F

Binbaşı
16 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
5 yıl
Ayakkabı Fiyatları
Ülkede A-dan Z-ye her şeyin fiyatı uçtu, evet de , bu ayakkabi fiyatlari nedir ya?

Dün cebime 800 lira koyup 2 yazlık ayakkabı almaya gittim AVM'e, her zaman aldığım Nike, New Balanceden cebimdeki paraya sadece 1 tane ayakkabı alabiliyordum. Sinirden onu da alamadım.
F
5 yıl
GoPro Hero 7 Black İçin SDCard?
Merhaba arkadaşlar,

Motosiklet kullanıcısı olduğum için bir müşterim Irak'dan hediye GoPro Hero 7 Black getirmiş. Faturasını unuttuğu için Uluslararası garantiden de faydalanamıyorum. Bu yüzden satacaktım fakat babam benden habersiz kutuyu paramparça edip kamerayı kutudan çıkarmış.:D Aslında hala '' 0 '' fakat kutuyu yok etmiş.:D

Bende satmakdansa hemde motosiklet kullandığım için kullanayım bari dedim. Bana SDCard tavsiye eder misiniz? Hiç anlamam.
F
5 yıl
SSD montajlerken sisteme zarar mı verdim?
Arkadaşlar merhaba. Samsung 970 Evo SSD'yi montajlarken zorlandım baya. Ilk kez kasa içindeki bi işlemi kendim halletmeye kalktim.

Uğras ugraş derken taktim fakat bilgisayar açiliyor, monitöre görüntü gelmiyor.

Anakartdda Dram ve CPU ışığı yanıyor. Ramleri falan baya kontrol ettim , bi temassizlik yok yer degistirdim taktim cikarttim olmadi.

Belli ki istemeden bilgisayarın bir parçasına kalıcı hasar verdik. Sizce sebebi nedir ve hangi parca hasar gormus nereden anlayabiliriz?
F
5 yıl
Sisteme SSD tavsiyesi - ( Alınmıştir )
Arkadaslar merhaba, 1 sene once topladigim sisteme artik bir SSD almam gerekiyor. Bütçe 300 ile 500 arası.

GTX 1060
RYZEN 5 1500X
B350 PC Mate

Arkadaşlar anakartimda M2 girişi oldugundan ve amazonda fiyat gayet uygun olduğundan 970 Evo aldim. Amazondan ilk alisverisim oldu umarim bi sorun yaşamam..

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
F
6 yıl
CB 250R Kalkışda Zorlanma
Arkadaşlar merhaba, CB 250R motorum 1.600 KM de fakat son 60 70 km'dir 1. Ve 2. Vitesde kalkarken çok zorlaniyor. Titriyor, sarsiliyor. Sebebi ne olabilir?

Motorun gidonu degismisti acaba.debriyaj ayari falan mi bozuldu bilemedim.
F
6 yıl
Yanlış Rodaj başlangıcı
Arkadaşlar merhaba,

Geçen ay ilk motorum olaraktan 2018 model CB 250R satın aldım, hiç tecrübem yok. Yani bu motor üstünde öğreniyorum herşeyi.

250 KM oldu toplam mesafem. Rodaj hakkinda sormam gereken bir şey var.

Bazen acemilikden dolayi on fren yaparken yanlislikla gazda verip 5 bin devir sinirini geçip 7 8 bin devre çikartiyorum, ayni sekilde bazen vites atacak iken yanlislikla yine gaz verip devir yukseltiyorum istemsizce.

Rodaj itina ile yapilmali biliyorum fakat bu ara ara yaptigim seyler cok zarar verir mi?

Tesekkirler
F
6 yıl
40.000\u0027e alınabilecek araba
Merhabalar, 40 bine alınabilecek sorunsuz, masrafsız genç işi bir araba tavsiye eder misiniz?
F
6 yıl
Ekipmanları aldım ! Dizlik ve Bot tavsiyesi?
Arkadaşlar selamlar, yakın zamanda motor alacağım için ekipmanları şimdiden aldım.

Mont olarak Revit Airforce tercih ettim, arkadaşım geçen sene 1050 liraya almıştı ben indirimden 640 liraya kaptım.
< Resime gitmek için tıklayın >

Kaskı çok araştırmadım. Bütçem 1000 lira idi, 800 liraya Airoh Valor kask aldım. Pinlock ve Vizörü yakında gelecekmiş henüz gelmemiş kask yeni imiş. Airoh konusunda pek fikrim yok fakat hoşuma gitti. AGV alacaktım en ucuzu 1200 lira idi 2016 üretim. Karbon Plastik'di AGV'ler. Bu Airoh Polikarbon.

< Resime gitmek için tıklayın >

Eldiven olarakda Alpinestars aldım. Modelini bilmiyorum. 330 TL.


< Resime gitmek için tıklayın >

Dizlik ve bot tavsiyelerinizi bekliyorum.
F
6 yıl
Motorine 2 günde 17 + 13 Kuruş Güncelleme
Puis motorin fiyatina dün gece gelen 17 kuruşluk güncellemeden sonra 13 kuruşluk bir güncelleme daha geleceğini duyurdu.

Kaynak : Mynet
F
6 yıl
Ailenin rızası olmadan motosiklet almak
Arkadaslar merhaba, 21 yaşindayim. Yillardir hayalim olan motosiklet için artik bu hayalimi gerçekleştirme firsatini yakaladim.

Babamin rizasi yok almami istemiyor fakat 21 yaşindasin ben artik sana karişamam sen bilirsin diyor. Alirsan ekipmanlarini ben alirim diyor.

Annem ise, ölümu gor, asla olmaz, imkansiz gibi soylemlerde bulunuyor. Kendisini cocuklugumdan beri hayalini kurdugum bir konuda ölümü gor diye tehdit etmemesini soyluyorum fakat nafile.

Nasil bir ikilemdeyim bilmiyorum. Gider alirim fakat aldikdan sonra onu tadini cikartarak kullanmak istiyorum, her gün laf yiyerek değil.

Ve evet biliyorum, motor tehlikeli, iyiligimi dusunuyorlar. Ama buda benim seçimim. Sizce anne rizasi olmadan almali miyim?

Edit :

6 önce aldim motosikleti. 6 aydir kullaniyorum. Yarisini annem, yarisini babam verdi. Borc olarak yavas yavas geri oduyorum onlara. Kredi cekmemi istemediler obur dunyaya faizli gitmeyek diye..👊😁

Saka bir yana ailenize guven vermeniz gerekiyor. Ben motor almadim. Bi gun eve kaskla geldim. Bi gun motorcu montu ile geldim. Bi gun ehliyeti alip geldim. Bi gun dizlik aldim geldim, bir gun eldiven alip gittim eve. Yavas yavas, alistira alistira.

Buda benim canavar.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.