A

Onbaşı
17 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Ekran kartı psu\u0027ya kısa devre yaptırıyor(yardım)
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartım Evga GTX 1080 Ti FTW3. Dün kart çalışırken bir şekilde üstüne bir kaç damla su döktüm. Bir avuç gelmez küçük bir miktar. Hemen bilgisayarı kapatıp çıkardım. Saç kurutma makinesiyle kuruttum sanırım burda hata yapmış olabilirim. Sonra bir gün öyle beklettim bugün tekrar taktım. Ekran kartını anakarta taktığımda ışıkları yanıyor, hatta power pinlerini ve display port'u takmadan bilgisayarı çalıştırırsam fanları dönüyor. Ama power pinlerini takarsam PSU kısa devre yapıyor kendini güvenli moda alıyor ve PC hiç bir şekilde açılmıyor. Ekran kartını çıkarıp onboard kullanarak PC'yi açabiliyorum.

Arıza sudan mı olmuştur yoksa kurutma makinesiyle kurutmamdan mı? Hangisi daha kötü? Çözümü varsa nedir?

Not: Teknik servise ticket attım garanti kapsamına girerse direk göndereceğim ama girmiyorsa ne yapacağımı bilmek için soruyorum.
A
7 yıl
Tez Belgemde Docx Hatası
Merhaba,

Macbook'ta word ile yazılan bir docx uzantılı tez belgesi içerisindeki bütün sayfaları "***************" yapmış durumda.
Standart bir word belgesinde açıldığında belge açılıyor(*** olarak) ama CPU kullanımı %70'lere çıkıyor ve belge üzerinde düzenleme yapılabilir durumda olmuyor. Konu ile ilgili microsoft'un sunduğu bütün seçenekleri denedik, openoffice uygulamasını da denedik.
Bir çözüm bulamadık, tez olduğu için oldukça önemli bir konu. Mail'e yedek almak unutulmuş bu arada.

Buraya örnek görselini bırakıyorum. Umarım yardımlarınızla çözebiliriz.
Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
Windows 10 Altyazıda Türkçe Karakter Sorunu
Arkadaşlar Windows 10'u kuralı 2 haftayı geçti. Pek çok farklı oynatıcıda denediğim halde hala film, dizi vs. izlerken altyazıda Türkçe karakterler bozuk görünüyor. Dil ayarlarından internette tavsiye edilen -sanırım- her şeyi yaptım durum hala aynı.

Acaba -bir ihtimal- altyazılarda mı sıkıntı var diye Subtitle Workshop'tan altyazıları da dillerini Türkçe yaparak farklı kaydedip denedim, o da çözüm olmadı.

Bana bir medet :((
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.