C

Yüzbaşı
10 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
geçen yıl
:::53 gram drone için gumrukten belge istiyorlar??nasıl yol ızlemem lazım::::
arkadaslar amazondan sadece 53 gr olan dunyanın en hafif dronelarından air selfie dronu olan airselfie neo marka drone aldım.. Aramex denen kargo fırmasına düşmüş gumruk temsılcısı aradı sivil havacılık belgesi istiyoruz dedi.. dedim ki 500 gr altı olanlara duzenlemıyorlar yasa var.

ozaman diyor bize 53 gram oldugunu ispatlayan bir belge gösterin diyor???

ne yapmam lazım acemi birine denk geldim.Tartsa görecek zaten komple kutuyu tartsa 500 gr gelmez

benden belge istiyor hala?

ne yapmam lazım işin içinden çıkamadım


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
2 yıl
::::photoshopla resimdeki aracın plakayı değiştirebilirmisiniz? :(
34ENN463 olacak sekılde değiştirirseniz çok makbule gececek paintte beceremedim sadece 90-180 derece donduruyor oturtamadım :(

edit:birebir aynı aractan bende var seat grubunda gordum bu resmi cok hosuma gitti masaustu fotom yapacağım
< Resime gitmek için tıklayın >


olmasını istediğim plaka

< Resime gitmek için tıklayın >
C
5 yıl
::★:VOVA ALIŞVERİŞ REHBERİ | herkese 1 adet Ücretsiz ürün::★::
Guncel Editler:
1.kisilere ait referans linkleri artik 2 -3 gunde bir degismektedir. Bende konu ilk mesajimdaki linki surekli guncellemekteyim

2.ucretsiz hediye hakkiniz olan elmaslari kullanma suresi 1 haftadan 1 gune dusmutur. Dikkat ediniz.(elmasin yanindaki unlem isaretine yiklayarak son kullanma tarihini ve saatinizi ogrenebiliyorsunuz)

3.farkli mail adres farkli sanal kartla uye olup hile yapmayi denemeyin ban yersiniz.(cok sıki kontrolleri var ayni wifiden uye olani bile anliyorlar) Elmaslariniz 0 lanir ve var olan siparisleriniz iptal edilir.

4-artik referansla uye olana 1 elmas yerine 20 elmas vermektedir( ayni sey 1 elmasla alinan Urunler 20 elmasla alinmaktadir.)

5-urunu gelmeyen cokmus. 1.5 ayi gectiyse (urunun yaninda yazan tahmini teslim tarihini gectiyse). Urunu teslim almadim i secip urun gelmedi Ulasmadi yazip iade talebi isteyin.. hediye jetonlariniz hesabiniza 1 gun sonra iade seklinde yukleniyor. Tekrar baska urun alabilirsiniz




Vova.com aliexpress benzeri büyük bir alışveriş platformu ve yeni düzenlediği kampanya ile herkese ücretsiz ürün dağıtıyor. Siteye davetiye ile üye olarak yüzlerce ücretsiz üründen beğendiğinizi hiçbir ücret ödemeden satın alabiliyorsunuz.
Ucretsiz urun kazababilmeniz icin asagidaki referansli linkimden uye olabilirsiniz

https://h5-a1.lovevova.com/tr/freebies-register/free_sale--4?id=free_sale--4&platform=message&from_app_version=2.24.1&ivtk=IIFGIW&origin=freebie_crystals&vvlink_id=28997848&



Ücretsiz ürünler arasında kulaklık, akıllı saat , bluetooth kulaklık, telefon tutacağı, cüzdan, kartlık, led saat, dizlik, 48’li jel kalem, gözlük, cep telefonu aksesuarları gibi bir çok ürün bulunuyor.
Davetiye ile üye olduktan sonra Google Play Store üzerinden Vova uygulamasını indirebilir, Ücretsiz ürünler kısmından istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >




vova android yukleme linki A-N-D-R-O-İ-D- - -T-I-K-L-A

vova apple yukleme linki A-P-P-L-E- - -T-I-K-L-A

VOVA'nın uygulamasını kurun. referanlı linkle Üye olduğunuz e posta ve şifre ile giriş yapın. Karşınıza şöyle bir ekran çıkacak:

< Resime gitmek için tıklayın >

alttaki 0 $ Ücretsiz Ürünler kısmına tıklayarak hangi ürünlerin ücretsiz alınabileceğini göreceksiniz. Sipariş verdikten verdikten sonra ise ana ekranın sağ alt tarafında bulunan "Ben" sekmesinden siparişlerinizi,kuponlarınızı adres bilgilerinizi kontrol edebileceksiniz.


