1- SATIN ALARAK
1- İSTEDİGİNİZ ALAN ADINA KURULUR. SİSTEM TANITIMI YAPILIR VE BAŞLAMADAN TAM HAKİMİYET SAĞLARSINIZ.

2- DOSYA İÇERİSİNDE Kİ XML BOTLARI MEVCUTTUR DIŞARIDAN HİÇ BİR ŞEKİLDE KİRALAMA VE SATIN ALMA GİBİ İŞLEMLERDE BULUNMAZSINIZ. PAKET İÇERİĞİNDE
CANLI FUTBOL,BULTEN,DUELLO,BASKET,CANLI BASKET,SANAL FUTBOL --- BU BOTLARIN HEPSİ SİSTEM İÇERİSİNE ENTEGRE EDİLMİŞTİR. FAHİŞ FİYATLARA DIŞARIDAN KİRALAMA YAPMANIZA GEREK KALMAMAKTADIR.

İLK 3 KİŞİ SİSTEM FİYATI 3000 TL DİR. %50 İNDİRİM

PAKET İÇERİĞİNDE ; İDDAKODLARI,YEDEK BÜLTEN BOTU VE TÜM SONUÇLAMALAR MEVCUTTUR. (DOSYALAR LİSANSIZ VE FULL'DÜR HEPSİNİN YEDEĞİ DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR.)




İletişim bilgileri ;

Skype : m2324199

Demo bilgileri :Demoya Git :
KULLANICI : demo
ŞİFRE : demo1



3 kişi satıldıktan sonra alıcı isimleri aşağıda paylaşılacaktır. daha sonra fiyatlar. indirimsiz satılacaktır.

KAÇIRMAYIN !!



iddaa yazılımı en yeni jenerasyon teknolojiler kullanılarak (Percona NodeJS AngularJS WebSocket Phalcon Grunt Git Python C Varnish Nginx) profesyonel bir şekilde hazırlanmıştır.Yazılım mimarisi ana programlama dili haricinde( php & mysql ) Percona NodeJS AngularJS WebSocket Phalcon Grunt Git Python C Varnish Nginx gibi etkileşimli diller üzerine inşa edilmiştir. Bu sayede daha efektif, görsel ve hızlı sayfalar hazırlanmıştır. Bunların performans üzerindeki etkileri göz önünde bulundurulduğunda herhangi bir kullanıcı ile olan iletişimde verilerin sunumu için tüm bir sayfanın yenilenmesine gerek kalmamaktadır. Bu işlemde performans ve veri trafiği olarak sunucu maliyetlerini düşürmekte ve size bağlı olan bayilerinize daha hızlı hizmet kalitesi vermenizi sağlamaktadır.


Hesap Yönetimi

Kullanıcı hesap yönetim işlemlerini (bakiye ekleme çıkarma işlemleri) kolay bir şekilde yapabilirsiniz

Rapor Detayları

Alt kullanıcılarınızın haftalık, aylık ve yıllık olarak hesap rapor detaylarını görüntüleyebilirsiniz.
Bülten Listeleri

Futbol, basketbol, düello, canlı futbol ve canlı basketbol bültenleri anlık ve otomatik çekilmektedir
İDdAA SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