A

Onbaşı
04 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Mart ayında TEB Bonus\u0027tan 50 TL Bonus!
Mart ayında TEB Bonus'tan 50 TL Bonus!

TEB Bonus Card'ınız ile 31 Mart'a kadar tek seferde 5 defa 100 TL ve üzeri market, giyim ve elektronik harcamanıza 50 TL bonus hediye!

Kampanya Detayları:

Kampanya 01.03.2018 – 31.03.2018 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya katılmak için ALISVERIS yazıp 4616'ya SMS gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Şubesi'nden katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Kayıt olduktan sonra, bütün bireysel TEB Bonus Card'larınız ile tek seferde yapacağınız 5 defa 100 TL ve üzeri market, giyim ve elektronik alışverişinize 50 TL bonus kazanabilirsiniz.
Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
Kampanya müşteri bazındadır.
Bir müşteri toplamda en fazla 50 TL bonus kazanabilir.
Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
Kazanılan bonuslar 06 Nisan tarihinde yüklenecek olup kullanılmayan bonuslar 13 Nisan tarihinde geri alınacaktır.
Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve hisse senedi işlemleri dahil değildir.
Kampanya katılım SMS'lerinin Banka sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının Banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL'dir.
Sade Kartlar, banka kartları ve Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
Ek kartların yaptığı harcamalar asıl karta sayılacaktır, ek kartlar kampanyaya ayrıca dahil değildir.< Resime gitmek için tıklayın >
A
6 yıl
Bonus sevgililer günü kampanyası
A
6 yıl
Denizkartim 100 tlye varan bonus
Her 150 ye 10 veriyor..uygulamada gözüküyor kampanya..bonus pos zorunluluğu yok..ve puanlar hemen yükleniyor..
< Resime gitmek için tıklayın >
A
6 yıl
TEB En Uzun Cuma\u0027da %25 Bonus Fırsatı! En Fazla 75 TL Bonus
Kampanya 24 Kasım – 26 Kasım 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
TEB Bonus Card'ları ile internetten yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlere %25 bonus hediye edilecektir.
Kampanya müşteri bazındadır, asıl kart ve ek kartlar toplamda ve en fazla 75 TL bonus kazanabilir.
İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır.
Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce "ALISVERİS" yazıp 4616'ya SMS gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanyaya Banka Kartları, Ticari kartlar ve Sade Kart dahil değildir
Kampanya kapsamında kazanılan bonuslar 5-15 Aralık 2017 tarihleri arasında kullanılabilir
Kazanılan bonus kullanılmadığı takdirde 16 Aralık 2017 tarihinde geri alınacaktır Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.
İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır.
Kampanya katılım kısa mesajları, KDV ve ÖİV dahil tüm operatörler için 0,65 TL'dir.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/en-uzun-cuma-kampanyasi/


Konu açılmış mı göremedim...Açıldı ise silinebilir
A
9 yıl
BONUS=4x75 opet=25 tl opet bonus
https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonusa-ozel-opette-25-tl-bonus

Kampanya 17 Temmuz – 31 Ağustos 2015 tarihleri arasında Bonus üyesi OPET ve SUNPET istasyonlarında geçerlidir.

Kampanya dahilinde, farklı günlerde ve tek seferde 4 defa 75 TL ve üzeri akaryakıt harcaması yapılmalıdır.

Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 75 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir.

Kampanyada yapılan 4 defa 75 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişine 25 TL bonus ya da indirim kazanılacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 25 TL bonus/indirim kazanabilir.

Kazanılan bonus 10 - 20 Eylül 2015 arası sadece Bonus üyesi OPET veya SUNPET istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alımlarında kullanılabilecektir.

Diğer banka Bonus kartları, 10 - 20 Eylül 2015 tarihleri arasında Bonus üyesi OPET veya SUNPET istasyonlarında yaptıkları harcamalarında indirim alacak ve bu indirim harcama yapılan kartlarının ekstresine yansıtılacaktır.

Kazanılan bonus harcama yapılan karta yüklenecektir.

Kampanyaya Bonus, Flexi, Money Bonus, Paracard, Bonus Business, Easy kartlar, DenizBank Bonus,TEB Bonus,Şekerbank Bonus, ING Bank Bonus , TFKB Happy Card,Burgan Bank Bonus,ABank Bonus,Tekstilbank Bonus,DenizBank Ticari Kartlar,Tekstilbank Ticari Kartlar,Burgan Bank Ticari Kartlar,Abank Ticari Kartlar,Şekerbank Ticari Kartlar dahildir.

Miles&Smiles Kredi kartları, taksitli işlemler, vadeli taksit, bonus kullanımları, sanal pos, sanal kart, ING Bank Ticari Kartlar Fibabanka Bonus,TEB Ticari Kartlar, Fibabanka Ticari Kartlar ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım için; harcamadan önce Garanti Bonus kart sahipleri “OPET” yazıp 3340’a, Deniz Bonus sahipleri 3280'e, TEB Bonus sahipleri 4616’ya, Şeker Bonus sahipleri 7353'e, ING Bonus sahipleri 2205'e, Türkiye Finans Happy Card sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus sahipleri 8222’ye, ABank Bonus sahipleri 4055’e, Tekstilbank Bonus sahipleri 05327524404’e SMS göndermelidir. PTT Bonus sahipleri için SMS ile katılım gerekmemektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan ödül tutarı bilgisine ilgili kartla Opet istasyonlarındaki Garanti POS cihazları üzerinden ulaşılabilir

Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç Card'lar kampanyaya katılım için EVET OPET yazıp, bir boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a sms göndermelidir ve bu kartlar için katılım ücreti 2,99 TL dir.