< Resime gitmek için tıklayın >
Her bir hediye hakkı sistemde bu gün itibariyle elmas olarak tanımlanıyor. Her ürünün elmas değeri var.İstediğiniz ürüne tıkladıktan sonra gerekli opsiyonları (renk, miktar vs) tıklayarak "Ücretsiz Satın Al" diyoruz. Bizden adres bilgisi girmemizi isteyecek. Tüm karakterleri kullanabilirsiniz. Hata vermiyor ama turkce karakter kullanmamaya özen gösterin (i,ü,ç,ğ,ö gibi). Adresimizi giriyoruz.

Arkasından kredi kartı bilgilerinizi isteyecek

NOT: kartınızdan borç kesilmiyor ancak siteden bedava urununuzu alırken site sizin gerçek kişi olup olmadığınızı anlamak için sizden kredi kartı istiyor. Şahıs olduğunuzu kanıtlamanız için kredi kartınızdan 12 kuruş çekip anında geri iade ediyorlar (provizyon).eğer içiniz rahat etmeyecekse tavsiyem sanal kart kullanmanızdır.

< Resime gitmek için tıklayın >
üyelik için linke tıklayınız

https://h5-a1.lovevova.com/tr/freebies-register/free_sale--4?id=free_sale--4&platform=message&from_app_version=2.24.1&ivtk=IIFGIW&origin=freebie_crystals&vvlink_id=28997848&


Vova nedir?
Vova Hong Kong merkezli uluslararası bir alışveriş sitesidir. vova tüm dünyaya ücretsiz gönderim yapmaktadır.

Vova.com, AliExpress gibi uzak doğu menşeli bir alışveriş sitesidir.

Vova alışveriş sitesi güvenilir mi?
Vova.com güvenilir bir alışveriş sitesidir. Çin merkezli alışveriş sitelerinden biri olmakla beraber siparişlerini takipli ve takiprsiz kargo ile olmak uzere müşterilerine ulaştırmaktadır

Siparişlerimi nereden takip edebilirim?
Yukarıda belirttiğimiz üzere "Ben mi?" üzerine dokunuyoruz. Karşımıza çıkan ekranda siparişlerime dokunuyoruz.


Vova siparişi kaç günde gelir?
Siparişi size ulaşması 15 ile 45 gün sürebilir.

Vova telefon numarası nedir?
Vova telefon ile destek vermemektedir. Bu yüzden Vova'nın bir telefon numarası yok.

Vova'dan aldığım bir ürünü iade edebilir miyim? Vova iade süreci nasıl işliyor?
Vova'dan aldığınız bir ürünü şu şekilde iade edebilirsiniz:

Sipariş detayları sayfasına gidin.
Sipariş durumu Teslim Edildi durumuma geldiğinde PARA İADESİ TALEP ET aktif olacak bu linke tıklayın.
Ekrana bir form gelecek bu formda istenilen bilgileri doldurun. İade işlemi başlamış olacaktır.
Vova tarafından size satıcının adresi iletilecektir. Daha sonra bu adrese ürünü kargolamanız gerekir. Kargo ücreti size aittir.

Ürün size teslim edildikten sonra 30 gün içinde iade talebinde bulunabilirsiniz. İade talebiniz normalde 24 saat içince yanıtlanacaktır.

Eğer siparişin teslim tarihinden 30 günden fazla zaman geçtiyse, müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeden ürünü kargoya verdiyseniz, geçerli bir kargo takip nuramarası vermediyseniz iadeniz kabul edilmez.

Vova siparişi nasıl iptal edilir?
Siparişlerim sayfasından siparişinizi iptal edebilirsiniz. Eğer sipariş verdiğiniz ürün kargoya verilmediyse siparişinizi iptal edebilirsiniz. Ürün kargıya verildiyse siparişi iptal edemezsiniz. Ürün size geldiğinde iade edebilirsiniz.

Vova para iadesi kaç gün sürüyor?
Kredi kartı ile ödeme yaptıysanız 7-14 gün arasında paranız kartınıza iade edilir. Fakat bazen bankalardan kaynaklı bu süre uzayabiliyor.

Vova ücretsiz ürün gönderimi doğru mu?
ürünü evine gelen birsürü arkadaş var dolayısıyla sitenin güven konusunda bir sorunu yok.




