S

Yarbay
22 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
327 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
Creative Gigaworks G500 açılmıyor
Arkadaşlar merhaba. Severek kullandığım sistem maalesef açılmıyor. Yeşil güç ışığı yanmıyor. Sigortasını değiştirdim değişen bir şey olmadı. Fikri önerisi olan var mı?
S
2 yıl
Amd 1600 af Voltaj değerleri
Arkadaşlar merhaba cpu z ve HWiNFO64 ile değerler bu şekilde neden farklı gösteriyor?

< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
silinebilir
silinebilir
S
3 yıl
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
S
3 yıl
Kontak sprey ile klima temizlenir mi?
Merhaba arkadaşlar aklıma bu konu geldi. İç üniteyi yağsız kontak sprey ile temizlersek bir sorun olur mu?
S
4 yıl
Ücretsiz - Kayıt defteri Temizleyici / Birleştirici
Arkadaşlar temizlik programı çok piyasada ama bu program birleştirme işlemi de yapıyor. Tavsiye ederim sistem hızlanıyor ;

https://www.youtube.com/watch?v=CQaxolnBM7I
S
4 yıl
AKP\u0027li vekilin 1000 dairesi var!
İYİ Partili Türkkan’dan çarpıcı iddia!
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, bir sohbet sırasında AKP'li eski bir milletvekilinin Başakşehir'de bine yakın dairesi olduğundan bahsettiğini öne sürdü.

< Resime gitmek için tıklayın >
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/iyi-partili-turkkandan-carpici-iddia-akpli-eski-bir-milletvekilinin-basaksehirde-bine-yakin-dairesi-var-6003617/Eğleniyor muyuz gençler?
S
4 yıl
Son dakika… Muharrem İnce yeni parti kuracak mı?
CHP'den ayrılıp parti kuracağı iddia edilen ancak "Yeni bir hareket başlatıyorum" diyen Muharrem İnce canlı yayında açıklamalarda bulundu. "Biz Türkiye'ye yeni bir seçenek sunuyoruz. Bugün başlattığım hareketin adı 1000 Günde Memleket Hareketi'dir" diyen İnce, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde, seçim gecesi yaşananları da ilk kez anlattı.https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-muharrem-ince-yeni-parti-kuracak-mi-canli-yayinda-acikliyor-5984776/Konuşmanın tamamı için mutlaka izleyin ;

Videoyu izlemek için tıklayınız
Konuyu öne çıkartın arkadaşlar
S
4 yıl
Yamanız batsın be
forumun her yeri yama konusu olmuş
S
4 yıl
Sanatçılar Ayakta \u0027Korkumuz Yok\u0027
Çok sayıda aydın ve sanatçının imzasıyla yayınlanan bildiride, "Korkmuyoruz, evet. Korkusuzluğumuz sıradan ve temelsiz bir cesaret değil, halkımızın ve ülkemizin yüksek değerlerine inancımızın sonucu olan sevgi ve bilinç birikimiyle ilgilidir. Korkmuyoruz. Bütün yurttaşlarımızı daha cesur daha özgüvenli, daha inançlı ve kararlı olmaya çağırıyoruz" denildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

< Resime gitmek için tıklayın >
https://www.sarizeybekhaber.com.tr/sanatcilar-ayakta-korkmuyoruz/1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.