A

Binbaşı
11 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Mi router 3 padawan köprü modu
arkadaşlar mi router 3 e padawan yükledim.şimdi ise normal router'imden buna kablosuz sinyal yayımı yapmak istiyorum.padawan da repeater moduna alınca yayın yapıyor ama bu sefer de nat ve diğer özellikleri kapatıyor.bridge modunu kurcaladım ama çözemedim yardım lütfen
A
4 yıl
Boş dahili bağlantı noktası
arkadaşlar asus gl752vl kullanıcısıyım.sistemde 2 ssd+ 1 tb hard disk var.
2. ssd yi dvd rom yerine taktım ama intel rapid programı boş 2 yer daha var diyor bilgisi olan varmı?< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
asus gl752vl ısınma
arkadaşlar cihazı aldığım günden beri aşırı ısınıyor.965m var içinde.bu sisteme egpu eklemem mümkün mü?wifi kartından vazgeçmem sorun olmaz ama altyında egpu slotunun sadece wifi için olduğu yazılı.bilgisayardan günlük kullanımda memnunum.ama iş oyunlara gelince tam bir çile..Yardımcı olun lütfen
A
4 yıl
Sinyal yok
Ev internetim 6 gün önceden aniden kesildi.superonline kullanıyorum.port arızası olmuş.ama Türk Telekom bi turlu gelip işlemi yapmıyor.altyapi ona ait olduğu icin onun gelmesi lazımmış.ben bodrumdaki kendi portumu çıkarıp başka bir yere bağlasam olur mu?Sinyal gelmiyormuş.
A
4 yıl
Harmankardon Bluetooth Hoparlör Tavsiyesi
Arkadaşlar evde kullanma amaçlı bluetooth hoparlör almak istiyorum.Basslı şarkılar dinlemem.Dinlediğim parçalarda Temiz ses istiyorum.3 Model arasında kaldım.
onyx studio 4 (sıfırı 1200 civarı)
aura studio 2 (2. el 1100 tl buldum)
allure (sıfırı amazon.de 1200 tl ye geliyor kargo vergi vs dahil)
hangisini tavsiye edersiniz?
A
5 yıl
ps4 için monitör önerisi
arkadaşlar 30 inç üzeri ps4 için sorun çıkarmayacak monitör arıyorum.limit 1.500-2.000 arası dahili hoparlör olursa süper olur yardımcı olursanız çok sevinirim.
eskiden samsung 40d6000 de kullanırdım hiç bir sorun yaşamıyordum.o özelliklerde uygub bi tv olursa da güzel olur.
A
5 yıl
Playstation 4 icin monitör tavsiyesi
Arkadaşlar PlayStation 4 icin (pro değil)uygun fiyatlı monitör veya tv tavsiyesi verebilirmisiniz acaba ?
A
5 yıl
Prins lpg yardım
Arkadaşlar 2011 model c180 1.6 kompressor aracıma 2014 yılında prins lpg sistemi taktırdım.vsı veya vsı 2 hangisi olduğunu tam olarak bilmiyorum ama servise sorduğumda vsi-2 dediler.bugüne kadar da sorunsuz biniyordum.ama bugün aniden lpg butonunda arıza ışığı verdi.servise gittim.bilgisayara bağlayıp şamandıra arızası verdiğini söyledi.fotoğrafını attığım parçayı söktü eski parça baya bi yanmıştı.başka bi dükkandan çıkma olarak getirip takınca düzeldi ama bunun gecici bir çözüm olduğunu şamandranın komple değişmesi gerektiğini söyledi.600 tl fiyat verdi.bilgisi< Resime gitmek için tıklayın > olan varmı acaba?yardımcı olursanız sevinirim.
A
5 yıl
iPhone X internet sorunu
Arkadaşlar merhaba iPhone X cihazımda tuş kilidine geçince tekrar açtığımda hücreselden internete bağlanamiyorum.ucak moduna alıp tekrar kapatınca hücreselden internete girebiliyorum.
Ag ayarlarını sıfırladım
Restore yaptım
Çare olmadı.ayrica tuş kilidine alınca wifi ile bağlı olduğu zaman WhatsApp mesajları ekranı uyandırınca geliyor
Lütfen yardımcı olun
A
6 yıl
İphone X şarz sorunu
Arkadaşlar iphone x cihazım powerbank ile şarz ettiğimde %80 den sonra şarz olmayı kesiyor ve şarz olmuyor.İphone adaptörü ve orjinal kablo ile denedim sorun yok ama %80 den sonra %100 e çıkması belki 2 saati buluyor.cihaz sanki soğuduktan sonra şarz olmaya devam ediyor gibi geldi bana.başına böyle birşey gelen oldu mu acaba?ne yapmalıyım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.