M

Yüzbaşı
07 Mayıs 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
89 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
LED TV tamiri
Merhabalar. 2014 yılında almış olduğum Samsung ue48H6270 TV arıza yaptı. Tvde ses var görüntü yok. Servis çağırdık panel değişecek dediler. 3000 TL. Biraz araştırdım. Bu panellerdeki LED ışıklar değiştirilerek tamir yapıldığını öğrendim. İstanbul Avrupa yakasında mümkünse Güngören civarında bu tamiri uygun fiyata yaptırabilecegim yer tavsiyeniz var mı? Tahminen tamiri kaç para tutar? Şimdiden teşekkürler.
M
8 yıl
Bedava Kpss Kitapları
M
10 yıl
Bedava kpss kitapları
İhtiyaç 2011 gk gy set
Murat 2011 gk gy set
Fem 2010 gk gy set(tarih yok)
yargı eğitim 2011 set

Hepsi temizdir. Yer istanbul beyoğlu/istiklal caddesi.
M
10 yıl
simple tv benzeri program
15 Günlük mac kullanıcısıyım. Aradım fakat bulamadım. Windows ta tv seyretmek için kulladığım simple tv benzeri program var mı mac için?
M
11 yıl
Ekran kartı uyum sorunu
yaklaşık 2008 senesinde toplanılmış olan bir bilgisayarın anakartı ms-7388 ve pci x16 slotu bulunmakta.

anakartın linki:http://www.msi.com/product/mb/K9A2-CF.html#/?div=Basic

bu bilgisayara hdmi çıkışlı bir ekran kartı almak istiyorum. basit, ucuz ve 128 bit olması yeterli. yeni nesil pc expres ekran kartlarından alsam bu anakartta çalışır mı?
eğer çalışırsa fiyat performans olarak 100 tlden ucuz hangi ekran kartını önerirsiniz?
M
11 yıl
Bedava KPSS Kitapları
2011 Murat Eğitim Bilimleri Seti, 6 Kitap Eğitim Fakültesine giden arkadaşlara bedava.
İstanbul Beyoğlu'ndayım. Aksam saat 8 den sonra yada hafta sonu müsait bir zamanımda İstiklal caddesi tünel civarında teslim edebilirim.
M
11 yıl
Murat Eğitim Bilimleri Seti BEDAVA
2011 Murat Eğitim Bilimleri Seti, 6 Kitap, Eğitim Fakültesine giden arkadaşlara bedava.
İstanbul Beyoğlu'ndayım. Aksam saat 8 den sonra yada hafta sonu müsait bir zamanımda İstiklal caddesi tünel civarında teslim edebilirim.
M
12 yıl
28.2 astra(eurobird) en güçlü frekans
Arkadaşlar, motorlu çanak aldım. ,istanbulda olduğum için 28.2 astra uydusunu merkez uydu yapmaya çalışıyorum. fakat çok uğraşmama rağmen bu uydudan hiç sinyal alamadım (95 cm çanak) istanbuldan bu uydudan yayın alanınız varsa bana en güçlü frekansı söyleyebilir misiniz?
M
13 yıl
Star tv artık Doğuş yayın grubunun
İSTANBUL - Doğan Yayın Holding'ten borsaya gönderilen açıklamada, Star TV'yi bünyesinde barındıran Işıl Televizyon Yayıncılık'ın yüzde 99,99 hissesinin Doğuş Yayın Grubu’na satışına ilişkin sözleşmenin dün akşam imzalandığı belirtildi. Açıklamada, satış bedelinin 327 milyon dolar olduğu, bunun 151 milyon dolarlık kısmının peşin, kalan 176 milyon dolarlık kısmının ise 2 yıllık vadede ödeneceği kaydedildi.

Bu sabah dsmart modül aldıktan sonra bu haberle karşılaştım. Sizce bu olay dsmart abonelerini kötü etkiler mi?
M
13 yıl
3g li modem tavsiyesi
iyi günler. yakında smile adsl ile sözleşmem bitecek ve tekrar arayışa başlayacağım. fakat evde fazla durmadığımdan ve ailemede azda olsa internet gerektiğinden, aveanın 9 tl lik 1 gb internet paketinden yararlanmak istiyorum. avea simkartı takıp 3g modem olarak kullanabileceğim ve dreambox gibi cihazı bağlayıp çalıştırabileceğim 3g modem tavsiyeniz nelerdir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.