Kampanyaya Garanti Bonus, diğer banka Bonus kartları ve Money Visa ile katılan müşteriler, Flexi Card ile de ayrıca kampanyaya katılarak, -en fazla 25 TL olmak üzere- ikinci defa bonus kazanabilirler.

Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

Kampanyadan faydalanmak için işlemler mutlaka Garanti Bankası pos'undan geçmelidir.

Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.

Gönderilen smsler, Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.

Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,60 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,415 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
A
9 yıl
şekerbonus 50 TL indirim...
güzel kampanyaya benziyor...şartı şurtu yok gibiiiiiiiiii....yine de sormak lazım...
< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/yilbasikampanyasi.jsp
A
9 yıl
maximum haftasonu kampanyası 30 tl maxipuan
Maximum Kart'ınıza hafta sonu 30 TL MaxiPuan Fırsatı!


28-30 Kasım 2014 tarihleri arasında akaryakıt hariç toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yaptığınız gün başına 10 TL, toplamda 30 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı sizi bekliyor!


Katılmak için "KAZAN" yazmanız, bir boşluk bırakıp Maximum Kart'ınızın son 6 hanesi ile birlikte 4402'ye göndermeniz yeterli! Kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.


Kampanya Detayları:


1. 28-30 Kasım 2014 tarihleri arasında akaryakıt hariç yurtiçi ve yurtdışında yapılan alışverişler (sanal alışverişler dahil) kampanyamız kapsamındadır.
2. Kampanyamız dönemi içinde akaryakıt hariç, 100 TL ve üzeri tutarda alışveriş toplamına ulaşılan her gün için 10 TL MaxiPuan hediye edilecektir. Bir müşterimiz kampanyamızdan azami 30 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
3. Kampanyamıza tüm Maximum Kartlar ile (ek kartlar dahil) yapılan harcamalar dahildir. Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Vadematik Kart , Şirket Kredi Kartları, Bayi Kartlar ve Bankamatik Kartları ile yapılan alışverişleriniz kampanyamıza dahil değildir.
4. Akaryakıt istasyonlarında yapılan tüm alışverişleriniz akaryakıt harcaması olarak değerlendirilir.
5. Taksitli alışverişler, alışverişinizin kampanyamız dönemi içerisinde yapılması halinde toplam tutar üzerinden dikkate alınacak olup, kampanyamız döneminden önceki günlerde gerçekleştirilmiş olan taksitli alışverişlerinizin kampanya dönemine yansıyan taksit tutarları alışveriş toplamı hesaplamalarına dahil değildir.
6. Nakit çekim, faiz ve komisyonlar, MaxiPuan bozdurarak yapılan işlemler, yatırım fonu alımları, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan harcamalar, iade, iptal veya itiraz edilen işlemler alışveriş toplamı hesaplarına dahil edilmeyecektir.
7. Bir müşterimizin kampanyamızdan kazanabileceği azami hediye MaxiPuan tutarı 30 TL'dir.
8. Kampanya kapsamında kazanılan hediye MaxiPuanlar 16 Aralık 2014 tarihinde müşterilerimizin son kullandıkları kredi kartlarına yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanım tarihi 25 Aralık olup, kullanılmayan hediye MaxiPuanlar 26 Aralık 2014 tarihinde geri alınacaktır.
9. Ziraat Maximum Kartlar kampanyaya dahildir.
10.Kampanyamıza kayıt için atılan SMS’ler operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir. Kampanya süresinin bitiminden sonra atılan katılım mesajları kampanyamıza katılım sağlamaz.



http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=Hafta+Sonu+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=NDYx-ISB
A
10 yıl
1-30 eylül 2014 vakıfworld 600 tl ye 50 wp
•1-30 Eylül 2014 tarihleri arasında gıda marketi, giyim, çokkatlı mağaza,ayakkabı, kozmetik, aksesuar,kuyum,optik,saat, elektronik marketler ve kırtasiye sektörlerindeki World Üyeİşyerleri'ndeyapılacakalışverişler için geçerlidir. Kampanya kapsamında tek seferdeyapılan ilk 100 TL ve üzerindeki alışverişten sonraki tekseferde yapılacak her 100 TL ve üzeri alışverişiçin 10 TL Worldpuan hediyeedilecektir. Kampanya müşteri bazında geçerli olup,bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir. Kampanyaya BusinessCard’lar,nakit çekim,mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir. Peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir. Seçili internet siteleri kampanyaya dahildir. Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak100 TL veüzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya katılmakiçin KAZANyazıp bir boşluk bırakarakkredi kartının son 6 hanesinin 6635'e gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 17 Ekim 2014 tarihinekadar en az1 adet kullanıma açık kredi kartı olması durumunda yüklenecekolup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 29 Ekim 2014’tür. Kullanılmayan Worldpuan’lar 30 Ekim 2014'te geri alınacaktır. Katılım için gönderilen kısamesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir. VakıfBankkampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisinesahiptir.
A
10 yıl
Vakifworld temmuzda 6x100=50wp
Kampanya Kosullari :
VakifBank Worldcard ile 1-31 Temmuz 2014
tarihleri arasinda gida marketi, giyim, çok katli
magaza, ayakkabi, kozmetik, aksesuar, kuyum,
optik, saat, kafe, bar, restoran, fast-food
sektörlerinde yapilacak alisverisler için geçerlidir.
Tek seferde yapylan ilk 100 TL ve üzerindeki
alisveristen sonraki tek seferde yapylacak her 100
TL ve üzeri alisveris için 10 TL puan
kazanilacaktir.
www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=1090
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.