M

Yarbay
20 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
Kaspersky Internet Security “Özel Ferrari Sürümü” 17 TL
M
11 yıl
Hiç motora binmemiş olan bana 5000 TL\u0027lik motor tavsiyesi
Arkadaşlar durduk yere gaza geldim motor almak istiyorum, daha ehliyetim bile yok alacağım inşallah. 5000 TL bütçe ayırdım kendime. Hatta arkadaşla beraber birer tane almayı düşünüyoruz Şu zamana kadar hiç motora binmedim, sürmedim, kullanmadım, bilmiyorum da teoride kullanırım ama ehliyet alacağım tabi... Antalya'nın gezilecek yerlerini gezeceğiz sürekli. YBR 125 düşündüm biraz baktım güzel gibi ama TVS Apache gördüm beni çok etkiledi şahsen çok yakışıklı motor... Bize tısıl tısıl gezeceğimiz, yolda titreşimden bizi zayıflatmayacak ekonomik güzel bir motor almak istiyoruz. Sizin tavsiyeleriniz nedir? 5000 TL'yi geçmem, ikinci el de olabilir ama ikinci ele sıcak bakmıyorum... Şuan aklımda iki seçenek var YBR125 ya da TVS Apache 150... Başka model var mı bildiğiniz, ya da ne tavsiye edersiniz?
M
11 yıl
Babama otomatik saat alacağım. Tavsiyeniz?
Arkadaşlar babam yaklaşık 30 yıldır aynı saati kullanıyor citizen otomatik hala tıkır tıkır çalışıyor ama artık çok demode, kendisine yine otomatik bir saat almak istiyorum. limitim 500 TL yukarısı beni biraz zorlar.

Seçeneklerimden bir tanesi aşağıdaki Orient fdb08005w modeli. Fiyatı uygun olduğu için daha çok Orient bakıyorum. Varsa başka önerileriniz görmek isterim

Ayrıca babam 58 yaşında kamuda felanca yerde müdür. Takım elbise giyer her zaman

< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
2005 corolla teyp sorunu (hiç çalışmıyor)
arkadaşlar daha geçen gün sorunsuz bir şekilde çalışan orjinal teyibim bugün hiç çalışmıyor, kontağı çevirdiğimizde birinci kademeye getirdiğimizde ekranı gelirdi ama şimdi artık hiç gelmiyor, hiçbir şekilde çalışmıyor teyp veya göstergesi.. Henüz elektronikçilere gösterme imkanım olmadı ama kazık da yemek istemiyorum, sigortasından kaynaklanan bir problem ise kendim halletmek istiyorum. Lakin hiç elektrik gelmiyor gibi görünüyor ama teybe bağlı anfi var, kontağı açınca anfi çalışıyor ama teyp hiç tepki vermiyor. Sorun ne olabilir? Sigortası varsa nerededir? Teyp sökülerek yapılacak bir işlem varsa kendim sökebilirim, ilk önce nereye bakmam gerekir?
M
12 yıl
800 TL\u0027ye kadar en zarif akıllı telefon tavsiyesi
Arkadaşlar; bir bayan arkadaşa telefon beğeniyoruz ama beğenemiyoruz, Bütçemiz 800 TL, telefon siyah olacak veya metalik gri de olabilir. Telefon ince ve şık olacak. Bu özelliklere sahip kullanışlı bir telefon arıyoruz. Sony Ericssonn Arc S'i beğendik ama biraz büyük gibi. İşler dolayısıyla pek araştırma yapma fırsatım olmadı forumda. Sizlerin tavsiyeleri nelerdir bu konuda?
M
12 yıl
Bu şarkının orjinali neydi?
Arkadaşlar ne zamandır arıyorum bu şarkının yabancı versiyonu vardı bende bilgisayarda ama yıllardır kayıp Az önce araba için cd çekiyordum da bu şarkıyı buldum pc de ama bunun yabancı versiyonun ismini bilmiyorum. Bilen var mı?





Videoyu izlemek için tıklayınız



Şarkı bulundu @Adalet sayesinde bulundu :)




Videoyu izlemek için tıklayınız
M
12 yıl
Sırt kaşıma hakkında tavsiye
Arkadaşlar, benim iş yerimde çalışan yanımdaki arkadaşımın sırtı kaşınıyor. Vel hasıl bu durumu nasıl gideceği konusunda forumda bir çare bulabilir miyiz dedi. Bende foruma yazalım dedim

Arkadaşım kendisine bir sırt kaşıyıcı mı alsın?

Yoksa banyo mu yapsın?

Yoksa kendisine sırtını kaşıyacak birisini mi kiralasın??

Çok acil cevap verirseniz memnun olurum
M
12 yıl
Bu nasıl bir virüsss?? Orj. Kaspersky bile cortladı
Arkadaşlar iş yerinde flash diskime bir virüs bulaştı. Ben çok da tınlamadım nasıl olsa evde tonlarca para verip aldığım kaspersky var temizler diye. Eve geldim virüs taraması yaptırdım abuk subuk virüsler buldu sildi ama dosyalarımı hala geri getirmiyor. Dosyalarım aslında flash disk içinde mevcut, sadece aratınca çıkıyor ama velakin flashın ilk girişinde göremiyorum kendi klasörlerimi. Çok önemli değil veriler ama yarın birgün lazım olduğunda ne yapacağız?


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
Iphone 4s Bluetooth kulaklık seçerken neye dikkat etmeli?
Arkadaşlar ablam iphone 4s kullanıyor. Araç kullanırken telefonla konuşmakta güçlük çektiğini farkettim kendisine bluetooth kulaklık alıp hediye edeceğim ancak apple nasıl birşey tam olarak bilmiyorum hiç apple'ım olmadı o yüzden tereddüt ettim. İlla apple'ın ürettiği bir kulaklık mı kullanmak gerekiyor yoksa herhangi bir bluetooth kulaklık işimizi görecek mi? Kendi bluetooth kulaklığına baktım fiyatını beğenmedim Aranızda hiç herhangi bir marka bluetooth kulaklık deneyen var mı öğrenmek istiyorum.
M
12 yıl
Uygun fiyatlı Amplifikatörlü Subwoofer biliyor musunuz?
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama otomobille ilgili Uygun fiyatlı abartıya kaçılmamış Amplifikatörlü (anfisi içinde bütünleşik onboard :D ) Subwoofer arıyorum. Arabamda kullanacağım. Bagajın bir köşesinde pek de yer kaplamayan birşey istiyorum. Araştırma yaptım biraz ama tam olarak aradığımı bulamadım açıkçası. Otomobil ses sistemleriyle uğraşan arkadaşlar kesinlikle anlayacaklardır ne istediğimi. 2005 Toyota Corolla Sport sahibiyim. Bagajımda çok da yer yok araba HB olduğu için. Dediğim gibi çok yüksek derecede bass istemiyorum, şöyle ufaktan tatlı bir bass olsun biraz hissedeyim arabanın içinde yeterli benim için 5 inclik bir woofer bile işimi görür yeterki yanında ona yetecek anfisi olsun. Aşağıda bulduğum birkaç örnek var onlar gibi istiyorum ama sizin bildiğiniz ucuz yollu varsa tavsiyenizi bekliyorum :)



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.