B

Yüzbaşı
08 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
HANGİ BIÇAK? SEÇİM İÇİN YARDIM LÜTFEN...
Bu aralar steam hesabımda oradan buradan derken bi şekilde bayağı bi bakiye biriktiğini farkettim ve bıçak almaya karar verdim. Aklımda 3 tane seçenek var karar vermem için yardımcı olursanız sevinirim. Seçenekler bunlar;

- M9 Bayonet Şam Çeliği

- Huntsman Fade (Full Fade)

- Flip Fade (Full Fade)

Hangisi olursa olsun factory new olacak o konuda biraz takıntılıyımdır fakat aralarından seçim yapmakta zorlandım yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
B
7 yıl
GTX 1070 VRAM KULLANIMI
Selamlar, yazın kendim için kurduğum sistemde ASUS ROG STRIX GTX 1070 OC ekran kartı var. Bazı oyunlarda FPS olmaması kadar düşük olabiliyo ve nedeni de oyun için ekran kartının kullandığı VRAM miktarının düşük olması. Eski oyun motorundan kaynaklı mıdır bilmem ama FPS sorunu olan oyunlarda nedeni VRAM kullanımı. Acaba programın kullandığı VRAM miktarını manuel olarak ayarlayabilme şansı var mı? nVidiaInspector gibi programlarla veya başka bi şekilde ayarlanabilir mi?
B
7 yıl
HARMAN/KARDON SOHO YARDIM
Selamlar;

Bir süredir kompakt bir kulaklık arayışı içerisindeydim ve harman/kardon soho almaya karar verdim. iPhone ve iPad kullandığım için doğal olarak soho-i modeline yöneldim ama piyasada yok şu an için. Ben de androide uyumlu soho-a hakkında düşünüyorum ama bi kaç soru var kafamda. Android uyumlu olması sadece remote kontrol kısmı için oluyo heralde, kaldı ki zaten ios versiyonun remote kontrol kısmında ses açma kapama çalışmıyomuş sadece mikrofon çalışıyomuş, sanırsam android olandan bi farkı yok bu konuda. Remote kontrol haricinde bişeyi etkiler mi, apple cihazda kullanım veya ses kalitesi falan gibi? Konuya hakim arkadaşlardan çabuk cevaplar bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
B
8 yıl
test
test
B
8 yıl
VATAN BİLGİSAYAR ACİL YARDIM
Öncelikle merhaba.

Konuyu açıcak yer bulamadığım ve hızlı bir cevap aradığım için buraya açtım, hata yaptıysam affola...

Toplayacağım sistem için bugün vatandan 2 adet 140mm fan aldım fakat kasada bir değişime gitme kararı aldım ve yeni kasada 1 adet 140mm fan yuvası var, kısacası birinin değişmesi lazım.

Benim sorum değişim işlemini illaha satın aldığımız şubeden mi yapıcaz yoksa başka bir vatan şubesinden değiştirebilme imkanım var mı? Acele cevaplar gelirse sevinirim çünkü sabah rotamı buna göre çizicem. Herkese şimdiden teşekkürler.

