B

Yüzbaşı
15 Ekim 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
162 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Yurtiçi Kargo (telefon bulundu)
Arkadaşlar merhaba, 08.05.2018 tarihinde telefon sipariş etmiştim şubeden almak için y.içi kargo firmasının subesine gittiğimde cihazın başka birine hiç bir kimlik ve iletişim bilgisi alınmadan sadece imza karşılığında teslim edildiğini öğrendim.
Teslim eden kişinin açıklaması ''Basiretim mi bağlandı anlamadım'' şeklindeydi öyle izah ediyor durumu. İçerideki diyalogları bilmek istemezsiniz tabi herneyse.

Teslimatı yapan kişinin adı soyadı ve imzasıyla beraber teslimatı benim yerime, iznim olmadan ve kimlik-iletişim bilgisi alınmadan yapıladığına dair tutanak tuttuk.

Edit : Arkadaşlar bu arada teslim edilmiş görünen statüyü taşıma haline çevirdim. şuanda aide yapma şansım var n11 üzerinden.
Son edit : İyi dileklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Cihaz bulundu(!) N11 üzerinden iade işlemi başlatmıştım, aradım ve iade işleminin iptalini rica ettim. Görece kısa ama çok yoğun bir sinir harbinin ardından sorun çözüldü.

Acizane tavsiyem, sizin için maddi ya da manevi değeri olan herhangi bir eşyayı başkasına teslim etmeyin.
B
7 yıl
silinebilirinir
.
B
8 yıl
NEURONBALL
Arkadaşlar herkese merhaba, uzun süredir oynadığım web tabanlı bir oyunu sizlerle paylaşmak isterim.
Ben oyunla ilgili kısaca bilgiyi buradan vereceğim ancak siz oyunla ilgili herşeyi sorabilirsiniz.

Oyunun adı başlıkta görüldüğü gibi ' neuronball ' web adresi :

http://www.neuronball.com/

Bu da benim oyun linkim üzerinden kayıt olmak isteyenler için :

http://www.neuronball.com/s/39972/

Oyunda ilk olarak, başlangıç sayfasından ülkenizi, il ve ilçenizi seçip, üye oyup takımınızı kuruyorsunuz, daha sonra birbirinden tamamen farklı formasyonlarda tamamen kendi taktik seçiminizle rakiplerinize karşı başarı elde etmeye çalışıyorsunuz. Takımınızın rengi, formasyonu tamamen size bağlı, ayrıca yaptıgınız maçlar canlı ( live ) maçlardır ve tabiki maçınız bittikten sonra tekrar izleyebilirsiniz.

Oyuna gelecek olursak sahaya en fazla 5 tane bot sürebilirsiniz.
Botlarınızın, özellikleri birbirinden farklı pilleri ( battery ), yapay zekaları ( AI ) ve işlemcileri bulunmakta (CPU)
Ayrıca birbirinden tamamen farklı bot tipleri bulunmakta. Bunlar :

Standart ( ilk başlayacagınız bot tipidir. Herhangi bir özelliği yok)
Flex ( İstediğiniz zaman skill pointlerini tekrar düzenleyebileceğiniz bot tipi)
Eco ( Atladığı her seviye başına %1 pil tasarrufu sağlayan bot tipi)
Stretch ( İttirildiği zaman normal bir botun 6,7 katı kadar büyüyebilen bot tipi)
Tough (Diğer botlar kendilerinden daha güçlü bir bot tarafından vuruldugunda paralize olur. Bu asla paralize olmaz)
Turbo ( Zaman zaman çok hızlı reaksiyon veren bot )
Electro ( Kendisine dokunan bota elektirik şoku veren bot)
Ghost ( Hayalet bot. Diğer tüm botların içinden geçer =)
Angry ( Kendisine vuruldukça daha da güçlenen ve oyunun sonuna doğru 2 kat performans veren bot tipi )
Elite (Temelde standart bot. Ancak diğer bütün botlar her seviye atladıklarında 10 skill points verir. Elite bot ise seviye başına 10 ila 14 skill points verir.)

Oyunda kendi botunuzu fabrikadan çıkarabilirsiniz, ya da marketten temin edebilirsiniz. Ancak Headquarters bölümünden buradaki binalarınızı geliştirmeniz gerekiyor.
Bunların içinde, Fabrikanız var, pillerinize bonus kapasite veren binanız var, yeni bot için yer açmanızı sağlayan binanız var, size seviye başına anında pil doldurma hakkı veren binanız var, boosterlarınzı daha etkin kullanmanızı sağlayan booster var. Şuanda aklıma gelmeyen bir çok özelliği var oyunun. Oyunda Takımlar için bir dünya sıralaması var ve bu NWL puanıyla belirleniyor. NWL ise maç kazandığınızda artan, kaybettiğinizde azalan bir puan sistemi. Ayrıca ülkelerinde sıralaması mevcut.

http://www.neuronball.com/en/leaderboards/

ÜYE OLAN ARKADAŞLAR TAKIMLARININ LİNKLERİNİ BURADAN PAYLAŞIRLARSA ÇOK İYİ OLUR.
HERKESE BOL ŞANS =)
B
9 yıl
Evga Gtx980 Ti 3D destegi ve Uygun Kasa

Arkadaslar hepinize merhaba forumu uzun suredir misafir olarak takip ediyorum simdi uye oldum ve aranizdayim.
Girizgahi tamamladiktan sonra esas meseleye gelelim.
Forumda gordugum kadariyla amazon gibi platformlardan 2400-2600 TL arasinda evga gtx 980 ti classified serisi tedarik ediliyor kartin fiyati vatanda 3.3bin tl. Hepsiburada ve vatanda baktim 980 Ti serilerinde 3D destegi yok deniyor. Fakat evga nin servisi olan firmayi aradigimda 3d destegi oldugu yonunde bilgi aldim. Konu hakkinda bilgisi olan denemis olan varmidir cunku ben sirf bu yuzden LG 50LF650V Serisi tv aldim ve bunu monitor olarak 3D desteginide kullanmak istiyorum dolayisiyla alacagim ekran kartinin 3D destegi olsun istiyorum. Evga gtx 980 ti classified 3D destegi sunuyor mu?
Ayrica sizlerden ogrenmek istedigim bu karta uygun bir kasa tavsiye etmeniz. Maliyetinden oturu psu dahil bir kasayi tercih ederim. Ornegin hepsiburada da 500 tl civarinda satilan Zalman NEO 11 750W serisi bu yonde uygun olur mu?
Konuya hakim olan arkadaslar goruslerini esirgemezse sevinirim.
Yine burada yaptigim arastirmada sanalpazar diye bir sitede 999 tl ye i7 4790k islemcisinide buldum. Ancak piyasa biraz daha pahali bu islemci acaba 999 tlye satilan bu islemci garantili mi?
Anakart konusuna cok hakim degilim malesef z97 serisinin yeni bir seri oldgunu zannediyorum benim sistemimde sli destegi olmayabilir problem degil yanliz tumlesik wifi olursa sevinirim ve daha onemlisi sistemimde sikinti cikarmamasi uyum acisindan bu yuzden 16 GB Corsair 2400ghz ram dusundum sogutucusuda mevcut.
Toparlayacak olursak, 5000 tlye yakin bir butcem var ve yukaridaki sisteme uygun bir kasa oneriniz varsa cok sevinirim konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar elestiri ve goruslerini bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.