A

Yüzbaşı
17 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Explorer - Chorome Kod Sorunu
Arkadaşlar aşağıdaki kod Explorer da sorunsuz bir şekilde çalışırken, Chorome da çalışmamaktadır.. Bir önerisi olan var mı ?

<script>
function sec(resmykl){
var textBox = window.opener.document.getElementById('surmansetresim');
textBox.value = resmykl;
window.close();
}

</script>
A
13 yıl
Züccaciye Dükkanı Hakkında....
Arkadalar öncelikle merhaba.

Arkadaşlar ben Balıkesir'de züccaciye dükkanı açmayı planlıyorum, bu konuda ilgili arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı. Eşim az çok bu işlerden anlar. Daha önceleri 2-3 yıl züccaciye dükkanında çalışmıştı. Şimdi biz eşimle birlikte bir züccaciye dükkanı açmak istiyoruz. bize bu konuda önerileriniz olabilirmi. Nereden başlamalıyız. Açılışta ne kadar para gider, yer nasıl olmalı, kaç m2 yeterli olur. hangi firmaların bayiliklerini almalıyım gibi. Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Maddi konularda epey yorulduğum için lütfen sektör ile ilgili yazılar yazın. İç karartıcı heves kırıcı şeyler yazmazsanız sevinirim. Hepinize saygılarımı sunuyorum.
A
13 yıl
HD 3450 mi - HD 4450 mi
Arkadaşlar şuan elimde 2 tane kart var hd3450 ve hd 4450 bu kartlardan şuan bilgisayarımda 3450 takılı son güncel oyunları düşük seviyede oynatıyor. diğer kartı takarsam şuankinden fazla mı verim alırım yoksa daha düşük bir performansmı. bunu sormak istediğim eğer 4450 daha düşük bi performans verecekse söküp takmaya değmez o açıdan. görüşlerinizi bekliyorum. saygılar.
A
13 yıl
E-ticaret sistemi Hesaplama ?
Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Sizlere sormak istediğim konu yeni kodladığım e-ticaret sistemi ile alakalı. Kodladığım ilk e-ticaret sistemi olduğundan dolayı aklıma takılan bir kaç soru var. Şimdi ben ürün listeleme sayfalarında hesapları listeleme esnasında yaptırıyorum. Yani ilk önce para birimini soruyor sonra indirim varmı yokmu sonra indirimli ve indirimsiz kdv hesaplıyor sonra indirim oranlarının para karşılığını hesaplıyor. Burada sormak istediğim asıl konu bu hesaplamaları veritabanına kayıt esnasındamı yaptırayım? yani adım adım yoksa bu sekilde sayfada listelenirken hesaplama yapılması normalmi?

Sisteme ortalama 3000 ile 8000 kalem arasında ürün girilecek
2 adet para birimi kullanılıyor. Tl ve Usd

Görüşlerinizi bekliyorum..

Saygılar.

Sormak istediğiniz bir şeyler varsa buyrun..
A
14 yıl
Çözüldü : Aspx webmail Hatası \"Server Error in \u0027/\u0027 Application\"
Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Sorum ve sorunum şu. Vps hostuma mailenable standart editiion sürümünü yükledim. Mail ayarlarını yaptım sunucu kurulumunda herhangi bir sorun çıkmadı. Sadece mailenablenin .net olarak yazılan webmail dosyalarını çalıştırdığımda aşağıdaki hatayı alıyorum. mail sunucuda herşey normal, sadece bu hatayı alıyorum. Hatanın neden kaynaklandığını bilemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim


< Resime gitmek için tıklayın >
A
14 yıl
Ekran Kartı Seçimi
Arkadaşlar cafem için alacağım 10 bilgisayardaki config önceki mesajlarda arkadaşlarında tavsiyesiyle kesinleşti.

yanlız tek bir noktada fikir birliğine varamadık yani ben kararsız kaldım.

İki adet ekran kartı arasından seçim yapmakta zorlanıyorum.

Sistem Bu

< Resime gitmek için tıklayın >

Şimdi bu sisteme hangi kartı alırsam Gta4 , cod5 tarzı oyunları medium seviyede oynayabilirim.

Arkadaşlar işin içinden çıkamadım

< Resime gitmek için tıklayın >

VTX HD4650 (128BIT) 512M DDR2 DUAL DVI/TVO PCI mi

Yoksa

< Resime gitmek için tıklayın >

ASUS EN8600GT MG/HTP/512M DDR2 PCI-E 16X mi

Artık karar vermem gerekiyor...

Seçim sırasında fanatik davranmassanız sevinirim...

@ Belirtmeyi unuttum Bütçe doğrultusunda bu kartlardan birini seçmem gerekiyor.
A
14 yıl
Cafe İçin Sistem - Tavsiye
-----------------------------Yeni Sistem-----------------------------

Bütçem Doğrultusunda Son Topladığım config aşağıdaki gibidir.
Dediğim gibi bu sistemle gta4 cod 5 tarzı oyunları medium seviyede oynatabilirsem yemede yanında yat :)

< Resime gitmek için tıklayın >


sistemin son hali için görüş bekliyorum...


Fiyat yazmayı unutmuşum 725 tl

Şimdi arkadaşlar 725 tl ye daha iyisini toplarsın diyecek ama lütfen hesap yaparken webcam klavye mause kulaklık kasa gibi diğer parçalarıda dikkate alın önemsiz gibi görünselerde fiyatın 150 tl lik kismını oluşturuyolar. yani 725 tlye sadece işlemci ekran kartı anakart önerisi yapmayın lütfen..

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim..



-----------------------------Yeni Sistem-----------------------------






< Resime gitmek için tıklayın >


Arkadaşlar cafem için 10 tane bilgisayar almayı düşünüyorum. orta halli düşündüm sistemi hem oyuna hem nete hitap etsin yukarıdaki sistem için görüşlerinizi ve önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler..
A
18 yıl
D sürücüsü gitti
akadaşlar bilgisayarıma bi mail gönderme programı yükledim programı yükleyim bilgisayarı yeniden başlattım ve d sürücüsünün silindiğini gördüm programı kaldırmama rahmen dosyalar geri gelmedi bütün yedeklerim dosyalarım hepsi silindi toplam 20 gb lik alan bi anda ortadan kayboldu ..bu olay sizin başınıza hiç geldimi yada bu dosyaları nasıl geri getirebilirim çok önemli dosyalarım vardı yardımınız için teşekkürler...
A
18 yıl
Bu logo çalışması hangi programda yapıldı
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşalar yukarıdaki çaışmayı sizlerinde sürekli kullandığı bi programla yaptım logo nasıl olmuş ve hangi programla yapılmış tahmin edin bakalım.

Bu arada baya uzun süredir girmiyorum herkese selam :D
A
18 yıl
Görüntü programı?
arkadaşlar ben görüntülerin üzerinde kolayca oynama yapabileceğim bir program arıyorum.
Örnek olarak mesela bir vido çektim bu vidioyu internette sitede yayınlıyacağım bu önereceğiniz programda bu vidioyu kesebilecek üzerine kolayca yazı ekleyebileceğim ve buna benzer özellikleri olan bir prıgram varmı.en önemlisi görüntünün üzerine yazı yazması ve kesme işlemi yapması bu 2si çok önemli arkadaşlar bildiğiniz böyle bir program varmı??

şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.