B

Er
03 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Laptop
Dostlar bende bir laptop var fakat pili yok.Sarjda calisir halde.Onun pilini nereden tedarik edebilirim oyle bi imkanim var mi?
B
4 yıl
11.sinif....
11.sinif olan bir arkadas arıyorum.Konusabilecegim ve dahasinda anlasabilecegim...
B
4 yıl
00.00
Yarına kadar çalışacak olan gelsin uplasın.:)
(Calisma şekilleri biçimleri yapılışları çalışmanın kendisi kadar olmasa da bir öyküde değişime tabi tutuldu biz de onu bir yerinden tutmaya çalışıyoruz merhaba)
B
4 yıl
Başarı?
Dostlar herkesin guzel bir hafta gecirmesini temenni ederim.Bir sorum var.Neredeyse cogu öğrenci benzer kaynakları kullanırken benzer soruları çözerken benzer dersleri dinlerken hemen hemen aynı saatlerde çalışırken neden birisi daha başarılı ve nasıl bir şey daha başarılı veya başarısız oluyor Bunu merak ediyorum yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler
B
4 yıl
Turkiye belgeseli
Dostlar hayırlı akşamlar.Turkiyeyi konu eden belgesel var midir? Gerek fiziki ozelligiyle gerekse tarihi olaylariyla.Turkiyeyi anlatan bir belgesel varsa bana soylerswniz cok mesut olurum :))
B
4 yıl
Çalışmak
Saat 11.30a kadar
Parabol 6 test
Denklem esitsizlikler tekrar
Denge 2 test
Entalpi+Hiz 2 test
B
4 yıl
Test okul online deneme
http://testokul.karnemiz.com/?pg=odgiris
Arkadaslar bize hocamiz atti.Belki omul anlasmali olduğu icin sadece anlasanlara ozeldir ama siz yinede deneyin kurumunuzu yazin.
B
4 yıl
11\u0027ler n\u0027apıyorsunuz?
Malumunuz okullarin tatil suresinin uzama ihtimali oldukca fazla.Mayista acilabilir hatta belki biraz daha geç açılması da olasi.Siz bu surecte ne yapacaksiniz?Ve biz islemedigimiz konulardan sorumlu tutulacak miyiz seneye sinavda?Yoksa yazın telafi edilir gibi geliyor bana.
B
4 yıl
Alan seçimi
Arkadaşlar fen lisesinde okuyorum 11.sinifim.Gecen gunlerde aklımın köşesine ea mı okusam diye düşünce yerleşti.Psikoloji,Sosyoloji,Uluslar arasi iliskiler vs.Arkadaslar isin parasında değilim zaten eger ea okursam hedeflediğim yer bogazici olucak behemehal.Sizden fikir almak istediğim konu şu.Fen lisesinde olduğum için ea sınıfı yok.Okuldan ayri bir şekilde (belki birkac arkadas) sinava hazirlanacagiz.Burada cozum nedir.Aslinda kararsızım fen lisesinde olmama rağmen sayısal okumakta çokta ısrarcı değilim bu fikir tartışmasına nasıl son verebilirim?
B
4 yıl
Mücadele mi?
Arkadaşlar sizinde ders çalışırken anlamadığıniz bi konu olunca üstüne düşerken hala kavrayamadiginiz konu oluyir mu? Oluyorsa bunun çözümü nedir?Çalışıyorum 3. günüm oldu Tork sorularıni çözemiyorum.Sanirim biraz daha zaman gerekli ve bu durum insanlar arasi zeka farkliligiyla da alakalı olabilir mi acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.