X

Yüzbaşı
13 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme (?)
106 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
X
7 yıl
PAYPAL İLE PARA GÖNDERMEM GEREKİYOR
Konunun yeri burası mı bilmiyorum ama paypal aracılığı ile birisine 5 dolar göndermem gerekiyor, benim için bunu yapabilecek olan varsa pm ile iletişime geçsin lütfen. dolar karşılığını tl olarak ona ödeyeceğim. sadece referanslı üyelerden mesaj bekliyorum.
X
7 yıl
ICLOUD - FATURA SORUNU
3 yıl önce 5s 16gb almıştım. icloud şifresini unuttum. apple'a başvuruda bulundum mail yoluyla faturamı istedi gönderdim. fatura bilgilerimde bilgi eksikliği nedeniyle icloudumu açamayacaklarını bildirdiler, eksik olan bilginin ne olduğunuda söylemiyorlar. faturamda ad soyad-alınış tarihi-fatura seri no- cihazın tam adı ne kadara alındığı gibi bilgiler mevcut daha başka ne gibi bir bilgi eksik olabilir bu konuda tecrübesi olanlar yarımcı olurmusunuz.
2 haftadır telefonsuzum. aramadığım yer kalmadı ne yapmam gerekiyor.

daha önce fatura ile icloud açtırabilenler pm aracılığı ile ulaşsın lütfen en azından faturaları karşılaştır eksik olan bilgiyi tespit edebiliriz.
X
7 yıl
buzdolabım iç tarafı buz tutuyor
buzdolabım içi karlanma oluyor, iç sıcaklığı -3-4-5 e kadar düşüyor ve içerideki gıdalarım buz tutuyor. servis çağırdım sensörü değişmesi gerekiyor (sensör kablosu içeri gömük olduğundan ekleme yapacak sanırım.) dedi. 150 lirada ücreti var dedi, çok fazla söylediğini düşünüyorum.

arçelik 4252N Model buzdolabı sensörü nerden bulabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi. ekleme yapcaksa aynı işlemi bende yaparım 2 kabloyu koparıp diğer uçları birbirine bağlayıp yerine koymak zor bir iş değil.
X
8 yıl
anakart üzerindeki bu parça hakkında (hasar gördü)
Anakartımı kasadan sökerken vidanın üzerinden tornavidayı kaydırdım ve bu parça yerinden söküldü ( kırıldı ) zar zor iphone 4s telefonumla makro çekim yaparak fotoğrafını çektim. Bu parçanın ne olduğunu, nereden temin edileceğini ve nereye taktırabileceğim hakkında bilgi sahibi olan vamı. bu parça olmadan da anakart çalışır mı, çalışması sağlıklımıdır, bu parçanın görevi nedir, tamir ettirmezsem neye zarar verir yada neyin sağlıklı çalışmasına engel olur.

araştırdığım kadarıyla smd direnç miş ve üzerinde numara yazarmış ama üzerinde herhangi bir rakam yok ve anakartın her yerinde bu parçadan irili ufaklı var. bu hasar gören direnç kaçlık. Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >




< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
X
8 yıl
BU PARÇALAR NE KADAR EDER
BU SİSTEM NE KADAR EDER

GPU GTX 460
CPU İ5 2500
RAM 8GB
HDD 1 TB
ANAKART H61M PRO

--------------------------------------------

BU SİSTEM NE KADAR EDER

GTX 760
İ7 3770K
16GB RAM
SSD 250GB SAMSUNG EVO
P8Z77V-PRO

cevap verenler için şimdiden teşekkür ederim
X
8 yıl
SİLİNEBİLİR
silin EBİLİR
X
8 yıl
Ram slot sorunu
Herkese merhaba, anakartımdaki 1.ve 3. slotlara ram taktığımda çalışıyor fakat aynı ramları 2.ve 4. slotlara taktığımda bilgisayar açılmıyor ve buzzer kesikkesik sürekli bir şekilde ses çıkarıyor Ayrıca anakartımın işlemci soketinin pinlerinden 1 tanesi kırık. Bunun ram slotlarına etkisi varmıdır.

Anakartım zor bulunan nadir bir anakart olduğu için tamirciye götürmedne önce sorunun ne olduğunu bilip ona göre uzman bir yerde sorunu varsa tamir ettirmek istiyorum.

Anakartım gigabyte GA P55a-UD7

Not: biosum günceldir. şu anki sistemi bu şekilde 4*2 dualkit olarak sıkıntısız kullanıyorum. ama 16 gb upgrade edeceğimden diğer slotlarda lazım olacak.
X
9 yıl
yiku_profile
Arkadaşlar dün 6.1.3 jb li iphone 4s telefonumun tam hatırlamıyorum ama yüksek ihtimalle ayarlar/genel kısmında gezerken en altta profile sekmesinin olduğunu gördüm girdim ve orada yiku_profile başlangıç 18 eylül 2014 bitiş 18 ekim 2015 yazıyordu birde sil butonu vardı bende böyle bir şeyden haberim olmadığından sildim aynı şey sizde de var mı? bir daha da o menüye rastlamadım nereden girdiğimi de çok hatırlamıyorum. aynı cihaz 6.1.3 versiyon ve jb yapanlar kontrol edebilirlermi size zahmet Google yazdım fakat bir şey bulamadı.

yiku_profile

bu sitede durumdan bahsediliyor bilgisi olan var mı nedir bu yiku_porfile
X
9 yıl
8.3 imzaları kapanmış
8.3 imzaları kapanmış. 8.4 ten 6.1.3 e dönüş hala geçerlimi
X
9 yıl
apple imzaları
Apple'nin geçmiş sürümlere dönmeyi engellemesinin sebebi icloud olabilir mi. icloud şifresi unutulan iphoneye geçmiş sürüm yüklenirse mesela 6.1.2 o sürümde icloud olmadığı için icloud sorunu da ortadan kalkacaktır ve bu durumda çalıntı cihazlar kullanılabilecektir, bunları yazmamın nedeni Apple'nin neden isteyenin istediği sürümü kullanmasını serbest bırakmaması nedenini düşünürken aklıma geldi.
Okuduğunuz için teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.