Not: Ürünün kutusu dahi açılmadı.
B
8 yıl
MACROLU GAMING MOUSE YARDIM
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Çizim ve oyun amaçlı kullanmak için yeni bir mouse arayışına girdim. Hali hazırda A4 Tech Bloody V7 kullanıyorum. Aslında mouse'un özelliklerinden memnunum fakat şekli nedeniyle uzun süreli kullanımlarda rahatsızlık veriyor. Aklımda Razer Deathadder veya Steelseries Rival 300 gibi bir kaç mouse var fakat benim için önemli olan bir konu daha var; macro. Bloody'nin en çok işe yarayan tarafı çizimlerimde veya oyunlarda kullanabiliceğim macroları sol tuşa atayabiliyorum ve normal sol clickten macrolu hale geçmek için scrollun gerisinde bulunan n veya 3 yazan profil değişim tuşlarıyla anında geçiş yapabiliyorum. Sizden ricam razer ve steelseries mouselarında öyle tek tuşla falan olmasa da sol tuşa macro ayarlı profiller oluşturup istendiği zaman bu profile geçiş yapabilme özelliği var mı ve eğer varsa hangi modellerinde var bilgilendirmeniz. Şimdiden teşekkür ederim.
B
9 yıl
HTC One E8 ilk şarj?
Merhaba arkadaşlar, geçen haftaki konumu bilenler bilir, cihazı satın aldım ve bugün elime ulaşıyor. Aklımda ise ilk şarj durumu var. Bu kaç saat şarj etme olayı değil, 12 saat diyecek halim yok. Sorun şu ki bugüne kadar aldığım cihazların önce içindeki pili tüketip sonra ilk şarjına takmıştım hep, bu cihazı da aynı yapicakken HTC'nin sitesinde şu ibareyi gördüm; "HTC xxx cihazınızı açıp kullanmaya başlamadan önce pili şarj etmeniz önerilir."

Buradan bakabilirsiniz en üstte yazıyor:http://www.htc.com/tr/support/htc-one/howto/344039.html

Tüm cihazlarında var bu ibare.

Bilen arkadaşlara sorum şu; en uzun pil ömrü için gelen telefonu direk sarja mı takmalıyım, yoksa içindeki pili bitirip mi takmalıyım?

Site aklımı bulandırdı, yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.

Şimdiden teşekkürler.
B
9 yıl
Hepsiburada\u0027dan Telefon Almak?
Merhaba arkadaşlar, bu hafta içinde bir telefon alıcam. Modele de karar verdim; HTC One E8. Yalnız dikkatimi çeken şey bir kaç gündür Hepsiburada'da indirimliler listesinde ve gittikçe de düşüyor fiyatı. Normal mağazalarda 1600-1700 TL iken bu fiyat acayip iyi;http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-e8/productDetails.aspx?productId=telcephtce8&categoryId=371946

Aklıma takılan şey cihazın garanti olayları. Brightstar garantili görünüyor. Herhangi bir durumda başım ağrısın istemiyorum. Bu yüzden deneyimli arkadaşların görüşlerine ihtiyacm var. Sizce bu fırsatı kaçırmamak mı lazım, yoksa riske girmeyip Teknosa vb. gibi mağazadan mı almak lazım?

Yardımcı olan herkese teşekkürler...
B
9 yıl
2015 Astra CDTI - 2012 S40 D2
Herkese merhabalar, bilenler bilir 2011 Astra HB Cosmo 1.4T aracımız satıştaydı. Cuma günü satış gerçekleşti, sıra geldi dizel araç almaya. Şu an aklımızda 2 seçenek var;

2015 Astra HB Cosmo 1.6 CDTI (Sıfır) - 74.000TL

2012 Volvo S40 D2 Premium (28.000KM) - 58.500TL

İki araç da gayet hoşumuza gidiyor ve kararsız kaldık, bende sizlere danışmak istedim. Araçlar hakkındaki yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum. Cevap veren herkese teşekkürler.

NOT: 2 araç da manueldir.
B
9 yıl
DONMA SORUNU YARDIM LÜTFEN
Merhaba arkadaşlar. CS 1.6 oyuncusuyum. Bilgisayarımda yeni bi sorun türedi. Yaklaşık 1 haftadır oyun içinde donma - takılma sorunları var düzenli olarak. Non-Steam olarak denedim, ekran kartı değişip denedim, her şeyin güncelliğinden ve ayarlarımdan tekrar tekrar emin olup yine denedim, sonuç yine aynı. Virüs ve malware taramaları da yaptım sorun yok. İnternette çeşitli sorunlara olan çözümler de fayda etmedi. Assassin's Creed serisi, ETS2 ve bazı online oyunlarda bi sıkıntı yok, dandirik grafikli CS 1.6'da var sadece. Yıllarca sorunsuz oynadığım oyunun sonradan böyle olması da enteresan. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.