#

Yüzbaşı
13 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
#
11 yıl
Arabayla İstanbul Akçay
Arkadaşlar özel araçla İstanbuldan Akçaya gidicem fakat daha önce hiç gitmedim yol konusunda tereddütteyim. Bursa üzerinden gitmeyi düşünüyordum Eskihisar-Topçular feribotunu kullanmak ya da körfezi dolaşmak gerekiyor, körfezi dolaşmak daha mantıklı gibi geldi feribot hem pahalı hemde bekleme ihtimali falan var. Sonra Çanakkale üzerinden de gidilebileceği aklıma geldi Eceabat - Çanakkale arası arabalı vapur varmış. Fakat buranın da yol durumu falan nasıldır hiç bilmiyorum, var mı tavsiyesi olan?
#
12 yıl
Enteresan Wireless Problemi
Arkadaşlar başında enteresan bir problem var. Evimde uydunetin verdiği kablosuz modemi kullanıyorum, modem evin bir odasında duruyor. Exper marka bir netbook'um var. İnternete salondan bağlanmaya çalıştığımda, bağlanama, ya da internet erişimi yok gibi hatalar alıyorum. Fakat kendi odama geçtiğimde herhangi bir bağlantı problemi olmuyor. Tek fark odamın modeme daha yakın olması, yani sinyal seviyesi daha yüksek. Hatta odada internete bağlanıp, salona geçtiğimde bile internet erişimi gidiyor. Atheros AR9285 kablosuz ağ bağdaştırıcı var bilgisayarımda ve işletim sistemim win7 starter. Acaba problem ne olabilir?
#
12 yıl
Yemek Tarifi Lazım
Kıyma ile falan yapılabilecek hazırlanışı kolay ama güzel bi yemek tarifi söyleyebilir misiniz arkadaşlar?
Yalnız kıymalı yumurta diyeni tavuklar kovalasın
#
12 yıl
Odamı Nasıl Yerleştireyim?
Arkadaşlar odamın şeklini ve eşyaları çizmeyeye çalıştım şu an bu şekilde yerleştirdim ve hiç kullanışlı olmadı daha mantıklı pek bişeyde bulamadım var mı önerileriniz?

< Resime gitmek için tıklayın >
#
13 yıl
Uydu kurulumu yardım!
Arkadaşlar geçen digitürk'e başvurdum turksat üzerinden şampiyonlar paketi aldım. Dairemde duran boş bir çanak anten vardı fakat bundan sinyal alamadık çatıdan hat almaya karar verdik, fakat çatıda da boş türksat girişi yoktu ve kapıcı da yeni anten kurulumuna izin vermediklerini söyledi. Bu dolu antenlerden benimde hat alabilmem için ne yapmam lazım bu işi en ucuza nasıl hallederiz?
#
13 yıl
Hediye yardımı...
Bir arkadaşıma hediye alıcam biraz ilginç bir şey olsun istiyorum.
23 yaşında bir erkeğe ne alınabilir?

Bende erkeğim bu arada
#
13 yıl
Fransızca Şarkılar Lazım
Böyle hafif, çokta ağır olmayacak tarzda Fransızca şarkılar lazım. Edith Piaf tarzı falan istemiyorum ama :)
#
13 yıl
Pegasus vc9u webcam
Webcamin diriver cdsini kaybettim, internette de bulamadım bir tülü hepsi kırık çıkıyor linklerin elinde sağlam link ya da diriver olan biri yardımcı olabilir mi acaba?
#
13 yıl
Ev hanımı-Ev kızı bi bakıver!
Bu makine ne diyor acaba? anlamadık biz dilinden, bu ışık daha önce yanmıyordu yeni yanmaya başladı
Bu arada anlayan erkek arkadaşlar da yardımcı olabilir tabi başlığa uğraşamadım o kadar

< Resime gitmek için tıklayın >
#
14 yıl
512 mb ram ve WİN 7
Arkadaşlar elimde külüstür bi masaüstü pc var üzerinde 512 mb ram var win7 ultimate yüklesem acaba kaldırır mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.