E

Yüzbaşı
06 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
11 yıl
SAHİBİNDEN 2005 OPEL ASTRA * PRİNS LPG + KIŞ LASTİĞİ
Azda olsa pazarlık payı vardır.

Sadece Ön ve arka tampon boyalıdır.Olan ufak kazalar da resimlerde mevcuttur.Arka tampon sürtünmelerden dolayı boyanmıştır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-opel-astra-xenon-paket-plus-kis-lastigi-plus-prins-lpg-106643170/detay/
E
14 yıl
Lg 40sl8500mü? Yoksa Lg40lh4000+digiturk plusmı?
iyi akşamlar.Hafta sonu 40 inc tv almayı düşünüyorum.Tabiki herkes gibi sd yayınlarındaki kalitesizlik yüzünden endişeliyim.Yaklaşık 3,3.5 metre olacak izleme mesafesi.Özellikle maç yayınlarında kaliteli görüntü almak istiyorum.

40sl8500---2.874 TL

40lh4000---2.250 TL+digiturk plus

Bunlara belki Sony w5710'uda ekleyebilirim.

Yani merak ettiğim Sl8500 serisine o kadar fark ödeyecek kadar kalite farkı varmıdır sizce arada?

Kafam çok karıştı açıkçası.Bu modelleri inceleyen arkadaşlardan rica ediyorum.Bi fikir verirseniz çok sevinirim
E
15 yıl
Astra H banana silecek söküp takma???
Selam arkadaşlar bugün gittim vette marka banana silecek aldım.forumlarda okuduğum sökme takma olayının çok kolay olduğuydu.fakat en başta aracın üstündekini sökemedim.servis konumuna alıp kaldırdım o mandalı çıkarmaya çalışıyorum çıkaramıyorum.kırılır diyede ellemedim şimdi.zahmetli bişeyse serviste taktırayım.ben aldığım sileceği komple takmayıp,sadece lastiğini çıkarıp orjinal sileceğe monte edicem.çıkarabilsem yapıcam da çıkaramdım bi türlü sileceği.Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirimiyi akşamlar...
E
15 yıl
Kontratlı turkcell paketli iphone kullanıcıları!!!
Arkadaşlar Turkcell kontratlı iphone almayı düşünüyorum fakat şu an kontratlı kullanan arkadaşlardan da yardım bekliyorum.Bi kaç sorum var forumda aradım pek detay bulamadım.ayrıca yeni alcak olan arkadaşlarada yardımı olur diye düşündüm.

1-yaklaşık 10 senedir turkcelliyim,Kredi kartına gerek kalmadan her ay turkcell faturama yansıyacak şekilde sözleşme yapılabiliyor mu?

2-paket alan arkadaşlar ilk ayını doldurmuşlardır ve faturada aykırı bi durum oldumu.mesela ayda 150 dk hakını geçmeden geçmiş gibi gösterdilermi?

3-sözleşmeli alan arkadaşlar herhangi bi pişmanlık duydumu.kontratlı alcak olan arakadaşlara tavsiye edermisiniz?

Diğer alcak olan arkadaşlarında soruları varsa burada paylaşabiliriz.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
E
16 yıl
yardım...msn otomatik kişi ekleme talebi isteği!!
arkadaşlar son iki gündür msni açtığımda tanımadığım biri tarafından kişi ekleme talebi alıyorum.mail attım kimsin sen diye,fakat msnden otomatik yanıt olarak öyle bi adres yok diyor.oturumu kapatıp tekrar açıyorum yine talep geliyor.virüs olduğu çok açık.şimdi ben o isteği engellemek için ne yapmalıyım.kabul edip engellesem virüs tehlikesi olurmu?yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar yeni gördüm diğer konuları ama pek bi çözüm bulunamamış gibi.konu kilitlenebilir...
E
16 yıl
ps3 oyun hakkında yardım
arkadaşlar bugün ankara armağan oyuncaktan(kızılay ırmak toysland'ın altında) call of duty 4 aldım.fiyatı sordum 100 dedi.bende atladım hemen tamam diyekredi kartından çektirdim.oyunu depodan getirdi fakat kabı diğer oyunlarınkinden biraz büyük ve içinde kitapçığı yok.kopya blu-ray de ps3 çalışmıo ztn dedim içini açtım baktım orjinal cd.fakat aklıma takılan bütün cod4 ler böylemi yani kitapcıksız mı?.yani ne bileyim ps3 e oyunu koyarken korkuyorum bi sakatlık olcak diye.açtım sorunsuz oynuyorum oyunu.fakat oyunun kabı ve kitapçığı olmaması kafamı karıştırdı.
E
16 yıl
ps40 gb 2 usb?
arkadaşlar yrn gidip ps3 40 gb alcam fakat beni düşündüren 60 gb lığa göre 2 usb bulunması.40 gb model kullananlar; 2 usb yetiyormu acaba ve 60 gb modele göre en büyük dezavantajı nedir?60 gb bulamıyormda hiçbiyerde
E
17 yıl
SONY 32S3000
http://sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=KDL-32S3000&site=odw_tr_TR&pageType=Overview&imageType=Main&category=TVP+LCD+TV


