A

Çavuş
02 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
G Shock Ga400 1BDR satıyorum.
Sıfırından farkı yok. Garantisi devam etmektedir. 260 tl sondur.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
kaldırılsın
A
8 yıl
Belediye beni okula şikayet etmiş !!!
Arkadaşlarla kağıttan uçak yapıp camdan aşağı attık ( 2 tane attık sadece. ) . Okulumuzun karşısında belediye var. Dersteyken sınıfa duyuru geliyor, uçak atanları müdür odasında bekliyor diye. Ben tek başıma gittim. Belediye aradı bizi yapmayın böyle şeyler vs vs diyerek geçiştirdi müdür. Kardeşim bu koskoca belediyenin işi gücü yokta iki tane uçağı aşağı attık diye bizi mi şikayet ediyor üşenmeyipte ? Ülkedeki bütün sorunlar bitti bir tek bizim attığımız 2 tane uçak mı kaldı
A
8 yıl
Vestel 50PF7175 Full HD 3D SORUNU YARDIM
Vestel 50PF7175 televizyonumuz var. Vestelin bütün gözlüklerini denedim hiçbiri 3D göstermiyor. Bütün 3D modlarındada denedim sorun nedir acaba ? tv 3D ye geçiyor ama gözlükler göstermiyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
Gördüğümüz EN SAÇMA RÜYALARI anlatıyoruz...
Ben dün gördüm.Bir savaş çıkıyordu,göktelenin tepesindeki sniperlı adam geleni geçeni indiriyordu, bina düşman askerleriyle doluydu, bizim görevimizde çatıdaki o sniperı indirmekti. Binadaki adamları susturuculu tabancayla sessizce öldürerek en üst kata geldik. Sniperlı adamı öldürmek için öldürmemiz gereken son adamı öldürürken adam bizi farketti bütün bina ayağa kalktı. Bizde son olarak sniperı öldürdük ve çatıda beklemeye başladık. Bizi buradan kurtaracak tek şey helikopter olurdu. Hemen çatıda gördüğüm pizza kutusunun üstündeki numaradan pizzacıyı arayarak pizza sipariş ettim ve helikopterle getirmelerini istedim .
A
8 yıl
Arkadaşı trolleyim derken babalara geldik ( SS li )
Yarın bir dershanenin türkiye geneli sınavı vardı. Biz buna kayıt olmuştuk 10 TL ye.Biz size sınav saatini falan mesaj atıcaz dediler.Dün mesaj atmışlardı.Bugün de arkadaşın telefonunu aldım, başka bir arkadaşın numarasını o dershanenin adı olarak kaydettim. Sonra mesaj attık sınav iptal olmuştur paranızı iade alabilirsiniz diye. ( böyle değil tabikide daha inandırıcı ve gerçekçi bir şekilde attık. ). İnandı tabi . 3 kişi gittik dershaneye.Birisi dışarıda bekledi ( trol takımında olan.).
Neyse girdik dershaneye arkadaş dedi direk sınav iptal olmuş paramı almaya geldim. Danışmadaki kadın dedi hayır iptal olmadı kim dedi öyle bişeyi ? arkadaşta mesaj atmışsınız dedi ve telefonu gösterdi kadına. Kadın mesajı görünce abartmıyorum 2 3 dk afalladı kaldı öyle. hiçbişey diyemedi kendinden şüphe etti . Sonra sen burada bekle canım diyerek müdürün odasına gidiyordu bende o arada topuk tabi. . Aşağı indim biz arkadaşla yarılıyoz gülmekten. Sonra aradık içerdeki arkadaşı , telefonu müdür açtı. Siz kimsiniz nasıl bizim adımızı kullanırsınız, gerekli işlemleri başlatıcam demiş. Bunu duyunca arkadaş direk dershaneye girdi müdürün odasına özür falan dilemiş. Müdür isim soyisim almış tamam git demiş. İnşallah birşey olmaz beyler
< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
Mantıcıda yaşadığımız rezillik
Öğle yemeğine çıktık ( 5 erkek ) , mantıcıya gittik, siparişleri söyledik. Üst kata çıktık rahat olur diye bir tane kız vardı , biz oturduk masaya siparişleri bekliyoruz işte 5 dk falan oldu. o sırada kız gitti. 1.5 porsiyon mantı almış yarısını yememiş , mal bırakmış tabağında. Bizim siparişler geldi baktık orda kızın tabağıda duruyo dedim alalım bunuda yiyelim beleşe gelir 1 porsiyon kesmez bizi. Neyse arkadaşa dedim kalk al şunu , gitti aldı masaya koydu. Bizde apar topar tabaktaki mantıları tabaklarımıza boşalttık sonra tabağı kızın kalktığı masaya geri koyduk. Koyduktan 2 3 dk sonra kız geri gelmesin mi . kız bi afalladı tabak var mantı yok falan sonra bize baktı biz çaktırmayalım dedikte arkadaşın biri gülmeye başlayınca hepimiz birden yarıldık. kız hiçbirşey demeden gitti. Böyle bir anımdır. ( CSB değil )
A
8 yıl
Mesaj sayım hiç değişmiyor buga girdi galiba
yaklaşık 3 4 aydır mesaj sayım hala 44. hiç değişmedi. attığım mesajları saysanız 200 300 rahat olmuştur niye değişmiyor bu ? çavuşta kaldık arkadaşlarda dalga geçiyo çavuş çavuş diye adım çavuşa çıktı
A
8 yıl
Hocalara SHOP YAPIYORUZ
a
A
8 yıl
Doğuştan sağır olan birisi hangi dilde düşünür ????
Cevapları alayım...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.