M

Çavuş
14 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Drone Kullanıcıları ve Meraklılarını Buluşturuyoruz
Site Adı: Drone Bilgi
Site Adresi : www.dronebilgi.com
Sitenin kullandığı altyapı : MyBB
Açıldığı Tarih: 22.04.2020
Site İçeriği & Amacı : DroneBilgi.com, Drone kullanıcılarının ve meraklılarının bilgi paylaşımında bulunması, drone ve aksesuarlarının alım satımı yapılması amacıyla BETA sürümüyle yayına başlamıştır.
Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri : Drone konusunda Türkçe içerikli bilgi alışverişinde bulunabilecek kapsamlı bir forum sitesinin olmadığını düşünerek çıktığımız bu yolda drone konusunda Türkiye'nin en çok bilinen platformu olmak istiyoruz.

Drone kullanan veya merakı olan arkadaşları forumumuza davet ediyoruz. Unutmayalım bilgi paylaştıkça çoğalır Siz de hemen üye olarak hem bize destek olabilir hem de paylaşım yapmaya başlayabilirsiniz. Gönüllülüğe dayalı moderatör alımlarımız başladı. Drone konusunda bilgi sahibi ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki konuyu ziyaret edebilirler.

Moderatörlük Başvuru Konusu: www.dronebilgi.com/konu-moderator-basvurusu-hakkinda.html

Son olarak logo ve tema açılışı geciktirmemek adına şuan bu şekilde kullanıldı. İlerleyen günlerde daha profesyonel tema ve logo ile devam edeceğiz. Bunların dışında her türlü fikir ve önerilerinizi de paylaşırsanız çok memnun oluruz.

Herkese iyi forumlar
M
6 yıl
(Görsel Anlatım) IOTA Nedir? IOTA Nasıl Alınır?
< Resime gitmek için tıklayın >

Herkese merhaba. Öncelikle yanlış ya da eksik bulduğunuz yer varsa konu altından belirtirseniz sevinirim. Konu anlatımı tarafıma aittir. Dolayısıyla kayıt olurken referanslı linkimden üye olursanız sevinirim.

Refli Link: Binance.com (Açılan pencerede ortada bulunan "Create Account" yazısına tıklayarak gerekli yerleri doldurun. )
Refsiz Link: Binance.com
Kaynak: IOTA Nedir? IOTA Nasıl Alınır?

IOTA’nın diğerlerinden farkı kullanmış olduğu “Tangle” Teknolojisi. IOTA’nın diğer alt coinlere göre en büyük avantajı kullandığı yeni Tangle teknolojisi. Tangle, Blockchain’den farklı olarak birbirine bağlı veri zincirleri yerine “dag” adı verilen ve yönlendirilmiş yönsüz çizelge olarak tercüme edilebilen bir teknoloji kullanıyor.

Tangle tıpkı blockchain gibi eşler arası doğrulama ilkesine dayanırken, işlemlerin gerçekleşmesi için herhangi madencilere ihtiyaç duymuyor.

Bir işlem yapmak isteyen yatırımcının, ağdaki geçmiş iki işlemi onaylaması gerekiyor. Bu sayede döngüde gereksiz doğrulama zamanı harcanmazken daha da merkezsiz bir platform sunuyor.

IOTA'nın diğer coinlerden farkı;
• Madencisi yok.
• İşlem ücreti yok.
• İşlem sayısı arttıkça hem daha hızlanan sistemi var hem de daha güvenli hale geliyor.
• İnternete bağlı olmasanız da işlemler gerçekleştirebiliyorsunuz.

IOTA Nasıl ve Nereden Alınır?
IOTA çok yeni bir yatırım aracı olduğu için sadece birkaç exchange sitesinde mevcut.

Şimdi size IOTA nasıl alınır onu anlatalım;
Öncelikle yerli borsalarda IOTA alma şansınız yok. Onun için size en kısa yoldan nasıl iota alınır onu açıklayalım.
İlk olarak herhangi bir yerli borsaya kayıt olarak (Örn. koineks.com) yatırmak istediğiniz tutarı borsadaki hesabınıza aktarın.
Paranız borsa hesabınıza geçtiğinde isteğinize göre bu para ile önce bitcoin, ethereum veya litecoin alın. Bu coinler arasında transfer ücreti en düşük olan litecoin tercihimizdir.

Ardından yine onay süreci (2 BTC ye kadar hesap onaysız işlem yapabiliyorsunuz) ve altcoin çeşitliliği açısından tavsiyemiz Binance.com'dan hesap açıyoruz.

