S

Yüzbaşı
30 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Mi mix 3 tanıtılacaktı 15 eylülde??
Merhaba arkadaşlar.son sızıntılarda mi mix3 'ün 15.09 da tanıtılacağı yönünde kesin paylaşımlar vardı.Aradım google da fakat böyle bir habere rastlamadim.. bilginiz var mı? Tanıtıldı mi ertelendi mi?
S
8 yıl
Beko 4k tv nasıldır?
özellikle pro uhd serisi 48L 9583 modeli ya da bunun 55 inch modeli nasıldır? kullananınız var mı?
48 ekran 1000 hz 55 ekran 600 hz
smart interactive tv
4 hdmi, 3 usb
dahili wifi
dahili hd uydu alıcı(çift modül girişli)
bluetooth
yakala paylaş özelliği
als otomatik ortam rengi ayarlama
twin triple tuner ile aynı anda 2 farklı kaynaktan kanal seyredip kaydetme
4 çekirdekli işlemci
sound consept vs vs şeklinde temel özellikleri var 2 modelin de..48 inch fiyatı 2800tl, 55 inch 3200 tl
izleme amacım kaliteli yayın ağırlıklı olacak..başka çok özel bişey yok...ne dersiniz? bu tarz mı yoksa lg 4k mı ?
S
10 yıl
Digitürk üyeliğimi devrediyorum..isteyen kaçırmasın! !
Günaydın arkadaşlar..temmuz başında başlattığım aboneliği yeni sistem nedeniyle bitireceğim ama avantajlı aboneliği devredebileceğimi söyledi digiturk. Ilk 2 ay 15 tl sonrası 36 tl fiyat olacak. eutelsat hd-3d ve iq abonelikliüyeliktir. Temel paket + film paketi+ 2 keyif (belgesel ve çocuk.ayrıca eylül sonuna kadar da yetişkin paket açıktır.) Ligtv de ekletilecekti ama bırakmak zorundayım dediğim gibi.ama onu da uygun fiyatla lig başlayacağı için alan kişi ekleyebilir.. Görüşlerinizi mesajlarınızı bekliyorum...
S
10 yıl
Lg Lm615s kanal listesinde tuhaf sorun...nasıl çözülür?
iyi günler arkadaşlar..tv nin uydusundan türksat tarattım ve şöyle bir tuhaflık var..startvhd kanalı tarama sonucu çıkan numarasından başka bir numaraya getirince bir süre sonra kendiliğinden yine eski numarasına atıyor kendini..tv için servis menüsüne de giremedim..hama marka kumanda gerekliymiş..bu durum başka nasıl düzelir??
S
10 yıl
Lg Lm serisi için hama kumanda arıyorum
Merhaba arkadaşlar..öncelikle kumanda ile ilgili özel bir bölüm bulamadım buraya açtım konuyu.yanlış olabilir ama neyse..istanbul avrupa yakasında hama 12047 yada 12087 model akıllı kumanda gerekli..bulabileceğim bir yer bilen var mı? Eskiden dartyde filan satılırmış ama şimdi googledan filan aramalarda hiçbir yerde bulamıyorum..
S
11 yıl
yeni kampanya hangisi? uydunet mi ttnet mi?
Şuanda mevcut uydunet 3mb sınırsız kullanıcısıyım ve uydunet performansından memnunum.eylülde taahhüdü bitiyor ve yeni kampanya arıyorum.uydunetin 20mbit 50gb akn yaz kampanyası ve ttnetin yalın 20mbit 75gb akn tivibulu kampanyası arasında kaldım.siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
S
11 yıl
açılmayan x5 lazım olursa satılabilir mi?
açılmadığı için kvk tarafından anakartı değişecek 373tl ye denen cihaz değerlendirilebilirse satılabilir mi? ne kadara gider eğer cevabınız evetse?
S
12 yıl
cihazda çok tuhaf problem!! lütfen yardım...
Cihaz bir süre önce 2. kez yere düşüp ekranı kırıldı ve değişimi yapıldı.değişimden 2 gün sonra bir görüşme sonrası kilitlenip kapandı ve hiç açılmadı..özel bir teknik servise götürdüm ve işin içinden çıkamadı.sonra 3 kez rastgele açtım ve tekrar rom attım.ama cihazın heryerini kurcalayıp denerken yine kapanıp hiç açılmadı.şuanda kullanamıyorum..götürdüğüm yer anakartı sorunludur deyip duruyor..ne yapmalıyım? kvk olayına girersem 1 yılı dolduğu için garantisi filan olmaz ve cihaz fiyatı kadar fiyat isterler heralde..
S
12 yıl
bu nasıl bir arıza anlamadım..
geçen gün telefon yere düştü ve üst camı çatladı..camı değiştirdik.içinde miuiv4 2.9.21 yazılımı vardı.değiştirdiğim günün ertesi tel. herşeye acaip uyarılar vermeye başladı.sonra bir arama geldi,görüştüm.karşı taraf kapatınca tel. kilitlendi ve hiç açılmadı.dün bir ara açıldı ve 2.9.28 kurdum hemen.ilk başta sorunsuzdu.sonra bu sabaha kadar şarj oldu ve çıkardım.yine bir aramadan sonra aynı şekilde kilitlendi ve açılmıyor şuan..bu arıza nasıl düzelir?
S
12 yıl
Aurorada yada elorada çoklu sms!!
Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun..Aurora da veya Elora da Sms için çoklu alıcı ekleme nasıl oluyor acaba? kendi menüsünden mi yoksa program yükleyerek mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.