H

Teğmen
27 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
bidakka.co Güvenilirmi? (Hikaye içeride Karşılaştırmalı)
Bu televizyon alma işinin bu kadar sıkıntılı olacağını düşünmemiştim. Yaklaşık 7 saatimi Media Markt, Vatan Bilgisayar ve Teknosa da geçirdim LG ve Samsung'un 55" 4K televizyonlarına bakıyordum. her görevlinin kafasından farklı bir ses çıkıyor. Biri diyor Samsung panelleri parlak LG mat, diğeri diyorki Samsungun panelleri gerçekçi renkler vermiyor vs, vs vs bir dünya tantana. bide adamlar sana 5.000.TL lik TV yi 4.250.TL ye indirip senin baktığın televizyonu kötülüyorlar vesaire bir ton tantana. Geldim eve araştırmaya devam ürün kodlarını yazdım aradım merak ettim adam bu kadar indirimi nasıl yapıyor etikette 5.000.TL yazarken.(İndirim olayı teknoSa da geldi başıma)
Neyse soruma gelelim, bidakka.co diye bi site buldum fiyatlar adamın indirdiğinden de ucuz. ürün kodları aynı herşey aynı kutu içerikleri de aynı. Yarın LG yi arayıp bu siteyi destekleyip desteklemediklerini soracağım ürünü kapıda ödeme ile aldığımda seri numarasından yada başka şekilde LG garantisinin olup olmadığını öğrenmeye çalışacağım.

Sorunun aslı burada. Daha önce bu siteyi kullanan varsa yada önlem almak için (Kazıklanmamak adına) nasıl bir yol izlemeliyim fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim. Araba almaktan zor bu iş valla.

Karşılaştırma:

Bidakka.co - LG 55UF7787
TeknoSa - LG 55UF7787
BiDakka - LG 55UF8507
TeknoSa - LG 55UF8507
H
9 yıl
GW2 hesabı alınır (ucuz yollu denemelik)
Ucuz yollu bos bi hesap ariyorum arkadaslar hep denemek sevgiler saygilar
H
10 yıl
Elektro Gitar USB kablo
Daha önce açılmıştır muhakkak konu ama google amca bulmamda bir türlü yardım olamadı bana. Bilirsiniz Rocksmith baya bir konuşuluyor oyunun orjinal kablosu 120 lira civarında. Bunun ubisoft damgasızı olsa eminim daha uygun olacaktır. Nerden temin edilir nasıl kullanılır bilen duyan varmı aranızda.

Saygılarımla...
H
10 yıl
Mobil Ekran Kartlari
Arkadaslar oyle bi aklima geldi fiyatlarini falan merak ettim. Ama bulamadim bir turlu. Nerden bulabilirim?
H
10 yıl
Call of Duty SLI sorunu
Arkadaşlar elimde Lenovo Y500 sli modeli var. Oyunu kurdum SLI devre dışı iken oyuna girerken SLI etkinken oyuna girmeden çalışmayı durduruyor. Benzer sorunla karşılaşıp sorunu çözebilen yadan bir fikri olan varmı ?
H
11 yıl
Hesap Aktarma [Sorun]
Arkadaşlar eski laptopuma win 8 kurmuştum (etkinleştirmemiştim bunu belirtiyim belki bunla alakalıdır). Yeni aldığım bilgisayarda da aynı mail ile giriş yapıyorum ama ne mailim güncelleniyor nede skype facebook bildirimleri geliyor. Bunun olması için bilgisayarınıza güvenin tarzı bişey var. onu yapmaya kalkınca da aşağıdaki bilgisayardan oturum açın diyor? sorunum şu eski bilgisayarın adı da o değil. Yani olmayan bir bilgisayardan oturum açmamı istiyor. Birde 1 ay sonra güncelleme gerçekleşecektir tarzı bişey söylüyor. Bu ya gerçekten saçma sapan bir uygulama yada benim kaçırdığım bi yer var. Resimli daha iyi anlaşılır sanırım.

Kişisel ayarlara girdikten sonra bu bilgisayara güven diyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

işin komik tarafı şurası bu adımlardan sonra en başa dönüyorum. Kendi hesabıma ulaşamıyorum iyimi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ne olduğunu anlamadım bile. Var mı bir bildiği olan?
H
12 yıl
Macro Hakkında [Soru]
Aiona yeni başladığımı belirtip hemen konuya giriyorum. bu macro olayı zamanlama ile yapılabiliyormu mesela 1 dakikada bir dolan mana skillini macro ile her 1 dakikada otomatik olarak kullanma gibi bi şansımız varmı? varsa nasıl? hiç makro kullanmadım bu arada nasıl işlediğinide bilmiyorum :)
H
14 yıl
Xp Sp3 Tema Değiştirme [Çözüldü]
Xp kullanıyorum arkadaşlar uzun süredir bu pc yi kullanmıyordum öncelerde tema falan yüklemiştimde artık style xp falan çalışmıyor xp sürümünden dolayı.
Dolayısıyla temalarda çalışmıyor. dll patcher falan denedenim deiştirdim dll yi oda işe yaramadı klasik xp başlat çubuğunu görmektense gizliyorum çubuğu. yardımcı olabilecek biri varmı acaba ?

Edit:
Çoğu programı denedim olmadı yukarıda bahsettiğim gibi fakat Soulcubee sorunu çözmüş TIKLAYIN işe yarıyor...
H
14 yıl
Sync ve Fotoğraf Hakkında (Soru)
3Gs 4.0.1 kullanıyorum
Öncelikle bu sync (eşzamanlama) nin ne anlama geldiğini anlayamadım denemek içinde fotoğraflarda iken sync tuşuna baştın resimler klasörüne ipod photo gibi bi klasör oluşturdu ama içinde ne fotoğraf var nede başka bişey bi sürü klasör var içinde sadece. Bu sync ne işe yarıyor ??

Birde fotoğrafların altında sadece fotoğraf rulosu die bi klasör var onun yanına başka klasör açamıyormuyuz? Ve pc den iphone a nasıl resim atıcaz???

Forumda bu konnu hakkında bir çok soru ve cevap var ama hepsi farklı şekilde anlatmış denemeye çalıştım ama yapamadım... Yardım ederseniz sevinirim
H
14 yıl
Numaraları Sim e Kaydetme
yaw bu iphone da numaraları kaydederken direk sim karta kaydedemiyormuyuz? veya kaydettikten sonra iphone hafızasından sim e aktaramıyormuyuz?
yada şöyle sorayım klasik telefonlardaki gibi sim kart telefon hafızası ayarları nerden yapılıyor ??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.