Refli Link: Binance.com (Açılan pencerede ortada bulunan "Create Account" yazısına tıklayarak gerekli yerleri doldurun. )
Binance.com'da hesabınızı oluşturduktan sonra sağ üst menüden Funds > Deposits & Withdrawals adımlarını takip ediyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ardından açılan ekranda LTC (Litecoin) satırının sonunda bulunan Deposit butonuna tıklayıp, açılan ekranda cüzdan adresinizi göreceksiniz. Bu adres, Binance hesabımıza litecoin transferi yaparken lazım olacak.

< Resime gitmek için tıklayın >

Şimdi örnekteki sitemiz Koineks.com daki hesabımıza geri dönüyoruz. Burada üst menüden önce "Cüzdan" ardından da "Litecoin" e tıkladığımızda aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu ekranda sağ tarafta gördüğünüz Litecoin Çek yazısının altında "Cüzdan numarası giriniz" yazıyor. İşte buraya Binance.com'dan az önce oluşturduğumuz cüzdan adresini kopyalayarak buraya yapıştırıyoruz. Burada muhakkak dikkat etmeniz gereken Binance'den aldığınız adresin kesinlikle Litecoin cüzdan adresi olması gerektiğidir. Yanlışlıkla farklı bir coin'in cüzdan adresini girerseniz transfer işlemi gerçekleşmeyecektir. Altındaki Miktar kısmına da transfer etmek istediğiniz Litecoin miktarını yazıyorsunuz. Son olarak alttaki TRANSFER ET butonuna tıklayıp cep telefonunuza gelen onay kodunu girerek transfer işlemini gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

İşlem yoğunluğuna göre 15-20 dk arası transfer ettiğiniz Litecoin'ler Binance hesabınıza geçmiş olur. Şimdi Binance hesabınızdaki litecoinleri nasıl iota çevireceğinizi anlatalım.

Binance.com anasayfasında alttaki ekrana geldiğinizde üstte "BTC Markets" altta da "LTC/BTC" ye tıklıyorsunuz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Açılan ekranda alttaki görselde okla gösterilen "Sell" bölümünden LTC'lerinizi satıp BTC ye dönüştürmüş oluyorsunuz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Şimdi Litecoin'imizi satıp Bitcoin almış olduk. Sırada Bitcoin ile IOTA alacağız. Yine Binance ana sayfasına dönerek IOTA/BTC ye tıklıyoruz ve alttaki ekran karşımıza çıkıyor. Litecoin satarken Sell LTC bölümünü kullanmıştık. Burada da Buy IOTA bölümünü kullanarak Bitcoinlerimiz ile IOTA satın alıyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Hepsi bu kadar. Bol kazançlar.
Refli Link: Binance.com (Açılan pencerede ortada bulunan "Create Account" yazısına tıklayarak gerekli yerleri doldurun. )
Refsiz Link: Binance.com
Kaynak: IOTA Nedir? IOTA Nasıl Alınır?
M
6 yıl
D Smart Yeni Abonelik Teklifleri Var mı?
Herkese merhaba,

Digiturk kontratım bitti. Dsmart ı denemek istiyorum. Az önce müşteri hizmetlerini aradım ama telefona çıkan hanımefendinin üslubu biraz garip olduğu için sorularımı soramadan telefonu kapattım. Merak ettiğim dsmart sitesinde paylaşılan paketler harici yeni abonelere özel teklif veriyorlar mı? Forumda biraz araştırdım ve dsmart kontratı bitenlere çok cazip teklifler yapmışlar. Yeni aboneler için de bu tarz yaklaşımları oluyor mu? Yoksa sitede paylaştıkları paketlerle mi sınırlıyız?
M
9 yıl
Satılık Cep Telefonu Aksesuar E-Ticaret Sitesi
Ocak 2013'te kurulan ve hala aktif olarak satış yapan sitenin detayları aşağıdaki gibidir.
Site kurulduğu günden beri satılan her ürüne fatura kesilerek, vergisini ödeyerek legal bir şekilde işletilmiştir. Alacak olan arkadaş ile karşılıklı sözleşme yapılıp o şekilde devredilecektir. Neredeyse maliyetine 2 yıldır çalışan bir iş devrediyorum. Sadece domain bile bu sektör için çok değerlidir. Site harici (araç, motor vs.) takas tekliflerinizi değerlendirebilirim

Site adresi: Pm ile verilecektir.
Site için istenen fiyat: 4.250 TL
Sitenin açılış tarihi: Ocak 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Cep telefonu ve tablet aksesuarları satış sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 50-100 (
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yıl - PR 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Detaylı Açıklamalar;

