@

Yarbay
03 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
88 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
@
10 yıl
-
--
@
12 yıl
Markaların reklam savalşarı...
Dünyada Premium markaların birbirlerine karşı yaptıkları reklam kampanyalarını buraya toplayalım. Gerçekten yaratıcılık sınır tanımıyor. VW, BMW, Mercedes ve Audi bu konuda gerçekten başarılı.




< Resime gitmek için tıklayın >
@
12 yıl
BMW GÖRÜNÜMLÜ FORKLİFT!
@
12 yıl
Araç sahibi olmak artık lüks oldu.
Artan benzin fiyatları, vergiler, vs. arabayı ihtiyaç değil artık lüks ihtiyaç oldu. Eskiden de böyleydi. Sonra herkes araba sahibi olmaya başladı. Ama şimdi benzinli arabaya binmek bile zenginlik göstergesi olacak neredeyse.

Düzeleceğimize iyice batıyoruz.
@
12 yıl
Satılık tertemiz i20 2009 model...
Arabamızı daha büyük bir araba almak için satılığa çıkarttık. Arabada kaza, boya yoktur. Kapalı garaj arabasıdır. İstediğiniz yere gösterebilirsiniz. Hatta sorgulayabilmeniz için plakamızıda kapatma gereği duymadım.

26500 TL

detaylı bilgi için

tıklayın.
@
12 yıl
Mercedes TL ile satılacak...
Mercedes Almanya’dan TL’yle gelecek, cari açıkta 250 milyon Euro’yu kapatacak...

ALMAN otomotiv devi Mercedes-Benz, 1 Nisan 2012’den itibaren Türkiye’yle ticarette Euro yerine Türk Lirası kullanmaya başladı. Mercedes’in bu kararı almasında büyüyen Türkiye ekonomisine, güçlenen Türk Lirası’na duyulan güven etkili oldu. Almanya’daki merkezin Türk Lirası’nın kabul etmeye başlamasıyla birlikte Mercedes-Benz Türkiye, ithal ettiği tüm otomobilleri TL ödeyerek alacak ve Türkiye’de Euro yerine sabit TL fiyatı üzerinden satacak. Rusya, Irak, İran ve Çin’le imzalanan anlaşmalar TL’yle ticareti başlatmış olmasına karşın, dış ticaretteki büyüklüğü yüzde 2’yi bulmuyordu. Mercedes’in kararı Avrupa Birliği’nin (AB) dinamosu olan Almanya ile TL bazlı ticareti başlatmış oldu.

Alınan kararın büyük değer taşıdığını kaydeden Sülün, fiyat listesinin Euro kurundan bağımsız olarak belirlenmesini tüketici açısından önemsediklerini kaydetti. Böylece günlük değişen kurlardan bağımsız olarak pazarın kendi dinamiklerine göre fiyat belirlemenin mümkün olacağını anlatan Sülün, Türk Lirası geliri olan insanların sürekli değişen kur üzerinden karar almasının zorluğuna işaret ederek, “Bizim için artık Euro’nun hiç bir önemi yok. Artmış veya düşmüş hiç ilgilenmeyeceğiz” dedi.

Fiyatlar TL oldu SLS AMG 1 milyon lira barajını geçti..

MERCEDES-Benz Türk, Türkiye’deki satış fiyat listesini TL olarak yayınlamaya başladı. Lüks sınıfta bugüne kadar 3 büyük Alman rakip Euro olarak fiyatlandırma yaparken, Mercedes’in yeni uygulamasıyla birlikte ilk kez bir lüks otonun fiyatı satış listesinde 1 milyon TL’yi aştı. SLS AMG, satış listesinde 1 milyon 200 TL fiyatla yer aldı.

YENİ A serisinin şimdiden Avrupa’da 100 bin sipariş topladığını kaydeden Mercedes Otomobil Pazarlama ve Satış Müdürü Şükrü Bekdikhan, ekim ayında satışa sunulacak A serisinde 1.6 litrelik benzinli motorla manuel ve otomatik şanzıman, 1.6 litrelik dizel motorla ise sadece manuel şanzıman sunulacağını söyledi. A serisine Türkiye’den de yoğun ilgi olduğunu belirten Bekdikhan, “Bu ilginin yıllık 5 bin satışa dönüşeceğini planlıyoruz. Alabildiğimiz tüm araçları satarız diye düşünüyoruz. A serisine tamamen Mercedes dışından yeni bir müşteri kitlesi gelecek” dedi. Bu sayının yeni B Serisi’yle birlikte yeni 8 bin müşteri getireceğini belirtti.


Hayırlısı olsun bakalım... Bakalım aynı işi BMW de yapacakmı?
@
12 yıl
Böyle bir kavşak, DÜNYA da sadece TÜRKİYE de var
Tokat-Amasya karayolu arasında iki yönden yolun tek şeridini kapatacak şekilde yapılan ilginç kavşağın yeniden düzenlenmesi istendi.
-
Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yol çalışmaları kapsamında Tokat-Amasya Karayolu 39’uncu kilometrede Çaylı kasabası girişi önüne 15 gün önce bir kavşak yapıldı. Normalinden daha büyük yapılan ve yolun her iki tarafının yarısını kaplayan döner kavşağın olası kazalara davetiye çıkardığı iddia edildi. Sürücülerin kavşağa çarpmaması için yolun iki tarafına 100 metre geriden trafik uyarı levhaları konularak yol tek şeride düşürüldü.
Karayolları Bölge Müdürlüğü, kavşağı kendilerinin yapmadığını, beldeye girişi sağlamak için Çaylı kasabasının yaptığını ileri sürdü. Çaylı Belediye Başkanlığı ise kavşağı, yolu yapan taşeron şirketin yaptığını savundu. Karayolları Bölge Müdürlüğü, bu haliyle kullanılması mümkün olmayan kavşağın yıkılıp yeniden düzenleneceğini söyledi.



Bu kavşağın yapımında emeği geçen DANGALAKLARI merak ediyorum.




< Resime gitmek için tıklayın >
@
12 yıl
50.000 TL sermayeniz var. Ne iş yaparsınız?
50.000TL paranız olsa ne iş yaparsınız? Araba vs. alırım demeyin konu sadece iş üzerine...

Not: Bende 50.000 TL yok
@
12 yıl
Nasıl bir anlayıştır? C5 Corvette e, ZONDA body kit takmak. Araç SATILDI!!!
@
12 yıl
İkinci elde nedir bu boya takıntısı?
İkinci el araçlarda ilk soru araçta boya varmı? Ya ben anlamıyorum. Aracını cazır cazır birisi çizse sen bu şekildemi gezeceksin. Sırf ikinci elde değer kaybetmesin diye? Yada adamın aracının üstüne saksı düştü diyelim. kaput veya tavan giti. Napacak boyatmayacakmı şimdi? Bu boya takıntısı nedir, niyedir? Aracın önemli bir kazası olmadıkça yürüründe sorun olmadıkça boyalı olsa nolur olmasa nolur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.