T

Çavuş
14 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
19 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Donanımhaber in ekonomik sistem tavsiyesi iş görür mü?
selamun aleykum arkadaşlar. portalda yazan ekonomik sistem tavsiyesini toplamayı düşünüyorumda..



bu sistemle en fazla hangi oyunlar oynanır ? high veya ultra oynamak derdinde değilim , e zaten gözümüzde saniyede 24 fps algılayabiliyomuş.. orta ayarlarda kasmadan , yeni çıkan GTA 5 falan efenime söyliyim , Battlefield 4 , sonracıma crysis 3 , farcry 3-4 falan , bunlar oynanırmı dediğim şartlarda ? donanımdan pek anlamadığım için sorma ihtiyacı hissettim.. bu ha bide tavsye edilen anakart yerine şurdaki anakart ı almayı düşünüyorum. toplamaya çalıştığım site uygundur anakart uyumlu dedi :

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

şimdiden teşekkürler.
T
9 yıl
eski amd anakarta yeni amd işlemci uyarmı ?
selamun aleykum. arkadaşlar memlekette masaüstü pc m var.. ikinci el almıştım 2010 yıllarında.. üzeeriinde GAMER 2009 yazıyodu.. crysis 1 ve warhead ı falan güzelce açıyodu.. AMD ATHLON X2 64 BİT DESTEKLEYEN işlemcisi vardı modelini tam hatırlayamadım ama 2 ghz di sanırım gücü. amd athlon x2 4000 olabilir. bide hakkında : ilk 64 bit destekleyen işlemci diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.. asıl merak ettiğim , iş bu işlemciyi destekleyen anakart vs , şurda önerilen ucuz oyun bilgisayarı için olan işlemciyi de desteklermi .. sadece işlemci ekran kartı ram değiştirerek işin içinden çıkayım diyorum... ??? teşekkürler
T
9 yıl
Ağızda çıkan uçuk-pamukçuk nası iyi edilir ?
esselamu aleykum. arkadaşlar sizede zaman zaman oluyordur ağzın içinde beyaz küçük noktalar olarak başlayan gittikçe büyüyen pamukçuklar.. ilaç doktor olmadan iyi olmazmı bunlar ? lisede biyoloji hocası yakarak (dağlama ile) iyi olur onlar virüs ancak bu şekilde ölür yok olur demişti.. denedim daha beter oldu.. sizin bilginiz varmı bu konuda tecrübeyle sabit ? yada en kötü ihtimalle bundan hangi doktor anlar hangi doktora gitmeliyim ? yada işte eczanede bunun için pratik bi ilaç varmı iç kurtul şeklinde ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.