konu için bugün FotoğrafDÜnyasından biraz bilgi aldım ve bana aşağıda listeyeceğim ürünerli kullanabileceğimi söylediler, sizlerden ricam bu konuda çok bilgili değilim ve eksik ve yanlış bişey almak istemiyorum , yardımlarınızı ve önerilerinzi bekliyorum.

Çekeceğim ürünler, Paslanmaz sac malzemeden metaller,


1- DSLR Fotoğraf Makinası (Canon 60D)
2- Makro Lens (EFs 60mm f/2.8 Macro USM
3- Polarize Filtre
4- Elincrome 400w Paraflaş
5- Samyang 8mm FishEye
6- Nodal Ninja 360 derece Panoramik Çekim Başlığı
7- Çekim Masası
8- Çanta ve Hafıza kartı

BUnlar ürün çekimimiz için yeterlimidir ? sizlerinde yukarıdaki listeye marka model ürün çeşidi olarak tavsiyerlinizi beklerim. Makina olarak Nikon olabilir mi?
S
12 yıl
silinebilir
...
S
12 yıl
Böyle Tarife Varmıdır ?
Dün internette dolaşırken tarifemi değiştirmek için vodafone'un internet sitesinde tarife araştırıyordum birden vodafonefreezone.com sayfası geldi karşıma orda yazdığı gibi Ayda 25 TL'ye heryöne 1000 Dakika, Heryöne 5000 Sms ve Facebook ve Twitter Bedava yazıyordu hemen vodafone bayisine gittim bu tarifeden faydalanmak istiyorum dedim fakat böyle bir tarfienin olmadığnı söylediler bende hemen orda internet sitesini açtırdım onlarda gördü yanlışlık var dendi.
Bu gerçekten bi yanlışlıkmıdır sizce ?
S
13 yıl
İlk Arabam
Merhaba arkadaşlar,
Kısmetse ilk arabamız olacak siz üstadların tavsiyelerine ihtiyacım var,
Kuş Serisi olmayan, temiz aile için uygun yedek parça sorunu olmayan uygun yakıtlı araç arıyorum.

Limitim Max. 8,000.-TL.
S
13 yıl
İlk Arabam
Merhaba arkadaşlar,
Kısmetse ilk arabamız olacak siz üstadların tavsiyelerine ihtiyacım var,
Kuş Serisi olmayan, temiz aile için uygun yedek parça sorunu olmayan uygun yakıtlı araç arıyorum.

Limitim Max. 7,000.-TL.
S
14 yıl
Tarife Yardım
Halen GS Mobile Eski açık tarifes kullanıyorum. (Heryöne 750 dk. Avea içi 5000 dk.)

Bu tarifeden çok memnunum ancak işyerimde şebeke problemi var.. Turkcell ve Vodafone'da sorun yok ..

Şebeke problemi yüzünden operatörümü değiştirmek zorundayım.. En son güncel kullanım detayımda heryöne 230 dakika görüşmem olmuş, fatura dönemine kadar tahminen 250 olabilir.. Ama avea içi fazla konuşmam var..


Geçen gün Vodafone cep avantaj+cep aile gibi bişey okumuştum, bu mükünmüdür. Her yöne 250 dakika ve cep aile ile sınırsız görüşme imkanı olurmu ?


Yada yukarıdaki bilgilerle hangi oeratörün hangi tarifesini tavsiye edersiniz..
S
14 yıl
Tarife Yardım
Turkcell gold paketteyim. ayrıca yüzde 25 indirimim var ama ne hikmetse bu indirimi hiç göremedim. geçen ay 150 lira fatura ödedim.(yurt dışı görümmem vardı) ondan önceki ay 102 liraydı..bu ay paket harici 23,50 lira gözüküyor. her ay ortalama 80-100 lira fatura ödüyorum ayrıca mesajlaşmak için hazır kart kullanıyorum. iki telefon taşıyorum. rehberimin %95 i turkcell ve mesajlaştığım en çok konuştuğum kişide turkcell li.

Her ay bu kadar para ödemekten nasıl kurtulabilirim. ? Yardımlarınızı bekliyorum. ayda 50 liraya hem mesaj hem konuşma yapabileceğim tarife varmıdır. konuşma sürem an itibariyle aşağıdadır.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
14 yıl
SIM Kartlarına devrim
Sanal SIM kart teknolojisiyle herkes, SIM kart değiştirmeden farklı hatlardan görüşme yapabilecek. Hindistan'da yer alan Comviva Technologies'in geliştirdiği teknolojiler, gelişmekte olan ülkelerde ekonomik hizmetlere odaklanmış durumda.
Nokia X6
Aynı anda 6 kullanıcı girebiliyor
Aynı cep telefonu üzerinden 6 kullanıcının abone olmasına izin veren bu teknoloji, özellikle insanların cep telefonu alamadıkları Hindistan kırsalında yaygınlık kazanacak. Bu sayede cep telefonu kullanımı yaygınlaşacak ve kırsal bölgede yaşayan insanların iletişim imkanları artacak.

