L

Yüzbaşı
28 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
7 yıl
Acer XF240Hbmjdpr
Merhaba, ürünün hepsiburada linki Acerhttp://www.hepsiburada.com/acer-xf240hbmjdpr-24-4ms-dvi-hdmi-display-full-hd-freesync-oyuncu-monitor-p-BD805148 bu da üreticinin linkihttps://www.acer.com/ac/tr/TR/content/model/UM.FX0EE.001
Hepsiburada 60HZ olduğu yazıyor yanlışlık mı var? Displayport girişi olduğu yazmış, üretici olmadığını yazmış,HB'de 4ms yazılmış üretici 1 ms yazmış. Kafam karıştı. Fiyatı da diğer sitelere göre HB'de baya uygun.

Bir de bu monitoru tavsiye eder misiniz?
L
8 yıl
Ptt kargo (Gümrüğe sevk edildi)
...... sorun çözüldü
L
9 yıl
alinik i30 crdi
2013, manuel vites, 20000 kmye kadar dizel style i30 veya kia ceed concept ariyorum. Pm yoluyla ulasabilirsiniz.
L
10 yıl
30000-40000 TL arası 2. el otomobiller
Merhaba, 30000-40000 TL fiyat aralığında 60000 kmye kadar alınabilecek dizel, manuel vites araçlar nelerdir. (Renault ve Fiat sıcak bakmadığım iki marka)
Teşekkürler.
L
11 yıl
2+1 ev sinema sistemi tavsiye
Merhaba, kısmetse yeni eve geçeceğim. Çok fazla kablo salatası yapmayacak kaliteli, bütün formatları destekleyen 2+1 sistem arıyorum ama çok fazla çeşit yok gibi.
Şimdiden teşekkürler.
L
11 yıl
costa rica vs malezya üretimi ivy bridge?
Arkadaşlar forumda baya bir bilgi kirliği var bu konuda, üretim yeri farklı ama üretim şeklide mi farklı? İşin aslı nedir?
L
12 yıl
İntel ve müşteri memnuniyeti
Merhaba,
Hep olumsuz servis deneyimlerimizden bahsediyoruz, biraz da yaşadığımız güzelliklerden bahsedelim.
Forumdan aldığım ve Türkiye garantisi olmayan İntel DZ68BC anakart ile küçük bir sorun yaşadım, bellekler dual çalışmıyordu, intel ile yapılan canlı sohbet sonucunda sorunun anakartın biosu ile ilgili olduğuna karar verildi, İntel tarafından hemen bir servis kaydı açıldı, anakartı İstanbulda bulunan DHL Supply Chain' ulaştırmam istendi, DHL Express hiçbir ücret almadan kargoyu evimden aldı.
Benim Anakart İstanbuldaki DHL Suply Chain'e ulaşır ulaşmaz, İntel Hollanda'dan yeni anakartı yine DHL ile ücretsiz tarafıma ulaştırdı, üstelik benim gönderdiğim anakartın kendilerine ulaşmasını bile beklemeden, yani kullanıcı hatasıymış falan umurlarında bile değil. Bütün bu yazdıklarım 5-6 gün gibi kısa bir sürede gerçekleşti, inanamadım. (bu arada anakart DHL supply chain adına gönderildiğinden bütün gümrük vs mevzuatı ile onlar ilgileniyor)
Bizim burdaki firmalara kapak olacak türden bir deneyim. Ben burdaki servislerden 45 gün anakart beklediğimi biilirim.
Bu arada yardımlarını esirgemeyen değerli arkadaşlar "SinanÖz" ve "demircibu "'ya teşekkürler.
L
12 yıl
pirelli cinturato p1?
Merhaba 65.000 km de peugeot 207 (1.4 hdı trendy) var. Üzerinde gelen lastikler michelin idi sessiz ve konforluydu lakin 30.000 km de ruhunu teslim etti, yanaklar çatladı yüzeyi müthiş aşındı. Sonrasında goodyear duragrip aldım o da gayet sessiz ve konforlu ama oda müthiş yıprandı diş kalınlığı iyi ama yüzeyinde müthiş yıparanma tabiri caizse yer soyulma var. Kullandığım yollar dişli asfalt tabir edilen dandik yollar ve parke taşlı(taşın en adi versiyonu) yollar.
Sormak istediğim pirelli cinturato p1 kullanan var mı? Sessizlik, konfor, sağlamlık, yol tutuşu nasıldır pirellinin?
Teşekkürler.
L
12 yıl
pc için en son silent hill homecoming mi çıktı?
pc için silent hill ve resident evilin en son oyunu nedir? ben en son re5 ve silent hill homecoming oynadım
L
12 yıl
Asus P8Z77-V LE ,Asus P8Z68-V LE ?
Arkadaşlar merhaba,
En son celeron 1.8 işlemciden beri evimde kullandığım bilgisayarım hiç intel tabanlı olmadı, bu nedenle intel sistemler hakkında çok fazla bilgim yok. Elimdeki anakart ve işlemciyi satıp 2600K almayı planlıyorum,
anakart konusunda ise şu ikisi fiyatı nedeniyle gözüme takıldı
Asus P8Z77-V LE http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_LE/
P8Z68-V LE http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/
Sizce hangisi tercih edilmeli.
Saygılar...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.