S

Çavuş
21 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
359294 Gün Cezalı
356370 gün 12 s. 42 dk.
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
[yeni] Far testleri - IIHS headlight ratings
Far aydınlatması genelde araç seçiminde çok düşünülmez ama güvenlikle ilgili önemli bir kalem.

Videoyu izlemek için tıklayınız


IIHS far testlerine de başladı.

İlk sonuçlara göre sadece Toyota Prius GOOD (iyi) derecede aydınlatma sunuyor.

Tam liste ve test açıklamasıhttp://www.iihs.org/iihs/news/desktopnews/first-ever-iihs-headlight-ratings-show-most-need-improvement
S
8 yıl
Şoförler arası dayanışma (bizde olmayan)
Lütfen videoda 7. dakika 27. saniyeye geçin ve insanlık görün.
Bizde değil yangın, dörtlüyü yakıp emniyete çeksek sadece emniyet şeridi çakalları görür; onlar da şeridi (!) kapattığımız için söver.
Hoşgörü, dayanışma sıfır. Feyz alınız.

Videoyu izlemek için tıklayınız
S
8 yıl
Dünyada benzin fiyatları yüzde 60, Türkiye\u0027de ise yüzde 16 düştü
Dünyada benzin fiyatları yüzde 60, Türkiye'de ise yüzde 16 düştü

http://t24.com.tr/haber/dunyada-benzin-fiyatlari-yuzde-60-turkiyede-ise-yuzde-16-dustu,325671

Dün de mazota 7 kuruş zam yapılmıştı. Yarın kimbilir nelere gebe, yahu biz yolunacak kaz mıyız arkadaş?! Toplayın muhtarları; konuşacağım.
S
9 yıl
Yine ticari, yine kaza...
Aracın kaza öncesi zigzag çizdiği de söyleniyor. Ticari ile yılan gibi makas atanları, aşırı hız yapanları çok görüyoruz; bu genç kardeşimiz de belki onlardan biriydi ve olan cana oldu yazık ki daha 19 yaşında.
Aracınıza (değil ticari, binek bile olsa) güvenip yılan gibi araçların arasından makas atmayın, sürekli şerit değiştirmeyin; 1-2 dakika erken ulaşacaksınız diye ne kendi, ne de başkalarının canıyla OYNAMAYIN!

D-100'de 7 araçlık zincirleme kaza: 1 ölü
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30327442.asp

D-100 karayolu Pendik istikametinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
http://www.iha.com.tr/haber-7-araclik-zincirleme-kaza-504039/
S
9 yıl
Emniyete ihbar ettiklerim (liste güncellenecektir)
Emniyetin artık Whatsapp üzerinden gönderilen foto, videoları değerlendireceğini ve görüntülerle (yer, tarih, saat belirterek) makasçıları, kural tanımazları cezalandıracağını biliyorsunuzdur.
Üşenmeyeceğim, kural tanımazları tek tek hem youtubeda ifşa edeceğim hem de polise ihbar edeceğim.

#1
34 HJ 979 34HJ979 plaka gri renk skoda fabia sürücüsü, Göztepe köprüsü mevkisinde trafikte makas atıyor. Emniyete ihbar edildi.

### EDIT
Konuyu sabote eden trafik magandaları ve makasçılar nedeniyle videoyu gizliyorum. Bu magandaları trafikte görürüm umarım, üşenmeden ve MEMNUNİYETLE emniyete bildirmeye devam edeceğim! Öyle göze böyle tarak.
İlgili video RAW halde emniyete iletilmiştir.
S
9 yıl
VW sorunlu DSG şanzımandan vazgeçiyor
Ben bu haberi VW DSG şanzımandan vazgeçiyor şeklinde yorumladım.
DQ250 haricinde genelde sorunlu olan DSG şanzıman, böylece eleştirenleri de haklı çıkardı. Özellikle 7 ileri, kuru DSG'ler kötü bir nam yapmıştı.
Yeni otomatikleri sanırım 6 vites tork konvertörlü AISIN şeklinde sunacaklar. Güle güle DSG; kontrolsüz güç, güç değildir

İlgili haber: Volkswagen Jetta TSI drops DSG for 6-spd auto in UShttp://paultan.org/2015/08/06/volkswagen-jetta-tsi-drops-dsg-for-6-spd-auto-in-us/
quote:

Seeing that the brand has never failed to mention its DSG transmissions in press releases where applicable, it sure looks like the TSI engine will be matched to a conventional torque converter auto this time round. While yet unconfirmed, online chatter points to an Aisin six-speed automatic being utilised in the new US-market Jetta – the same unit already in use in our Polo 1.6 MPI.


Aynı sayfadan bir yorum:
quote:

In the country full of lawsuits, once and for all, VW finally 6-speed DSG issue solved… by replacing it with 6-speed auto from Aisin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.