VOVA'NIN KENDİ SİTESİNDEKİ HEDİYE İÇİN KURALLARI
1. Katılmak için neye ihtiyacınız var
‘VOVA’ya giriş yapmış tüm kullanıcıların referans linkleriyle kayıt olarak ‘ÜCRETSİZ ÜRÜNLER’ etkinliğine katılabilirler.
2. Nasıl dâhil olunur
‘VOVA’ya giriş yapan ve sitenin sayfasındaki ‘ÜCRETSİZ ÜRÜNLER’ sayfasına giren kullanıcılar bu etkinliğe katılabilirler. Ücretsiz ürünleri hak etmek için arkadaşlarınıza davetler gönderiniz ve bedelsiz alacağınız ürünlerinizi ‘ÜCRETSİZ ÜRÜNLER’ sayfasından talep ediniz.
3. Aktivite Detayları
1) Ücretsiz Ürün nasıl alınır: Bir arkadaşınıza davet gönderin. Arkadaşınız paylaşılan bağlantıyla kaydolduktan sonra ücretsiz bir ürün alır ve arkadaşınız VOVA Uygulaması'nda bir siparişi tamamladıktan sonra siz de ücretsiz bir ürün alırsınız.
2) Ne kadar süre için geçerlidir: Ücretsiz ürün 1 gün (24saat)için geçerlidir.
3) Uygunluk: Kullanıcı ‘ÜCRETSİZ ÜRÜNLER’ sayfasındaki herhangi bir ürünü ücretsiz bir ürünün yerine satın alabilir.
4) Ödeme: Ücretsiz bir ürün kullanıldığında, çok küçük bir hizmet bedeli kesilecek olup bu bedel satın alma işleminin sonunda kullanıcı tarafından ödenecektir. Kredi kartı ile ödeme yaparsanız, küçük bir ön provizyon bedeli görünecektir. Ön provizyon bedeli sipariş başarılı bir şekilde verildikten sonra kredi kartına iade edilecektir. Belirli ödeme hizmet bedeli sipariş sayfasında bulunabilir.
5) Katılımcılar tüm kurallara uymakla yükümlüdür. Eğer bir kullanıcı herhangi bir imtiyazı kötüye kullanır veya sitenin koşullarını ihlal ederse, sitenin kullanıcının kazandığı ihlal edilmiş olan tüm ücretsiz ürünlerini iptal etme hakkı bulunmaktadır.
6) Bu etkinlik resmi olarak VOVA tarafından düzenlenmektedir ve APPLE ile hiçbir bağlantısı yoktur. APPLE ‘ÜCRETSİZ ÜRÜNLER’ etkinliğinin bir sponsoru değildir.

< Resime gitmek için tıklayın >
C
6 yıl
CRYPTERRA MİNİNG PONZİDİR dikkatli olun
bende donanımhaber eksisozlukteki reklamlarınız ve övmeleriniz sayenizde crypterra yatırdım. yatırmaz olaydım 2 bin tl ile baslıyayım dedim btc yi gonderdim..hasrate i hesabıma aktarmadılar

10 gundur yatırdıgım btc karsılıgı gücün hesabıma yatmasını bekliyorum..ticketlarıma cevağ vermiyorlar. sanırım ticket açma yetkimide kaldırmıslar tam açarken son aşamada hata veriyor..böyle lanet ponzi bir sitedir kendileri. evet para alabilen vardır ama yabancı forumlarda benim yasadıgımı yasayan 100lerce kişi var. daha ilk yatırmada bile boyle sorunyasanıyorsa vay halimize

edit: özel mesaj yoluyla ; istenen btc miktarı yollarken ücreti gonderdiğiniz wallet içinden kesince boyle sorunlar yasandığı söylendi. gonderdiğim miktarla ücreti içinden kesmişmi diye kontrol ettim. yok ne yazıyosa okadar yollamısım. ücret dısından yani arkadaslar.
C
8 yıl
::YENİ/ RTE:isteseler de istemeseler de gezi parkına o kışlayı yapacağız(VİDEO GELDİ)
19 temmuz 2016 rte'nin kısıklı konuşması


"taksim kışlasını isteseler de istemeseler de tarihine uygun olarak yeniden yapacağız"


içimizde milli birlik ve iradenin yükseldiği ve demokrasi bayramı adı altında kutlama yaptığımız şu günlerde ÜLKE daha yeni bir krizden çıkmış. darbe girişimi bastırılmıs. ülkemizin cumhurbaskanı oraya gelen binlerce vatandaşına (belki belki içerisinde gezi parkcısı chplisi mhplisi vs vs) bulunan bir toplulukta, yine ötekileştirme ve mitingleştirme çabaları içerisinde olmasını biri açıklayabilirmi ? amaç nedir ? bunun yeri ve zamanımıdır ? Ayrıca idam isteriz diyen halka ; halkın sesine kulak vereceğiz deyip ; gezi parkındaki halka istemeseler de yıkılacak demek nedir?

yorumu size bırakıyorum.