-Site Proticaret alt yapısını kullanıyor.
-Yaklaşık 700 adet civarı ürün ile birlikte
-Kullanılan tema: v21 - 360 TL (http://www.smartbilisim.com.tr/urun/proticaret-tema-v21-giyim-ayakkabi-aksesuar_11547.aspx?CatId=129 )
-Payu Modülü: 389 TL (http://www.proticaret.org/eticaret-eklentiler/payu-odeme.aspx )
-Canlı Destek Modülü: 260 TL (http://www.proticaret.org/eticaret-eklentiler/canli-destek.aspx )
-com dışında net uzantılı domainide verilecek.
-Yaklaşık 4500 beğenili Facebook sayfası,
-Twitter, youtube vs. hesapları
-Sitede kullanılabilen ödeme yöntemleri
- Payu ile 7 bankanın sanal posu ve BKM Express ödeme yöntemi
- iPara ödeme yöntemi,
- Havale ile ödeme yöntemi
- Qapel ile ödeme yöntemi
- Kredi Kartı ile ödeme yöntemi


Site satış sebebi ise, ortağımla ikinci iş olarak başladığımız için gerekli vakti ayıramadığımızdan için satmak istiyoruz. İzmir'de ikamet eden arkadaşlarla yüz yüze görüşebiliriz.

Bu detayların dışında sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.

donanimhaber üyesi olmayanlar için sirin.mehmet@gmail.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Saygılar.
M
10 yıl
Satılık Cep Telefonu Aksesuar E-Ticaret Sitesi
Konu silinebilir.
M
11 yıl
Hediye Vodem Kampanyası (İzmir\u0027e özel) (GÜNCELLENDİ!)
Arkadaşlar mevcut kampanya 21.11.2012 tarihi itibariyle güncellendi. Yine sadece İzmir Balçova Agora AVM Teknosa Extra içerisindeki Vodafone'da geçerli olan bu kampanyada herkese Vodem hediye ediliyor. Önceki kurguda Notebook alanlara hediye, almayanlara da 9 TL'den veriliyordu. Şimdi Notebook almayanlara da bedava veriliyor.

Yeni bir data hattı ile birlikte Hesabını Bilen Vodem Tarifesi alanlara 69 TL değerindeki Vodem bedelsiz olarak veriliyor. İhtiyacı olanlar varsa kaçırmasın.


Arkadaşlar sadece İzmir'de ve Balçova Agora AVM Teknosa Extra içerisindeki Vodafone'da geçerli olan bir kampanyadan bahsetmek istiyorum.

Takip edenler Hesabını Bilen Vodem Tarifesini bilir, bilmeyenler için; http://www.vodafone.com.tr/Internet/Hesabini-Bilen-Vodem-Tarifesi.php

Bu tarife ile geçerli olmakla birlikte, Balçova Agora AVM Teknosa Extra'dan alınan Notebook'larla birlikte 69 TL değerindeki Vodem HEDİYE ediliyor.

Ayrıca herhangi bir koşul aramaksızın (Notebook vs. alma zorunluluğu yok) herkese Hesabını Bilen Vodem Tarifesinin yanında Vodem sadece 9 TL.

Şuan için kampanya sonlanma tarihi 20.11.2012..

İzmir'de sadece bu noktadan faydalanabileceğiniz kampanya ile ilgili sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın :)

Saygılar.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
HTC HD MINI İle IP Kamera takibi?
HD mini ile tarayıcıya girdiğimde adres çubuğuna IP kameranın adresini yazdığımda ieclient.exe yonlendiriliyorum. Bunun kurulu olması gerekiyormuş. Fakat beni yönlendirdiği sayfada pc için olan sürümü karşıma çıkıyor. mobil cihaz icin olan surumunude bulamadım. Sanırım ieclient.exe nin mobil sürümünü bulabilirsem sorun ortadan kalkacak. Bunu bulabilecegim bir adres vs. bilen varsa yardımcı olabilir mi? Yada farklı bir yontemle ip kamera takibi yapabiliyorsam hd mini uzerinden bilen arkadaslardan destek bekliyorum. Teşekkürler.
M
17 yıl
GIGABYTE P35-DS3L - Yardım
Selam arkadaşlar,

GIGABYTE P35-DS3L anakart kullanan yada herhangi bir yerde incelemesini gören varsa bu kartla ilgili olumlu olumsuz yorumlarınızı benimle paylaşır mısınız? Anakartımı değiştirmek için bu modeli düşünüyorum. Sizinde yorumlarınızı beklerim.. Birde Rev. 1.0 ve Rev 2.0 çok fark edermi yada ne farkeder..Şimdiden teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.