T

Teğmen
23 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
i5 4690k ile i5 4690 arasındaki fark nedir
Fark nedir ?

Alıcağım sistem şu :
< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
Vatan bilgisayar bahsedildiği gibimi ?
Beyler hemen konuya geçiyim forum'da çoğu kişi görmüştür vatan pc hakkında şikayetler ve para konusunda'da süprizler yaşanıyormuş yani insan ister istemezde tedirgin oluyor ama bazı arkadaşlarda anlatıldığı gibi değil diyor o zaman hizmet şubeden şubeye görede değişiyor olabilir arada kaldım aslında ben pek bir arza yaşanmaz diye düşünüyorum ama bilemiyorum arada kaldım yani beyler yardımcı olun.
T
10 yıl
Beyler yardımcı olun ya kazıklandım yada sistemde problem var.
Gençler iyi günler daha önce gayet iyi bir leptop kullanıyrodum BF3,AC3,LOL gibi oyunları orta düzeyde oynıyabiliyodum fakat leptop'un kasası baya inceydi ama sistem gayet başarılıydı yaklaışık 1 yıl kadar kullandım pc'ile de pek ilgilenemiyordum malesef bir gün sıcaklık 90 dereceyi gördü forum'dan yardım istedim virüs bulaşmış ve fan çalışmıyormuş artık neyse dedim önemsizdir bir gün pc'den duman geldi ama bu sefer farklıydı daha öncede geliyodu ama ne biliyim garipti açılmadı birdaha bilgisayarcıya götürdük işlemci yanmış ama baya yanmış kapkara olmuş bir tarafı neyse adam yaparım fln dedi ne kadar tutar diye srodum kendiside benim baya samimi olduğum abim 500 TL'ye yaparım dedi (işlemci yanık,kasa kırık, ekran kartının giriş kısmında sorunlar,ekran kasa bağlantı kısmında kırık vb.) adam tamir etmek yerine bana başka bir leptop önerdi takas yapmak istedi yani birde üstüne 300 TL istedi yanımda 100 lira vardı yarısınıda sonra vericektim.

Sistem Hakkında: Beyler adam sistem hakkında baya iyi şeyler söyledi yani eski lepto'u aratmıycaktır dedi BF3,AC3,LOL Gbi oyunları orta düzeyde oynıycaksın dedi neyse eve gittim bf3 indirdim low'da 5-10 fps deli oldum birde sisteme siz bakın. Leptop 2. el beyler ve parçaları büyük ihtimalle toplama.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
2700 Tl ile alınabilecek en iyi sistem bumudur ?
Beyler iyi günler sistemi aşağıda paylaşıcam 2700 TL bütçem var herşey dahil olucak OC yapmıycam bütçem belli yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Kaç aydır forumda sadece bir sistem toplamak için konu açıyorum bir iki kişi sistem için beni ikna ediyor sonra bir üye geliyo bu sistem olmamış diyor...


< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
Almanya bahsedildiği gibi rahat bir yermi ?
Beyler iyi günler Almanya'ya giden bir arkadaşım vardı aynı okulu okuduk ve Almanya'ya gitmesi gerekiyorumuş ve gitti yaklaşık 1 yıl oldu telefonla yada bayramları görüşüyoruz baya samimiyiz bana yaşadığı yerden bahsetti ortamı anlattı baya rahat şu an 3 kardeşlermiş ev kirası'nı devlet ödüyormuş ve çocuklar için ayrı bir gelir geliyormuş. Doğrusu pek inandırıcı gelmedi ama görmediğim için bişey diyemem şu an. Almanya'ya gitmeden önce babasında 10.000 TL'lik bir araba vardı modelini hatırlamıyorum arabayı satıp euro'ya çevirdi ve şu an Mitsubishi ASX var çok yakmadığı için almışlar pek inandırıcı gelmedi ama

Neyse beyler hikayem bu şekilde benzin fiyatından hiç bahsetmiyorum yaşam koşulları vs. onları görmüşsünüzdür ama sürekli olarak uyuşturucu satmaya çalışıyorlarmış
bu da ayrı bir konu.

Bu konuyu şu yüzden açtım beyler ben ülkeden değil sistemden ve yönetmelikten bıktığım için ülkeden ayrılmak istiyorum ama nasıl söyliyim sanki artık yaşanılmıycak hale gelmeye başlıyor benzin fiyatı 5 TL'ye yaklaşıyor vergiler'in hatti hesabı yok 2700 TL'ye pc alıcam 400 lirası vergi arabalar'da durum nasıl bilen bilir hiç girmiyorum hadi araba aldık benzini var

Yanlış bir düşüncem varsa lütfen belirtin.
T
10 yıl
Toplama bilgisayara torrent win 7 yükliyebilirmiyiz ? (USB aracılıyla)
Gençler iyi günler sistemi en baştan topladım montaj bios kurulumu vs işleri ben yapıcam ilk defa yapıyorum ama kolay gibi geldi montaj'dan emin değilim ama neyse ben win 7 torrent indirdim gençler 5 gb kadar bişey ben bunu USB'ye atıp yeni aldığım bilgisayarıma yükliycem ama torrent indirdiğim için korkuyorum.
T
10 yıl
2500 TL bütçe ile sistem hazırlamak istiyorum
Gençler 2500 TL ile kasa+monitör+klavye+mouse yani en baştan kurucam sistemi yardımcı olursanız sevinirim.
T
10 yıl
Bu sistemi 1-2 gün sonra alıcam acil yardım ! (2500 TL)
Gençler sistemi hazırladım kendi bildiğim kadar ama yinede bazı sorularım var.

Gençler sistemin değişmesi gereken bir kısmı varmı ? pazar gününe kadar almam lazım.

Ve ben bu sistemi vatan mağzasından mı almalıyım yoksa internettenmi ?

Montaj hakkında pek bilgim yok aynı zamanda kurulum hakkındada bilgim yok arkadaşım kendin yapabilirsin dedi ve şu video yolladı

http://www.youtube.com/watch?v=t2VIIMyLiq0

Aslında kafama taktığım konu şu montaj ve kurulum bu ikisi hakkında bir bilgim yok montajı belki yapabilirim ama kurulumdan emin değilim. Sizce vatan bilgisayara yaptırmalımıyım ? doğruyu söylemek gerekirse kendime güvenmiyorum uzun bir iş ve karmaşık .






< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
Toplama bilgisayar aldığım zaman nelerle karşılaşıcam ?
Gençler başlıkta pek ifade edemedim mesela ben bilgisayarın parçalarını birleştirdim diyelim ve başlat tuşuna bastım ne görüntüler gelicek monitörüme mesela direk win 7 olarak mı başlıycak ama büyük ihtimalle bir kurulum olucaktık ve kasamda DVD giriş için bir kısım olmıycak herhanngi birşey yüklememe gerek yoktur umarım.

Sonra bilgisayarım açıldı farzedelim herhangi birşeyi güncellemem veya yüklememe gerek varmıdır ben direk bf3'ü kurup ama direk oynamak istiyorum (Uzun zamandır hasret çekiyorumda )
T
10 yıl
Leptop\u0027u monitör olarak kullanabilirmiyim
Gençler sadece sorum bu : Leptop'u monitör olarak kullanabilirmiyim ? kullanabiliyorsam hangi kablolar ıvır zıvır gerekli ?

Kasa alıcam fakat 1 ay kadar monitörüm yok o yüzden kısa süreliğine leptop'u monitör olarak kullanmak mümkünmü ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.