B

Er
09 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Misfit Shine Çizildi
Merhabalar, birkaç gün önce Misfit Shine adlı akıllı bilekliği aldım. Gayet memnunum. En azından öyleydim. Çantamı sırtımdan çıkarırken çantam bu cihaza çarptı. Ve cihaz hemen yere düştü. Ki şunu belirtmeliyim ki sert bir hareket değildi. Cihazı yerden aldığımda iki üç adet çizik vardı. Açıkçası onca seçenek varken bunu seçmemin nedenlerinden biri de şıklığıydı böylece günlük hayatımda da kullanabiliyordum fakat ortaya çıkan görüntü -hele cihaz birkaç günlük olunca- çok sinir bozucu.

Yapabileceğim bir şey var mı? Tavsiyeleriniz bekliyorum.
B
9 yıl
Samsung Galaxy Tab S 10.5 kırıldı
Merhabalar, kasım ayında Tab S 10.5 almıştım fakat geçtiğimiz ay yere düşürmem sonucu dokunmatik ekranı kırıldı. Servise yolladık, 600 tl istediler biz de geri istedik tableti. Çok güzel bir cihazdı, yenisini alacak imkanım da yok. Bir arkadaşım kırılan iPad'ine ekran alıp kendisi söküp tamir etmişti. Ben de aynısını yapmayı planlıyorum. İstanbul'da dokunmatik ekran panelini bulabileceğim bi yer var mı? Yardımcı olursanız ve tavsiyede bul
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.