E

Er
19 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Yerel Disk Dolu Sorunu!
Selamlar dostlar, hafızası neredeyse tamamen dolmuş olan Windows laptopımdan içi tamamen bomboş olan harici HDD ye dosya aktarmaya çalışıyorum ancak Disk Üzerinde Yeterli Alan yok diyerek bana sabit diskde yer olmadığı hatası veriyor. Bunun çözümü nedir bilgisi olan var mı acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 yıl
Durup dururken recovery hatası aldım. Lütfen yardım !!!
< Resime gitmek için tıklayın >

Merhaba arkadaşlar, masaüstü bilgisayarımı açtıgımda başta kurtarma ekranı ile karşaılaştım, safe mode da startup repair yapıp yeniden başlattım bu seferde karşıma gördüğünüz recovery ekranı çıktı ancak benimkinde hata kodu olarak 0xc0000034 yazıyor. Format atmayı denediğimde normalde tamamen dolu C nin tamamen boşaldığını gördüm ve format atmadım. şuanda sizce ne yapmam gerekiyo, C diskindeki dosyaları kurtarma veya pcyi eski haline getirebilme şansım varmı? Yardımcı olun lütfen...
< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 yıl
\"Firmware upgrade encountered an issue\" Hatası! Yardım Lütfen...
Merhaba arkadaşlar. Başlıktanda gördüğünüz üzre bir yanlış bir rooting girişimi sonrası telefonun açılmaması üzerine eski haline getirme ugraşım sonucu daha kötü bir noktaya gelmiş durumdayım. Şu an Download Mode'a bile giremiyorum malesef. Yardımcı olun lütfen. yapabileceğim herhangi bir şey yokmu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.