Videoyu izlemek için tıklayınız


kaynakLAR

https://www.google.com.tr/search?q=%22taksim+k%C4%B1%C5%9Flas%C4%B1n%C4%B1+isteseler+de+istemeseler+de+tarihine+uygun+olarak+yeniden+yapaca%C4%9F%C4%B1z%22&oq=%22taksim+k%C4%B1%C5%9Flas%C4%B1n%C4%B1+isteseler+de+istemeseler+de+tarihine+uygun+olarak+yeniden+yapaca%C4%9F%C4%B1z%22&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=taksim+k%C4%B1%C5%9Flas%C4%B1n%C4%B1+isteseler+de+istemeseler+de+tarihine+uygun+olarak+yeniden+yapaca%C4%9F%C4%B1z
C
8 yıl
:::F16 kullanan pilotla, polisin telsiz konusması (videolu)
pilot topyekün darbe var falan sanmıs olabilir. cunku ses tonunda çok inanmışlık ve kendinden eminlik var. bildiğim kadarıyla f16 savas ucagı kullanmak için askeri liseden sonra 8 yıl eğitim görüyolar + psikolojik bir sürü testten geçiyorlar, bu adamın nasıl beyni yıkanabiliyor ,abd deki bi fetonun lafıyla itatkar şekilde davrandıklarına inanmıyorum. başka bişeyler var sanki, herseyi sbir kalemde silip atmak..

ayrıca uçan f16 larla ilgili bir haber alamadık..yunanistana kaçanlar yakalandı resimleri çıktı+ meclise bomba atan helikopter düşürüldü dendi...şu f16 daki konusan adamı merak ediyorum akıbeti noldu acaba


Videoyu izlemek için tıklayınız
C
8 yıl
:::bir film vardı.mars/ay da gizlenen bir topluluk vardı geceleri
böyle bilimkurgu fragmanını izlemştim 2-3 yıl onceydi sanırım...fragmanda hava kararınca ay/veya mars dı hatırlamıyorum..yaratıklar vardı saklanıyorlardı boyle mekanizma gibi yer yarılıyordu o düzenekler binalar yaratıklar içine gömülüyordu ..yani dünyadan bakınca yasam yok sanıyorduk ama aslında varmış falan gibi bişey...oraya arastırmaya giden grup olunca ortaya çıkıyolardı
C
8 yıl
::::Arda Turanın ilk asisti ve illuminati (şok SS ler içerir) ::
Barcelona formasıyla çıktığı ilk lig macında messiye asist yapmıs öncelikle tebrik ederiz.



golun linki:

https://streamable.com/8pv7


ardanın ilk golunde 7 kehaneti var diye düşünüyorum

7 numara giyen arda 7.07 de ilk asistini yaparak 7 kehaneti ardanın son yılından sonra 7inci asistiymiş + granada 7 harfli (mmehmet arkadasımız ekledi)(bu golu sponsorlar + masonlar attırmış diyorlar)

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
:::ARDA ASİST YAPMIS ARKADASLAR (video) (illüminati içerir)
Barcelona formasıyla çıktığı ilk lig macında messiye asist yapmıs

bayrakları asalım


golun linki:

https://streamable.com/8pv7



< Resime gitmek için tıklayın >


7 kehaneti ardanın son yılından sonra 7inci asistiymiş (bu golu sponsorlar + masonlar attırmış diyorlar)

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
::::::Saatlerin geri alınmaması ve HİLE ??
acaba diyorum..sebebi neydi doğu illkeri karanlıkta kullanmasınmışmışşş.. ne alaka arkadas? hem madem öyle yarın ileri alalım hemen niye 1 hafta daha bekliyoruz??

bi katekulleye getirip online sisteme erken mi girdiler bu sayede acaba sonucları sahte olarak? bu kadar erken daha önce açıklandıgını hatırlamıyorum ?


not : siirt jetpa sporluyum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.