Çift telefon taşımaya son
Devamlı çift telefon taşımak ya da SIM kart takıp çıkartmak yerine, ya da seçebileceği cep telefonu modellerini çift SIM kartlı modeller ile kısıtlamak yerine böyle bir özgürlüğe kavuşmak, pek çok kullanıcı için oldukça çekici.

Sanal SIM kart, telefona takılı bir SIM kart üzerinden giriş yapıldıktan sonra, özel bir kod girerek devreye sokuluyor. Yani cebi alıp kodunu giren kullanıcı, kendi hattını kullanabiliyor.

Kaynak
S
15 yıl
\u0027Yakında stadyumumuz mosmor olacak\u0027
Yiğit Şardan, Sabah Raporu'nda Melda Yücel'in sorularını yanıtladı.

Melda Yücel'in hazırlayıp sunduğu Sabah Raporu programına katılan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. İşte mor forma ve Seyrantepe projesiyle ilgili sorular ve yanıtları...

Melda Yücel: Ne olacak bu Aslantepe’nin hali? Bütün Galatasaraylılar bu stadyumun bir Galatasaraylı tarafından yapılmasını istiyor? Nedir sizce buradaki asıl sorun?

Yiğit Şardan: Birçok perspektif var bu konuda. Bizim en azından yönetim olarak illa bir Galatasaraylı yapsın diye bir derdimiz yok. Bizden önceki yönetimin böyle bir isteği olmuş olabilir. Çünkü Eren iyi bir arkadaşımız iyi bir Galatasaraylı. Onun yapmasını hepimiz gurur duyarız ama onun yapamadığı noktada bir Galatasaraylı çıksın yapsın diye bir şey yok. Stadın bir an önce yapılması ve bitirilmesi gerekiyor. Bu stadın bitirilmesi konusunda taahhütte bulunan kişi TOKİ ve sayın Başbakan Erdoğan. Dolayısıyla Türkiye’de bundan daha fazla size güvence verecek bir başka merci ben tanımıyorum. Bu merciler bize bu güvenceyi veriyorlarsa belli bir prosedüre uymak zorunda olabilirler. Birinci ihaleye sadece tek katılımcı olduğu için onu iptal edip sonra ikinci ihaleyi açmak zorunda kalmış olabilirler kendi mevzuatları gereği. 21 Ağustos’ta ikinci turdan sonra TOKİ artık bu ihaleyi net bir şekilde inşaat firmasına verip yaptıracak. 12 ayda bitirecek. Ben bu sefer yüzde 100 olacağını düşünüyorum. Çünkü geçmişte bir takım hatalar olduysa bu hatadan hepimiz ders oldular. Aynı hataların bir daha tekrarlanmayacağını düşünüyorum. Gelecek sezona yetişmiş olur. Bir iki aylık bir gecikme olursa telafi edilmeyecek bir durum değil. Çok mecbur kalırsak bir iki ay deplasmanda oynarız. İç sahada değil, dış sahada oynarız. Bunların örnekleri daha önce de Türkiye’de yaşandı. 2010-2011 sezonunda stadımızda oynamaya başlayacağız.


Melda Yücel: Mor forma nerden çıktı bu fikir? Ne kadar taraftarı store’lara yöneltti. Ne kadar satışları harekete geçirdi. Galatarasay taraftarı benimsedi mi formayı?

Yiğit Şardan: İlk aldığımız raporlara göre yüzde 64’ü yeni forma olduğunu gösterdi. Yani mor forma beğenildi. Ayrıca mor forma günlerdir konuşuluyor medyada. Kendimizden konuşturabildiğimize göre mor forma doğru bir tercih olmuş. İki tane aldım. Ayrıca da çok beğeniyorum. Yakında stadyumumuzun mosmor çok güzel bir görüntüsü olacağını düşünüyorum. Bu fikri ilk Haldun ortaya atmıştı. O da Real Madrid’in bir mor formasından çok etkilenmiş. Bende çok güzel bir mor tonu yakaladığını düşünüyorum. Yüzde 64’ü yani formaların 3’te 2’si mor forma.

Kaynak
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.