O

Çavuş
24 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
2 yıl
CMK Ödemeleri İçin Tevkifatsız Makbuz Kesimi
Merhaba, cmk ödemeleri için makbuz kesmiştim.Ancak hepsini ayrı ayrı ve tevkifatsız kestim.Sonrasında memur bey biraz söylendi fakat bu meslekte kıdemli bir meslektaşıma danışarak makbuzlarımı kesmiştim.Bundan dolayı memura da bir dahakine onun söylediği şekilde yapacağımı belirttim.Benim aklıma takılan iki soru var: Tevkifatsız aynı gün içinde kesilmiş yedi makbuzdan dolayı herhangi bir yaptırımla karşılaşır mıyım?Ayrıca bazı meslektaşlar ayrı ayrı makbuzları sisteme girmek zor olduğu için gözünü korkutmuşlar diye belirtmişlerdi.Baro odasında olmazsa 2000 tl sınırını geçmeyecek şekilde üç hazırlık aşamasındaki ifadeyi tek makbuzla kes dediler.Önümüzdeki cmk görevlendirmelerinde böyle yapmayı düşünüyorum.İlerde bir sorunla karşılaşır mıyım?
SMM ile ilgili bir diğer sorum ise şu: Bir icra takibi başlatmıştım.Alacaklı vekiliydim.Borçlu taraf borcunu ödedi ve dosyayı kapattım.Borçludan tahsil ettiğim kesinleşen 900 lira vekalet ücreti için makbuz kesmesem sorun olur mu?
Yardımcı olan tüm meslektaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
O
2 yıl
Evlenmeden Önce Yapılan Mal Ayrılığı Sözleşmesi
Merhaba,evlenmeden önce yapılan bu sözleşme notere onaylatılmalı mı yoksa nikah için başvuruda bulunurken memurun onaylaması yeterli midir?
O
4 yıl
TYT 102NET AYT 77.5 NET OBP 93.8 SAYISAL KAÇ K GELİR?
Arkadaşlar soru başlıkta, kardeşimin netleri bunlar, yardımcı olabilir misiniz?
O
4 yıl
MİRAS HUKUKU ÖDEVİMDE BANA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VAR MIDIR ACABA?
Arkadaşlar bu konuda zor bir durumdayım. Bütün ihtimaller aklıma geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim... Dosyayı göndereceğim cevap gelirse
O
4 yıl
Milletlerarası Özel Hukuk Hakkında
Merhaba arkadaşlar, maalesef bu olayı sadece 3 sayfa olarak çözebiliyorum. Ama en az 5 sayfa gerekiyor. Sizce nelere değinmeliyim? Kaçırdığım noktaları cevaplarınızla bulabilirim ve yorumlayabilirim belki. Teşekkürler...
< Resime gitmek için tıklayın >
O
6 yıl
Cumaovası`ndan 829 ile Seferihisar kaç saat sürüyor ?
Yardım edebilirseniz sevinirim arkadaşlar
O
7 yıl
LG K10 ARAYANI GÖREMEME SORUNU
Arkadaşlar merhaba ,telefonda biriyle konuşurken başkası arayınca ne uyarı sinyali ne de telefonu kapattıktan sonra şu şu kişi aradı diye mesaj alamıyorum.Yardım edebilir misiniz ?
O
8 yıl
DEU HUKUK GELİR Mİ ???
SIRALAMAM TM3-14378
O
8 yıl
TM3 TERCİH
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaslar tm3 te sıralama 14378 puan:444
deu hukuk veya selcuk hukuk gelebilir mi ?
O
9 yıl
YGS KAREKÖK MAT SB SAYILAR KONUSUNDAKİ SORULARIM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.