S

Onbaşı
23 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Cs go da ki rezil hileler
Ve bu da bir örneği yeterr!https://youtu.be/0omL87HFFhw
S
6 yıl
Youtube uzerinden zengin oldum
Bu da son videom
https://youtu.be/_I1cSH8XM5M
S
6 yıl
Youtuberlık yaparak geçiniyorum
Sizce kazancımı nasıl artırabilir son videom bu:https://youtu.be/uCCuHt0NPdI
S
6 yıl
bedava 3 dolar veren yeni site
S
6 yıl
Forumdaki son 4 direkt mesajim ssli
Buyrun abi.Tesekkurler dh.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
Okuldaki kızdan buyuk terbiyesizlik
Beyler okulda rastgele takip ettim bi kizi hoşta bişey.Hikaye paylasmis ders calistigina dair.Kolay gelsin yazdik goruldu atmis lan insan nezaketen bi tesekkurler yazar dimi lan.Rezalet.
S
6 yıl
Depozitsiz skin alma siteleri
Arkadaslar merhaba canim ufak da olsa birkaç skin istiyor dolar cok yukseldi skin almaya da korkuyorum.İki tane depozitsiz site var sansinizi deneyin hem siz hemde ben ufak bisey ler kazanmis oluruz birbirimizle yardimlasalaik cs go casede slot oynamanizi tavsiye ederim. :D.

CSGO-CASE.COM KOD:Alpercik
WTFSKİNS.COM KOD:alpercik
S
6 yıl
Apartman girisindeki internet baglantisi sorunu
Evet arkadaşlar merhabalar.Evimize internet bağlattik.Turk telekom ekipleri gelip hizmeti saglamak icin apartmanin elektrik odasina gerekli iki adet kabloyu çekti.Biri mavi biri beyaz kablo olmak uzere ancak onlar bu iki kucuk kabloyu gerekli yere takmadilar.İnternet saglayicimiz vodafone.İnternetimizi nakil ettirdik kendi adresimize baska bir adresten.Once yeterli port yok dediler sonra port acildi turk telekom geldi kabloyu apartmana sağladı.Ancak bu islemin kalan kismini yani eve tasima kismini vodafone yapacak dediler ancak vodadone nakil işlemi oldugu icin bunu yapmiyor ve elektrikciden yardim alarak yapabilirisiniz dediler.Bir kaç sorum var şimdi.Apartmanin girisindeki yerde bu kablolari dibine kadar sokmak icin bir pano var forografta gordugunuz gibi kac numara bizim daireye geliyodu bunu nasil ablayabiliriz ve kabloyu cakma islemini biz yapabilirmiyiz? Lutfen yardim elektrikcide 100lira alip bizi kaziklar diye dusundugum icin buraya yazdim lutfen yard
< Resime gitmek için tıklayın >im edin
S
7 yıl
Kızlara mesaj yazmanın adabını bilmiyorum
Sevgilim yok arkadaşlar.Kızlara nasıl mesaj atmalıyız.Ya da hangi kizlara mesaj atmaliyiz okuldaki kizlara mi yoksa begendigimiz herhangi bir kiza mı?Sevgilisi olmamış bi insan neleri bilmelidir?Kimsey yazmadığım için sevgilim olmadigini dusunuyorum.Tipim gayet iyi.Yani ben kendi kendime oyle demiyorum arkadaslarimin ve ya kiz arkadadlarimin yorumuda o yönde.Sorularımı cevaplarsabiz cok sevinirim.
S
7 yıl
Counter oynarken karsilastigim sorunlar
Arkadaslar steama gieemiyorum stema sunucusuna baglanirken sorunla karislasti diyor onu gecsem csde maca girmeye calisiyorum resmi sunuculara baglanmakta basarisiz oldu diyor kafayi yiyecem yardim edin aglicam artik.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.