D

Teğmen
26 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
geçen yıl
Hepsiburada.com ve Vestel rezaleti
17 Kasım tarihinde Vestel marka bluetooth hoparlörü (hayatımda ilk kez ve de muhtemelen son kez vestel tercih ederek) indirimde olması sebebiyle satın aldım. Ancak ürün ben zaten satın alır almaz kargoya verildi olarak güncellendi. Ve daha sonra kargo takibine tıkladığımda ürünün yolda olduğu gördüm. Ürünün normal olarak tarafıma ulaşmasını beklerken 21 aralıkta yani ürünün satın almamdan 4 gün sonra Ekspress servis olduklarını belirten bir şahıs tarafından arandım. Ürünü teslim alıp almadığım soruldu. Almadığımı söyledim. Ürünün mağazadan elden teslim edildiğini söyledi ve benim ürünü almadığımı tekrar etmem üzerine de tamam o zaman yanlışlık var diyerek kapattı. Akabinde ürünün birkaç gün daha geçince halen daha tarafıma ulaştırılmaması üzerine gerek vestel gerek hb müşteri hizmetlerini defalarca aradım. Bu süreçte ürünün sürekli kargo durumunda olduğu adresime geleceği söylenerek geçiştirildim. Vestel tarafından 22 Aralık tarihinde telefonuma gelen sms sizi adresinizde ziyaret ettik ve ulaşamadık şeklinde ancak tabiki böyle birşey söz konusu değil. Devamında vestel müşteri hizmetlerinden gelen "düzenlenen servis fişi tarafınızdan imzalanmamış görünüyor" şeklinde mesajı aldım burada mesajda yer alan servis fişinde teknisyen olarak Hüseyin Aykol isimli şahsın imzası ve ürünün müşteri tarafından mağazadan alındığı yazıyor. Ben kesinlikle ürünü mağazadan teslim almadım. Bunu görünce işin rengini anladım. Ortada bir ürün yok veya kayıp ve suçu müşteriye atmaya çalışan bir zihniyet söz konusu. Ayrıca bugün 03/12 tarihinde akşam saatlerinde Hepsiburada müşteri hizmetleri tarafından arandım. "Emre bey ürününüzün sipariş süresinin gecikmesinden kaynaklı olarak iade talebi oluşturmak ister misiniz diye sordu. Hayır dediğimde ancak ürününüz ile ilgili kayıp olma durumu söz konusu iade işlemi yapmak ister misiniz diye sordu ben de bu benim problemim değil ben ürünün teslim edilmesini istiyorum" dedim. Müşteri hizmetlerindeki hanımefendi de adeta dalga geçercesine en ufak bir bilgi vermeden benim başka birşey dememe de fırsat bırakmadan telefonu kapattı. Bugüne kadar belki de 10 kez müşteri hizmetleri ile görüşmek zorunda kaldım ancak ürün gelecek mi gelmeyecek mi belli değil. Paramızla rezil olmak bu olsa gerek. Bugüne kadar Vestelden ürün almadığım için kendimi şanslı sayıyorum. Bu kadar büyük bir firma nasıl böyle rezil bir durum yaşatabilir insanın aklı almıyor. Ürünün güncel fiyatı 1000 TL görünüyor. https://www.hepsiburada.com/vestel-desibel-h500-bluetooth-hoparlor-pembe-p-HBCV000007DONG?magaza=Vestel%20Kurumsal%20Ma%C4%9Faza
Burada VESTEL müşteri temsilcileri varsa yardımlarını rica ediyorum bu saçmalığı çözün. Konuyu öne çıkarabilirseniz sevinirim belki bir kişiye faydamız dokunur.


< Resime gitmek için tıklayın >








< Resime gitmek için tıklayın >






< Resime gitmek için tıklayın >





Ürünün müşteri tarafından teslim alındı denmesi ne kadar ayıp bir hareket işin en güzeli de bununla benim uğraşmak zorunda kalmış olmam herhangi bir bilgilendirme ürünün ne zaman tedarik edileceği vs asla bir bilgilendirme yok. Müşteri ile resmen dalga geçiyorlar. Bu konuda ne yapabilirim deneyimli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. ürün 3 katı fiyatına çıkmış black friday indirimleri ile belki başka bir ürün de alabilirdim. Bu mağduriyet nasıl giderilecek.
D
4 yıl
Asus TUF b450 pro anakarta ram uyumu
Merhaba almak istediğim anakart:https://www.asus.com/tr/Motherboards/TUF-B450-PRO-GAMING/

Almak istediğim bellekler :https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-2x8gb-ripjaws-v-ddr4-3600mhz-cl18-1-35v-dual-kit-ram.html