BRAVIA Engine™ görüntü geliştirme teknolojisi

Daha zengin renkler için Live Colour Creation :Plazma Ekran Paneli: ekrandaki her bir pikselin küçük bir plazma parçacığı veya küçük bir neon lambaya benzeyen, dolu bir gaz tarafından aydınlatıldığı ekran.

Otomatik arka ışık kontrolü için ışık sensörü

Sony Pictures Entertainment tarafından en iyi hale getirilmiş Sinema Modu görüntü ayarları

AV cihazlarının kolay kontrolü için Bravia Theatre Sync

Virtual Dolby® Surround

Kolay bağlantı için 3 x HDMI™ - 2'si arkada, 1'i yanda

HD Ready

Yeni uzaktan kumanda

Dahili dijital TV karasal radyo (analog da alır)

Dijital TV Kablolu Radyo (desteklenen operatörlerle)

TV'yi bilgisayar monitörü olarak kullanmak için PC girişi

Kör veya kısmi görebilen insanların televizyon programlarını takip etmelerine olanak sağlayan Ses Tanımı uyumluluğu



Live Colour Creation
Live Colour Creation sadece BRAVIA televizyonlarda bulunan yeni bir Sony teknolojisidir. Geleneksel LCD teknolojisine kıyasla %30 daha geniş renk skalası sağlar. Bu da çarpıcı renk gösterimi için tam olarak doğada olması gerektiği gibi, çok daha derin ve daha doğru renk tonlarının elde edilmesini sağlar.

samsung 32r81b ile bunun arasında kaldım.yeni teknoloji ve sony olmasından dolayı tercihim bu lcd yönünde.digiturk,dvd ve ps3 için alcam.bu tv yi inceleyen veya bi fikir sahibi olan arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilirlermi acaba.

samsung 32r81b : 2.299ytl---teknosa
sony 32s3000 : 2.240ytl---morfare
E
17 yıl
playstation 3-(ps2) ve hangi televizyon?
arkadaşlar konuyu tv bölümünemi yoksa burayamı açayım tereddütünde kaldım ama galiba burası daha mantıklı.playstation 3 çıkınca onu hangi tv ye bağlıyacağımızında önemi arttı.sırf ps3 için hd destekli tv almaya kalkanlar var ve hangi tv derken insan biraz olsun aklını yitiriyor.çoğu mağazalarda ps3 ü tv ye bağlamamız zor oluyor ve bu yüzden seçim yapmakta zor oluyor.bu yüzden biraz gözü kapalı alıyoruz.benim sizde isteğim ps3 ü hangi tv ye bağladığınızı modeliyle birlikte ve varsa imkanınınız bi screenshot koymanız.eminim aklı karışanlara faydalı bir kaynak olacaktır.


bu arada şu an ps2 bağlamak isteyen ve ilerde ps3 alırım diyenler için de ps2 sahibi olanlar lcd ve plazma kullanmak kaydı ile onlardan da aynı şeyi rica ediyorum...
E
17 yıl
lcd mi?crt mi?
slm arkadaşlar.önümüzdeki ay 32 inç lcd tv almayı planlıyorum.aklımda toshiba 32c3000 ve samsung 32r32b modeli var.bütcem 1800 civarı.daha yukarı çıkamam.lcd tv alma amacım odama koyacağım ve ps2 bağlamayı düşünüyorum.ps3 ün fiyatının hem inmesini hemde biraz oturmasını bekleyeceğim.şimdi size sorum.lcd tv ler yani bu yukarda bahsettiklerim yada aynı fiyata sizin önerecekleriniz almaya değermi yoksa tüplü tv mi alayım.ilerde ps3 alırım diye lcd tv istiyorum fakat ps2 de iyi görüntü alamam diye de korkuyorum açıkcası.yardım edin arkadaşalar.kafayı yemek üzereyim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.