C

Binbaşı
16 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
6750 xt\u0027ye işlemci ve anakart önerisi
Şu an elimde b450m pro m2 ve ryzen 2600 var, işlemci gerektiren oyunlar çok rahatsız edici şekilde drop yedirtiyor. Yeni nesil amd işlemcileri beklemeyi düşündüm ama ddr5 anakart fiyatlarını 1700 soketlilerde görünce beklemenin çok da fayda etmeyeceğini düşündüm. i5 12400f + idarelik bir anakart almayı düşünüyorum şu an, sizce ne yapmalıyım?
C
2 yıl
Ryzen 2600 ve 6750 xt için PSU tavsiyesi
Merhaba sorum başlıkta yazılı. Elimde Cooler Master 550W 80+ PSU var ama ekran kartı gelince sisteme yetmeyecek sanırım. Kartı takıp test edeceğim ama kasa için sağlam psu önerisi varsa alabilirim fiyat 1k civarlarında
C
2 yıl
6750 xt
Ryzen 5 2600 ve gtx 970 kullanıyordum, son indirimde 6750xt aldım. Elimde Cooler Master 550W 80+ PSU var, acaba update yapmasam bile sıkıntı olmadan kullanabilir miyim? Pinleri uyuşuyor mu ona da emin olamadım
C
5 yıl
Kablolar ekran kartına çok mu yakın?
Merhaba, kablolarımın ekran kartına çok yakın olduğunu düşünüyorum. Yerlerini değiştiremedim. Sizce böyle kalsa sorun olur mu?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
5 yıl
xx silin
Silin
C
6 yıl
Mesut çevik harlem shake nostalji
https://youtu.be/x9Ah5UtzpHg

Mesut beyin hala vitaminlerden hoşlandığı yıllar
C
6 yıl
Ekran kartının bellek hızı
Ekran kartının memory clockunu -500 -400 aşağıya indirmezsem çoğu oyunda crash yiyiyorum.Bunun sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim ?
Ekran kartı gt 750m
C
7 yıl
Nidalee oyuncularının 4 yıldır kanayan yarası.
Attıkları rework tarzı nerften beri yıllar geçti.Nidalee unutuldu, işlevsiz bir şampiyon oldu.Mid oynanması imkansız hale getirildi, jungle desen bin tane daha iyi tercih var.Üstüne üstün nidaleeye patchlerdir ne buff geliyor ne bilgi veriliyor, tamamen oyundan silinmiş gibi.
C
7 yıl
Nidalee mid
Bu şampiyonu midde canlandırmak için neler yapabiliriz ?
Hangi itemler alınmalı ve kimlere karşı oynanmalı ? Sürekli farklı şeyler deniyorum ama benim seviyemde bir zed, yasuo vb. 2 tuşa basarak rahatlıkla domine edebiliyor.Var mı oynayan?
C
7 yıl
Oyunlarda görüntü gidiyor ama ses var
Merhaba, çoğu oyunu oynarken başıma bu olay geliyor.Görüntü donuyor ama hareket edebiliyorum ve sesleri duyabiliyorum.Biraz bekleyince oyun çöküyor veya aşağıya alıp tekrar girdiğimde siyah ekran oluyor.Bilgisayarım lenovo y510p çift gt 750m lik modelden.Eskiden yapmazdı ama şimdilerde hep yapıyor.Drivere temiz kurulum yapmayı vb. denedim fayda etmedi.Sadece format atmayı denemedim.Sliyi kapadım öyle denedim aynı, işlemcinin en yüksek iş durumunu %75 yaptım vb. ama fayda etmedi.Biraz ısınıyor ama önceden de ısınıyordu sorun ısıdan değil diye düşünüyorum.Yardım edebilecek varsa sevinirim.

Ayrıca steam başlatma seçeneklerini ayarlaya bunu yapıştırınca sorunum ortadan kalkıyor:-force-d3d9 -force-gfx-mt -force-d3d9-no-singlethreaded -force-feature-level-9-3
Diğer oyunlarda sıkıntı olmaması için nereden ayar çekmeliyim, nvidia denetim masasından ayarlanır mı ? Sorun nedir ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.