R

Yüzbaşı
19 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
6 yıl
Asus Teknik Servis Deneyimleriniz !
Merhaba arkadaşlar, Asus Teknik servisi hakkındaki görüşlerinizi bu konudan yazar mısınız ? Rog serisi bir notebook sahibiyim ve alalı 3 ay oluyor içinden rahatsız edici sesler geliyor prize takınca daha çok artıyor bu sesler coil whine sesi olduğunu öğrendim klavyenin tam orta kısımdan geliyor ses , acaba servise versem değişim yapma olanağı nedir ? Yoksa servise hiç bulaşma o şekilde kullan mi dersiniz ? Bilgisayar i gönderip de daha kötü şekilde almak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum ..
R
6 yıl
Asus Gl553vd laptop Coil whine
Arkadaşlar üç aydır kullandığım laptop dan coil whine denilen ses gelmeye başladı alalı 3 ay oldu daha sessiz ortamda bazen çok rahatsız ediyor beni , klavyenin orta kısmından geliyor ses sürekli değişken bir ses gıcık oldum sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim .
R
6 yıl
Asus Gl553vd gaming Center
Arkadaşlar oyun oynarken laptop da gaming Center programından fan boost u açıp fanı hızlandırıp oyun oynasam sorun olur olur mu frekans yükseliyor haliyle bilgisayar a bir zarar verir mi ? Birde normal oyun oynarken bu modelde CPU 80 85 leri görüyor gpu da bazen 80 diyor acaba bilgisayar da bir sorun mu var . Normal masaüstü sıcaklık değerleri 40 derece civarı işlem yapmazsam 38 37 dereceler de geziyor , acaba oyun oynarken fan yavaş döndüğü için mi tam soğutma yapmıyor ?
R
6 yıl
Asus GL 553VD i7 işlemcili model Alınır mi ?
Asusun GL 553VD rog serisinden i7 işlemcili olan modeli sadece 8 GB ram ve 1050 GTX ile satılıyor sizce alınabilecek bir laptop mi yardımcı olacak var mı ?
R
7 yıl
Tikandim kaldım Lütfen yardım edelim !!
Moonster Abra A5 v9.3.3 mü alayım yoksa
Dell 7567 mı alayım,
ikiside fiyat olarak birbirine yakın ama karar veremedim moonster bana daha cazip geliyor. SSD si bana yeter zaten halihazırda 1 TB lik taşınabilir harddisk var .
Sorun olmaz sanıyorum .
Dell için de soğutması ve performans olarak iyi diyorlar servis konusunda tereddüt te kaldım açıkçası karar veremiyorum lütfen yardımcı olun çok sevinirim .
R
7 yıl
3 bin TL ye kadar oyun odaklı Laptop Önerisi
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi kendim için oyun odaklı Laptop alicam en iyi laptop lardan öneri yaparsınız sevinirim .
R
8 yıl
Litfen bi yardımcı olunnn
Arkadaşlar ben sonu 52 ile biten lollipop kullanıyorum . Sonu 60 ile biten guncellemeyi nasıl kurabilirim link verebilecek olan var mi yardımcı olursanız sevinirim .
R
9 yıl
Sata harddisk kablosu
Arakadaşlar bilgisayarı açarken bilgisayar hdd yi bir görüyor bir görmüyor içinden harddisk kablolarını degistirdim gördü sonra tekrar ayni oluyor acaba kablolar da mi bir sıkıntı var 5 senelik kablolar değişim yapmam gerekir mi ? Harddisk temiz çalışıyor bence kablolarda sıkıntı var ? Ne önerirsiniz ?
R
9 yıl
Bilgilendirme için lütfen bakin ! ;)
Arkadaşlar ben meslek yuksek okul mezunuyum anadolu uni açıköğretim düşünüyorum bu isler nasıl yürür hicbir bilgim yok bilgilendirme yapan olursa cok memnun olurum kayıt tarihleri felan hangi uni yi önerirsiniz ?
R
9 yıl
Uygun Fiyatli Internet Yardimm
Arkadaslar eve internet alacagim fakat ev telefonum yok yani telefon hatti var ama telefonsuz almak istiyorum .. Kampanyalar ve fiyatlar hakkinda bilgisi olan varsa buraya yazabilir mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.