K

Onbaşı
08 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
windows 10 yükleme ekranında bekleme sorunu
kurulum dosyasını indirdim ardından yüklemeyi tamamladım, etkinleştirme butonuna bastıgımda yaklaşık 3-4 saattir aşağıdaki resımdekı ekranda bekletiyor. bu bir sorun mu yoksa olagan bi durum mu?
etkinleştirmeyi iptal edip, microsoftun sitesinden indirmeyi başlattığımda indirme 0'dan başlıyor, daha önce indirmeyi tamamlayıp kurulumu yapmama ragmen.
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
https://store.donanimhaber.com/48/0d/1e/480d1ea318fb0b878d608f86a543276c.png
< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
bitdefender cok fazla ram yiyor!
evet arkadaşlar bir süredir bu antivirüs programını kullanıyorum herhangi bir güvenlik açısından ya da başka açıdan sıkıntısı yok fakat yaklaşık 400 mb alan kaplıyor bellekte. bu da fanımın fazla çalısmasına neden oluyor. bu normal mi yoksa diğer programlara göre yüksek bir değer mi?
K
9 yıl
Astrafobi hakkında
bilmeyenler için astrafobi ne demek onu söyleyeyim en başta; yıldırım, şimşek, fırtına gibi gök olaylarından korkmaya ya da huzursuzluk duymaya neden olan fobidir.
kendim galiba bu fobiye sahibim. cunku gök gürültülü havalarda kapalı bi ortama girmek mumkunse tum cam kapı vs kapatmak istiyorum. yoksa acaip huzursuz oluyorum.
örneğin gece uyurken yıldırım sesine uyansam tekrar uyuyamam yagmur dinene kadar. böyle bi fobisi olan arkadaşlar var mı acaba forumda ya da bunu yenmek için bigi ve birikime sahip olanlar?
K
9 yıl
mmr oranım saçma bir şekilde düşüyor
4 maç üst üste ranked maçı kazandım ama bu 4 maç süresince mmr puanım devamlı düştü. bu işte bi çelişki yok mu arkadaşlar?
K
10 yıl
mmr oranı nedir?
iyi akşamlar arkadaşlar. sorum gayet açık başlıktaki gibi. mmr aslında ne demek az çok biliyorum fakat mmr oranımın 1,342 olduğunu gördüm bu ne ifade eder, avantajlı mı yoksa sıkıntılı bir durum mu? tecrübeli arkadaşlarımız varsa bilgilendirebilirse mutlu olurum.
K
10 yıl
unranked seri maçlarım bitti
iyi geceler beyler. az önce unranked seri maçlarımı bitirdim ve 6-4 w/l oranı tutturdum. gümüş 2 kümesine yükseldim. bu normal mi sanki normalden yüksek bi kümeye çıktım gibi geldi bana.
maçlardaki kill/Death oranı da etkiliyor olabilir mi acaba?
K
10 yıl
farm op
evet beyler bir işsizlik örneği sergilediğimi biliyorum, sabaha kadar uykum gelmedi canım sıkıldı bende bi rekor denemesi yapayım dedim. sadece minyon kestim base kulelerine hiç vurmadım ve farm'da bu sonucu aldım. karşımda irelia bot vardı bu arada. 47 dk 850 farm.
< Resime gitmek için tıklayın >
K
10 yıl
20 lik dişler hakkında
arkadaşlar yaklaşık 5-6 gündür sağ alt tarafın arka kısmında bir ağrı hissediyorum. ayrıca diş etim ve yanağımın bir kısmı apse yaptı galiba.
başından geçen arkadaşlar varsa kaç günde geçer ve çıkar bu diş?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.