R

Yüzbaşı
29 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 ay
RTX 4080 İÇİN SOKET 1200 İŞLEMCİ ÖNERİSİ
ARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ GECELER İYİ FORUMLAR. GAZA GELİP BUGÜN RTX 4080 ALDIM. HALİHAZIRDAKİ SİSTEMİMDE SOKET 1200 İ5 11400F TAKILI. MONİTÖRÜM 2K 165 HZ. DARBOĞAZ SIKINTISI COK YASAR MIYIM? RDR2, WİTCHER 3, TLOU VS GİBİ OYUNLARI OYNAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ÇOK BÜTÇEM YOK MAALESEF. İ9 11900 ALIP KULLANSAM YETERLİ OLUR MU EN AZINDAN 1 YIL KADAR? TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
R
3 yıl
65K-70K Arası Araç Tavsiyesi
Arkadaşlar iyi günler. İlk aracımı alıcam. 22 yaşındayım Hatchback-Sedan fark etmez. Genç arabası olmasını isterim. Aşırı yüksek kmli olmasın, Lpg ye karşı değilim. Şimdiden teşekkürler
R
3 yıl
Kasayla birlikte gelen RGB fanlardan sadece biri yanıyor
Arkadaslar, abilerim iyi aksamlar. Sabah Ranker Virgo markalı kasam elime ulaştı. 3 Ön 1 Arka fanla gelen kasamda ledlerden sadece arkadakininki yanıyor. Hepsini güç kaynağının farklı girişlerinde denedim ama sonuç nafile. Arkadakinin yanında gelen bi dönüştürücü aparat ve bi tane iki tırnaklı erkek bi soket var. Nereye takacağımı bulamadım, bilmiyorum Yardımcı olursanız sevinirim.
sonuncu fotoğraf birinin yandığını göstermek için,
üçüncüi fotoğraf yanında gelen aparat
ikinci fotoğraf takacak yeri bulamadım çift dişli erkek soket
ilk fotoğraf diğer fanları nasıl bağladığım
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Çift pinli erkek soketi bilgisayarın reset tuşuna bağladım fakat sadece arka fanı kontrol etmeme olanak sağlıyor.
R
3 yıl
350 TL kasa önerisi
Öğrenci bi kardeşiniz olarak maksimum bütcem bu kadar. RGB falan işim olmaz görevini yapsın hava akışı sağlasın yeterli. Teşekkürler iyi forumlar
R
4 yıl
Anakart Şarj Soketi
Arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar. Fotoğraflarda gösterdiğim gibi şarj soketinin giriş kısmında ark oluşmuş sanırım. Anakart ve soketi birbirine bağlayan kablonun lehimleri güçsüzleştiği için ben kontrol amaçlı açtığımda kablo iyice yerinden koptu. İlk başlarda oynatınca şarj alan bilgisayar şimdi haliyle hiç şarj almıyor. Lehim işi kolay fakat o kablo dağıldığı için nasıl bir kablo kullanıcam hiçbir fikrim yok. Bir de sizce soket değişmeli mi?

Arkadaşlar şöyle bir sorunum daha vardı. Bilgisayar şarj oluyorken bile batarya dahili olmasına rağmen bilgisayar kendini kapatıyordu. Oluşan ısıdan dolayı mı kendini kapatıyor? Bataryası çok mu ölü? Bilgisayar kapandığında şarjdan çıkarıp bilgisayarı açtığım zaman bataryanın hala dolu olduğunu görüyorum. Tabi batarya da çok gitmiyor maksimum 5 dakika. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

Bir fotoğrafta kısa deneme amaçlı kablolama(beyaz kablo) yaptım direk şarj aldı fakat kablo pek dayanmadı
< Resime gitmek için tıklayın >y
< Resime gitmek için tıklayın >a
< Resime gitmek için tıklayın >p
< Resime gitmek için tıklayın >t
< Resime gitmek için tıklayın >
R
5 yıl
Kpss Orta Öğretim Açıklandı
Kpss orta öğretim sonuçları açıklandı. 77 puan almışım ama hangi meslekleri tercih edebileceğimi anlayamadım. Düz lise(anadolu) mezunuyum. Ne yapmam konusunda yardımcı olur musunuz?
R
6 yıl
Acil kaynak önerisi
Tyt mat ve geometri
tyt türkçe
Zorluk derecesi 5 üzerinden 3 olursa sevinirim şu an kitapçıdayım kararsız kaldım
R
7 yıl
Mezun TM\u0027ci kardeşinize yardım.
Arkadaşlar cümleten kolay gelsin. Matematik, Türkçe ve Sosyal için hoca tavsiyeleri istiyorum. Siz hangi hocaları kullandınız ve memnun kaldınız mı sonuctan? Nasıl bir çalışma prensibi izlediniz? En son olarakta kaynak tavsiyesi istiyorum arkadaşlar. Teşekkürler.
R
7 yıl
Kaynak Önerisi
Arkadaşlar nerdeyse 12. sınıfı hiç çalışmayarak bitirdim. 12. sınıfta dershane+okul gitmeyeceğini bildiğimden bütün sene yattım kendimi hiç yormadım. Şimdi çok diri bi şekilde dershane ve ev şeklinde gidicem. 1 sene kaybetmek benim açımdan çok bir önemi yok. Geleceğimi etkileyecek bir şeyi aceleye getirmem istemem.

Evet arkadaşlar sizden mezunda sıfırdan nasıl başlanır. Konu anlatımlı mı alayım? Denemeye mi ağırlık versem? Kaynak olarak hangilerini tercih etmem daha doğru olur.
Kendi çalışma stilini bul dicekleriniz olucaktır. Ama bir sürü var ve ben hiçbirini bilmiyorum. En azından nasıl stiller oldugunu bilsem kendimi denerim de yok yani hep yatmış biri olarak. İyi bi Anadolu Lisesi'nden mezun olduğumu belirtmek isterim. Meslek lisesi çıkışlı değilim.

İşin özü önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Destek oluverin şu forumdaşınıza.
R
7 yıl
Belhanda 4 yıllığına imzayı attı.
A Spor a güvenmiyorum. Ama galiba bitme noktasına geldi transfer. 4 yıllığına Galatasaray da diyebiliriz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.