Bu bellekler anakartın bellek destek listesinde yok bilgili arkadaşlara soruyorum bu ramler uyumsuzluk performans kaybı yaratır mı?
Yoksa riske girmeyip bu bellekleri mi tercih etmeliyim?https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-2x8gb-ripjawsv-siyah-ddr4-3000mhz-cl15-1-35v-dual-kit-ram.html
Bu arada işlemcim ryzen 5 1600 revizyonlu versiyon. 1.nesil için 3600 mhz sorun yaratıyor mu kullanan var mı acaba
D
6 yıl
Satılık AK-47 | Orbit Mk01 (FN)
Merhaba acil nakit ihtiyacımdan AK-47 | Orbit Mk01 skini elden çıkarmak istiyorum. Eskiden burada key ve skin satışı yapardım uzun bir süredir yokum neler değişti bir bilgim yok hatam oluyorsa affola. Fiyat olarak 30tl düşünüyorum.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198203863621/inventory/
D
8 yıl
SATILIK [ KEY 5.5TL | SKİN %70 ]
Tanesi 5.5 liradan key satılıktır. Ayrıca "csgodouble" sitesinde oynuyorum mevcut puanımla istediğiniz herhangi bir itemi tedarik edip %70den satabilirim.
ÖDEME YÖNTEMİ
AKBANK
İŞBANKASI
ENPARA

Eğer çok iyi bir referansınız yok ise lütfen önce item sonra ödeme teklif etmeyiniz.

STEAM PROFİLİM (Eklemeden önce bir pm atarak steam nickinizi belirtin veya steam profile neden eklediğinizi yazarsanız sevinirim <3 )


SATILANLAR:

AK-47 | Frontside Misty FT (Sör Aragorn adlı arkadaşa)
M4A1-S | Golden Coil FT (Sör Aragorn adlı arkadaşa)
AWP | Asiimov BS (kuponpro isimli arkadaşa)
AWP | Asiimov FT (3KuR_SaD3 isimli arkadaşa)
20 adet key (Chironax adlı arkadaşa )
34 ADET KEY (SIMBA'ya)


SATIŞLARA ARA VERDİM.
D
8 yıl
Arkadaşlarla rekabetçi girmek (topluluk sunucusu)
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak başlıktan da anladığınız gibi derdimiz arkadaş arasında 5vs5 rekabetçi oynamak. Bunu yapabileceğimiz bir topluluk sunucusu var mı acaba veya başka bir yol ne olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok makbule geçecek :)
D
8 yıl
Bir frag movie denemesi
Merhaba arkadaşlar ilk defa bir frag movie yapıp yayınlıyorum sizce nasıl olmuş kötü olan birşey var mı tavsiyeleriniz neler ?



Edit: Beyler kümem nova 3 şu anda. Ancak kümemin üzerinde oynuyorum çoğu maçta top frag ancak 2-3 maçta bir gelen bir troll yüzünden bir türlü çıkamıyorum. Mesele çıkmak falan da değil aslında beraber oynamak isteyen genelde sakin kalan fazla heyecan yapmayan seviyeli arkadaşları beklerimhttp://steamcommunity.com/profiles/76561198203863621/
D
8 yıl
acil revolver case lazım
Beyler bana aciliyetle revolver case lazım.Acaba nerden bulabilirim? Trade botlara bakıyorum yok. Csgolounge da arastırıyorum adam 3 tane kasa için 2 liralk item istiyor. Başka nerde bulabilirim ? Eğer sizlerde varsa 1:1 takas yapabiliriz. Revolver case lazım acil:)
D
8 yıl
Kasa yatırımı yapmak
Arkadaşlar konuyla ilgili bilgisi olan birisi varsa yardımcı olabilir mi? Kasa yatırımı yapmayı düşünüyorum ancak seçenekler arasında boğulmuş vaziyetteyim Kroma Anka Öncü Sizce en mantıklı olan hangisi. 1 yıl da beklerim yeterki profit düzgün olsun. Ancak mesela şöyle bir durum var Öncü kasası 2 ayda 0.20 den 0.70 e fırlamış bu tarz bir olay yaşanır mı önümüzdeki zamanda yine. Ankanın dropu durmuş durumda ancak stok çok fazla. Aklımda deli sorular :) Cevaplarınızı bekliyorum
D
8 yıl
Youtube kanalı hakkında yardım
Merhaba arkadaşlar ben bi işe kalkıştım ve youtube da kanal açtım(:D) kanalımın içeriği CS:GO. Öyle aman aman bir iyi oynamıyorum ve bu konuda bir iddam da söz konusu değil genelde Guardian elite seyisinde oynadığımı söyleyebilirim.Ancak kanalımda sunacağım içeriklerin güzel olması için uğraşacağım.
Sizlerden tavsiye, olumlu veya olumsuz fikir ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Buyrun kanalım :https://www.youtube.com/channel/UCZpLrRl9aILk_d3_KF0DNqQ

Ha bu arada yaşım 22 yani çocuk değilim yorumlarınızda bunu dikkate alın lütfen :)
D
9 yıl
euw west acil hesap lazım
merhaba arkadaşlar arkadaşımla westte oyun atmak istiyoruz benim hesabım var ancak onun için hesap lazım elinde olan varsa verebilir mi sadece 1 maç için. lig şamp falan farketmez bedava ıp kasmış olursunuz sadece 1 oyun sonra şifrenizi de değiştirirsiniz zaten. Özelden pm
Not acil lazım su an sonradan görüp msj atmanıza gerek yok.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.