Ü

Emekli Yönetici
20 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
92 üye
Görüntülenme (?)
272 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ü
3 yıl
Note 10 tavsiye
Selamlar herkese.

Note 9pro kullanıyordum yakın zamanda sattım. Yeni cihaz düşüncem var ama Xiaomi istemiyordum açıkçası. Ama piyasaya baktığımızda da güzel telefonları olduğu bir gerçek. Note 9 pro çok canımı sıkmıştı. Mikrofondan bazen karşıya ses gitmeme sorunu vardı ve çözümü bulamamıştım. Kendi kendine düzeliyordu.

Note 10 serisine bakıyorum ama hangisi olacağını çözemedim Note 10, note 10s, note 10pro vs vs bir sürü şey var. Fazla bir bütçem yok note 9pro’dan düşük bir telefon olmasını istemiyorum açıkçası. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Türk Telekom ile hat üstüne alırım muhtemelen o yüzden 3500’ü geçirmemeye çalışıyorum. Nakit zor bir ihtimal.
Ü
3 yıl
Maksimum 6500 TL’ye kadar buzdolanı önerisi
Herkese merhaba. Evdeki buzdolabı artık ömrünü tamamladığı için yeni bir dolap ihtiyacı doğdu. Bu yüzden araştırmalara başladım. Aslında bulmıştum 2 hafta önce arçelik 270531 eb modeli ama dün siteye baktığımda 600 tl civarı zam geldiğini gördüm (7055 TL olmuş) bu yüzdenbaşka markalara bakmaya başladım.

Kriterler:
Dondurucu kısmı aşağıda olmalı
480 500 litre altı olmamalı
Servis ihtiyacında sorun yaşamamak
Garantisi bittiği zaman herhangi bir servis ihtiyacında tamir ve yedek parçalarının uygun fiyatlı olması.

Yıllarca Arçelik kullanmış bir milletiz o yüzden diğer markalar hep göz korkutmuştur Türkiye’de. 12 13 yıl önce elektrolux ile bu algıyı kırdık ama şimdi de o dolabın tamirini yapacak kimse yok doğru düzgün. Olanlar da çok fazla fiyat istiyor.

Kısacası kaliteli, servis imkanı fazla olan, parça konusunda sıkıntı yaşatmayacak bir dolap bakıyorum.
Ü
3 yıl
Yeni Telefon İçin Öneri
Herkese merhaba.

xiaomi note 9 pro teşefonumu 1.5 ay önce sattım yeni telefon arayışına girdim. Aklıma Samsung A52 vardı ama fiyatından ötürü Samsung A32’de girdi ama işlemcisi düşündürüyor. Tır şoförüyüm ve genelde yollarda oluyorum. O yüzden şarjının çok iyi olması lazım benim için. A32 alınabilir bir cihaz mıdır yoksa a52 için indirim vs kovalamak mı gerekir. A32 olursa hat üstüne alabilirim muhtemelen ama A52’de taksit sayısı düşüyor haliyle. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ü
4 yıl
Ford Hızlanma Sorunu
Selamlar.

Yakın zamanda Ford Focus 1.6 dizel araç aldık. Eksperde enjektörlerin hepsinin tam çalışmadığını söylediler. Temizlikle çözüleceğini söylediler ancak araç İzmir'de ve tanıdık güvendiğimiz kimse yok İzmir'de. EGR ve enjeksiyona baktırabileceğimiz bir yer var mıdır ya da bu işle uğraşan kişiler var mıdır burada acaba?
Ü
4 yıl
Focus Hızlanma Sorunu
Selamlar.

Yakın zamanda Ford Focus 1.6 dizel araç aldık. Eksperde enjektörlerin hepsinin tam çalışmadığını söylediler. Temizlikle çözüleceğini söylediler ancak araç İzmir'de ve tanıdık güvendiğimiz kimse yok İzmir'de. EGR ve enjeksiyona baktırabileceğimiz bir yer var mıdır ya da bu işle uğraşan kişiler var mıdır burada acaba?
Ü
5 yıl
Drone Tavsiyesi
Bugün Mediamart Teknosa gezerken iyice dikkatimi çekmeye başladı. Preo marka drone Teknosa mağazasında 297 TL idi. Kaliteli bişey gibi duruyor ama uçuş süresi 6 dakika dedi satıcı. Biraz daha fazla uçuş süresi olan istiyorum ama çoğunun özelliklerini bulamadım.

Çok pahalı ürün istemiyorum. Maksimum 700 olacak şekilde istiyorum.
Kamera olmalı fotoğraf ve video çekmem lazım.
Uçuş süresi ne kadar uzun olursa o kadar iyi benim için.
Hafıza kartına kayıt ya da telefona kayıt farketmez.


NOT: Yurt dışından alamam mecbur Türkiye’den almam lazım
Ü
5 yıl
Acil Yeni Telefon Alınacak
Babam kullandığı Samsung Note 4 telefonun ekranını patlattı. Yeni telefon almamız lazım. Aklımda Xiaomi S2 64 gb olan var. HB'de 1489 TL'ye satılıyor distribütör garantilisi. Note 4'ten sonra pişman eder mi? Alternatif olarak ne olabilir.
Ü
5 yıl
Acil Yeni Telefon Alınacak
Babam kullandığı Samsung Note 4 telefonun ekranını patlattı. Yeni telefon almamız lazım. Aklımda Xiaomi S2 64 GB olan var. HB'de 1489 TL'ye satılıyor distribütör garantilisi. Note 4'ten sonra pişman eder mi? Alternatif olarak ne olabilir.
Ü
5 yıl
Hangi Model?
Yakın zamanda Xiaomi telefon alma düşüncesindeyim ama hangi model olacağına karar veremedim. Başka marka düşünmüyorum. Bi çok model var karar da veremiyorum. Maksimum 2000 TL vermek istiyorum fazlasına gerek yok. Hafıza kartı desteği olursa iyi olur yoksa da hafızası yüksek olsun yeter. Type-C olursa iyi olur

A2 düşündüm saf android olduğu için vazgeçtim.
Note serisine baktım kafalar karıştı.

Ne alacam karar veremedim.

Xiaomi Mi 5s Plus (64 GB)

Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi Mi 8 Lite (128 GB / 6 GB)

Xiaomi Redmi Note 6 Pro (4 GB / 64 GB)

Karşılaştırmalarda bunlar hemen hemen aynı fiyatta. Özelliklerde de aralarında dağlar kadar fark yok.
Ü
5 yıl
Hangi Model
Yakın zamanda Xiaomi telefon alma düşüncesindeyim ama hangi model olacağına karar veremedim. Bi çok model var karar da veremiyorum. Maksimum 2000 TL vermek istiyorum fazlasına gerek yok. Hafıza kartı desteği olursa iyi olur yoksa da hafızası yüksek olsun yeter.

A2 düşündüm saf android olduğu için vazgeçtim.
Note serisine baktım kafalar karıştı.

Ne alacam karar veremedim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.